www.keesvanderspek.nl Reviews 17

2.9

Company details

1. Garden

Written by the company

Sinds 1924 dé tuinmachine specialist van de Benelux. Service - Wij menen dat u goede service belangrijk vindt. En daarom doen wij er alles aan om hier voor te zorgen. Vakmanschap - Onze mensen volgen jaarlijks cursussen over nieuwe producten en technische update cursussen om hun kennis up to date te houden. Eerlijkheid - Het is een cliché, maar eerlijk duurt het langst. Als u niet tevreden bent, worden wij dat uiteindelijk ook niet. Betrouwbaarheid - Wat we beloven komen we na. En we geloven in duidelijke communicatie. Snelle levering - Wij hebben dagelijks contact met onze dagelijkse partners. Hebben wij het niet op voorraad, dan is het zo besteld en geleverd.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Laten niks weten

Laten niks weten. Ik bel verschillende keren en ze nemen gewoon niet op. Ik wacht al bijna een maand op mijn bestelling en het is nog altijd niet toegekomen!

12 June 2026

Beste Bugge,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Wij begrijpen dat dit teleurstellend is wanneer u al langere tijd op uw bestelling wacht.

De afgelopen periode hebben zich helaas vertragingen voorgedaan binnen het logistieke proces, onder andere als gevolg van een landelijke internetstoring begin juni. Hierdoor zijn sommige zendingen later verwerkt en bezorgd dan gebruikelijk.

Op basis van de informatie in uw review kunnen wij helaas niet achterhalen om welke bestelling het gaat. Wilt u daarom contact met ons opnemen via info@keesvanderspek.nl en daarbij uw ordernummer vermelden? Dan zoeken wij graag voor u uit wat de status van uw bestelling is.

Levering niet gebeurd

Levering niet gebeurd. Opgeled. Meer dan 1.5 mand na betaling.

8 June 2026

Beste Heinrichs,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker wanneer er al geruime tijd is verstreken sinds uw betaling.

In de afgelopen periode hebben wij helaas te maken gehad met vertragingen in het logistieke proces door o.a. een landelijke internetstoring begin juni, waardoor sommige zendingen later zijn verwerkt en bezorgd dan gebruikelijk.

Omdat wij op basis van deze review niet kunnen achterhalen om welke bestelling het gaat, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@keesvanderspek.nl onder vermelding van uw ordernummer. Dan kunnen wij de situatie onderzoeken en kijken wat er aan de hand is.

Rated 1 out of 5 stars

Bij leveringsproblemen sta je er alleen voor

Levering niet gebeurd. Zelfs al betaal je verzendingskosten dan sturen ze op zonder track en trace. En dan draai je ook op voor verlies.

‘Klantendienst’ maakt er zich van af met 1 zinnetje dat er geen controle is op levering. Thats it. Geen hulp of verdere antwoorden.
Waardeloze service!

Zelfs met 4,4 score op TrustPilot bewijst dit nog maar eens dat ook negatieve ervaringen de moeite zijn om te vermelden. Ik hoop hiermee andere potentiële klanten veel ergernis te besparen.

Opgelet dus ! Bij Kees van der Spek primeert de kassa en sta je er als klant helemaal alleen voor van zodra er een probleem is.

21 May 2026

Beste Olivier,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij begrijpen dat het erg frustrerend is wanneer een bestelling niet wordt ontvangen en u zich niet voldoende geholpen voelt.

We streven ernaar om iedere klant zo goed mogelijk te ondersteunen wanneer er vragen of problemen zijn rondom een bestelling. Daarom vinden wij het jammer om te lezen dat u dit anders heeft ervaren. Wij nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Omdat wij op basis van de gegevens in deze review niet kunnen achterhalen om welke bestelling het gaat, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via info@keesvanderspek.nl onder vermelding van uw ordernummer. Dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

Gewoon goed

Duidelijke informatie en producten snel geleverd!

4 September 2025

Reply from www.keesvanderspek.nl

Goed om te horen. Dank u wel.

Rated 5 out of 5 stars

Men nam alle tijd om mijn vragen te…

Men nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden, had kennis van zaken, gaf goed advies en verzond snel mijn bestelling.
Zeer tevreden!

3 June 2025

Reply from www.keesvanderspek.nl

Dank voor uw positieve reactie. ZIjn we blij mee. Veel plezier met uw aankoop.

Prima

Kees van der Spek is altijd strak van prijs, heeft enorm veel onderdelen en is snel met verzenden. De klantenservice is erg goed. Had een defect maar is meteen vervangen.

20 March 2025

Reply from www.keesvanderspek.nl

Dank uw wel voor uw positieve review. Zijn we altijd blij mee.

Uitstekende garantie / aftersale service

Uitstekende garantie en aftersale service. Ik had een kapotte Ego batterij die 1 jaar oud was en na één mail werd deze onmiddellijk vervangen en had ik 2 dagen later een nieuwe Ego batterij in de brievenbus. Een heel grote aanrader om hier te kopen.

2 November 2024

Een EGO zitmaaier besteld

Een EGO zitmaaier besteld. Dezelfde middag kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat deze niet leverbaar was. Als alternatief kreeg ik de luxere variant aangeboden voor een gereduceerd tarief. Ondanks deze hobbel op de weg kwam de zitmaaier de volgende dag aan.

De medewerker en eigenaar waren zeer vriendelijk in het telefonisch contact. Goede dienstverlening met humor en snelle actie.

5 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Gebeld voor een mogelijk defect…

Gebeld voor een mogelijk defect onderdeel van onze robotmaaier. Op voorhand telefonisch gesproken dat deze - indien het vervangende onderdeel het probleem niet zou oplossen - ik deze retour kon sturen.

Omdat dit onderdeel i.d.d. niet het probleem oploste, is deze retour gezonden. Zonder problemen ontving ik mijn aankoopbedrag retour.

Hulde! Niet alleen snel leveren, maar ook een geweldige service en snelle terugbetaling. Een aanrader!

7 June 2024

Onderdeel besteld

Onderdeel besteld. Was gewoon beschadigd. De eigenaar aan de telefoon gehad. Deed heel erg arrogant en zei dood leuk dat kan niet. Heb al zoveel van die dingen verkocht en nog nooit een klacht gehad dus ik moest het maar uitzoeken. De eigenaar was heel erg onvriendelijk en wilde mij niet verder helpen.
De foto’s op de website zijn pure misleiding.

7 June 2024

Reply from www.keesvanderspek.nl

Goedemiddag, de siutatie is iets anders. U hebt een wandhouder en een afdekkap besteld voor uw wandslangenbox. Bij deze goederen zitten standaard geen schroeven mee geleverd. Dit is ook niet zo afgebeeld op onze website. Echter, u bent anders van mening. Het spijt ons dat u zich daarom genoodzaakt voelt om een negatieve review te schrijven.

Rated 4 out of 5 stars

Husqvarna robotmaaier besteld

Husqvarna robotmaaier besteld. Het duurde wel even (9 dagen) voordat hij geleverd werd maar netjes verpakt en prima verstuurd via TransMission.
De prijs was ook gunstig.

18 April 2024

een bijzonder prettige ervaring

een bijzonder prettige ervaring, ten eerste, alles in het werk gesteld om het door mij bestelde product op tijd te leveren. top
En wat echt niemand had kunnen voorzien, het product was niet meer noodzakelijk. ik heb dit gratis kunnen retourneren en direct mijn geld terug gehad.. wederom top

14 November 2023

Positieve ervaring

Husqvarna grasmaaier onderdeel besteld dat niet op voorraad was. Levering werd enkele keren uitgesteld maar hierover correcte informatie gekregen. Onderdeel uiteindelijk sneller gekregen dan voorzien

5 July 2023

Neemt geen onderdelen terug

Display besteld voor een grasmaaier, maar het verkeerde type, dus ik wilde dit terugsturen. Jammer dan, wij nemen geen onderdelen terug, was het onverbiddelijke antwoord. Alle risico voor de klant en geen coulance. Waardeloze service en volledig uit de tijd waar je bijvoorbeeld via Amazon zonder uitleg spullen kunt terugsturen en ook nog niet eens verzendkosten hoeft te betalen

23 May 2023
Rated 4 out of 5 stars

Levering onderdeel snel!

De bestelling van een onderdeel, ventielhuis, van een Gardena computer, wordt snel en correct geleverd. Verzendkosten zijn wel hoog, maar bij deze goede levering, stap ik daar over heen.

14 July 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look