Idet vi ikke kan trænge igennem, hverken telefonisk eller pr. mail beklager vi at måtte anvende denne vej til evt. korrespondance med fr. Mette Svinth i fa. Jyllands Markisefabrik. I vor entrepris... See more
Company replied
Salgskonsulent Brian ankom præcis på det aftalte tidspunkt, spurgte ind til vores ønsker vedr. ny markise, målte op, rådgav om valg af markisetype mv. og redegjorde for det videre forløb. På den udmel... See more
Company replied
❤ Gør drømmen til virkelighed ❤ Skab en udendørs oase med vores markiser, få læ med en sidemarkise og regulér indeklimaet med en af vores vinduesmarkiser. Professionel solafskærmning ude og inde siden 1946 - mere end 70 års erfaring kombineret med de bedste materialer og den nyeste teknologi er din garanti for kvalitet, der holder år efter år efter år... ☎ Kontakt os for et uforpligtende besøg og tilbud
Møgelgårdsvej 7, 8520, Lystrup, Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hej jeg har fået en rigtig god betjening og de to der var og sætte min vindue markise op var meget dygtige og fortalte mig om hvordan jeg skulle passe den og fik også en rigtig god betjening af Maiken hun var god til at forklare mig om det da jeg er blind og di kom den dag vi aftalte det var bare super dejligt med venlig hilsen Carsten

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Har haft en god oplevelse med Jyllands Markisefabrik.
Måtte dog rykke for at få besøg af sælger.
De opgive tidspunkter for besøg, opmåling og montering er blevet overholdt.
Vi var blevet lovet at markisen kunne monteres helt ind til udhæng, men den holdt ikke helt. I stedet blev markisen monteret på nogle beslag der gør at den er udenfor udhæng. Men trods det, er vi tilfredse da løsningen ikke er så grim. Så alt i alt, en god oplevelse.
Per Schøler

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Den første markise fra Jyllands Markisefabrik fik vi for 17 år siden. Og den fungerer upåklageligt den dag i dag. Derfor var det ikke et svært valg, men et selvfølgeligt valg, at vælge en markise til vores gårdhave fra Jyllands Markisefabrik. Hertil kan tilføjes at montørerne er yderst serviceminded.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Vi havde i forsommeren besøg af en flink sælger, Brian. Meget kompetent, med råd omkring hvor murværket er stærkest ifht placering, farver, kvalitet af dug mm.
Markisen blev leveret og flot monteret til aftalt tid, alt i alt ikke en finger at sætte på noget.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Ligefra start med kontakt fra sælgeren til slut med montørens opsætning, har vi kun været fuldt tilfredse. Dygtige kompetente folk der ved hvad de har med at gøre.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Vi fik monteret en flot markise på vores terrasse i maj måned 2021. Rigtig flot montering af venlige og dygtige montører.
Birthe og Svend Aage Forsmann
Ebeltoft

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Det bedste jeg kan sige om Jyllands Markisefabrik er at de tog røret da jeg ringede. Så er det også sagt hvad de er gode til. Vedkommende ville ikke stille mig videre så jeg kunne snakke med et teknikker eller i det hele taget være åben og venlig. "Nej, jeg vil ikke give dig minutter til at snakke med et personale" var svaret.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
I vor entreprise til sammenlagt kr. 1,65 mio. inkl. moms har vi gentagne gange anmodet om at kvalitetssikringsmaterialet fremsendes til os, men forgæves.
I mail af 18.02.2021 fra fr. Svinth er vi blevet lovet dette KS materiale, men er ikke modtaget endnu.
At der også var fejlmonteringer af faldarmsmarkiser er vel en forventelig mulighed.
På grund af denne fuldstændige mangel på engagement i god afslutning af sagen er det meget vandskeligt at kunne anbefale dette firma til andre. :-(

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Virkelig dårlig kunderservice vælg et andet firma at havde med. Efter at have aftaler telefonisk hvad jeg ville have får jeg en anden markise end vi havde aftalt mundtligt . Står nu med en anden vare end jeg troede jeg bestilte og uden mulighed for at ændre aftalen.
Dårlig stil...

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Vi fik vores første zipscreen i januar 2019 efter besøg af jeres konsulent. I april 2019 købte vi to zipscreens mere, til vores sydvendte vinduer. Vi er meget tilfredse med de zipscreens vi valgte og de beskytter utrolig godt mod både solens varme og stråler. Vi bor meget tæt ved fjorden og vi var meget generet af solen og dens reflekser i vandet.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Vi kan klart anbefale Jysk Markisefabrik.
De kom hurtigt ud til opmåling og konsulenten var god til at give rådgivning. Montagen blev udført perfekt af dygtige montører der også vejledte i brugen.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Markisen blev leveret og monteret til aftalt tid,- og der har ikke været nogen problemer, det fungerer bare som det skal.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Vi er meget glade for vores pergola markise, den forlænger udesæsonen. Fik hurtigt rettet op da dugen var trukket lidt skævt.

100% tilfredshed herfra..
Har denne sommer fået 4 stk ZIP sceens med automatik...
Bare vi dog havde fået det monteret noget før, det har virkeligt forbedret vores indeklima.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Fin vejledning og service. Vi fik en markise som passer perfekt til vores hus og terasse.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Super service hele vejen, selv da vi i sommerferien fik lidt udfordringer med automatikken, blev det også løst.
Det er ikke sidste gang vi handler hos Jyllands Markisefabrik

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Super service ved montering og vejledning!
En flot markise der ikke skæmmer husets facade. Vi har store vinduespartier med meget lysindfald, og markiserne har forbedret vores indeklima markant. Desuden behøver man ikke selv at bekymre sig om at få rullet markiserne ned, da de er sol- og vindstyret. Den bedste investering vi har gjort.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Kompetent vejledning og montering.
Fejlbehæftet dug udskiftet hurtigt.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Perfekt kvalitet og opsætning som aftalt. Nemme at være i dialog med.

Reply from Jyllands Markisefabrik A/S
Helt igennem tilfreds med kommunikationen og det endelige resultat. Meget velfungerende og flot markise.