1. Lighting Shop
  2. Electronics store
  3. Gift shop
  4. Interior designer

Information provided by various external sources

Stor online webshop, med alt indenfor lamper, pærer, el-artikler og gaveartikler. Hjælper også gerne med produkter du ikke kan finde på vores hjemmeside. Ring 98 21 36 99 eller mail diana@klimel.dk, vi sidder klar til at hjælpe dig.

1.7

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Vi hyrede dette firma i Aalborg til at…

Vi hyrede dette firma i Aalborg til at installere solceller, og fra starten gjorde vi det helt klart, at vi ville have det hele udført hvidt og officielt – altså på papir. Desværre har oplevelsen været meget skuffende.

Under installationen begyndte en af deres medarbejdere at bore store, synlige huller i vores bryggers et helt uhensigtsmæssigt sted. Vi måtte stoppe ham og bede om, at boksen blev placeret et mere diskret sted, hvilket han gjorde, men hullerne står der stadig og er aldrig blevet udbedret.

Efter installationen lod firmaet store paller ligge og rådne i vores have i omkring seks måneder. De blev først fjernet efter gentagne henvendelser. Da vi tog fat i ejeren om hullerne i væggen, fik vi at vide, at montering af boksen ikke var en del af prisen, og at medarbejderen havde gjort det “i sin fritid”. Det giver ingen mening for os, da vi hele tiden havde gjort klart, at vi ville have den fulde installation udført officielt af firmaet.

Som prikken over i’et har den samme medarbejder stadig appen til vores solcelleanlæg på sin private telefon og dermed adgang til vores forbrugsdata. Det giver alvorlige bekymringer omkring professionalisme og databeskyttelse.

Vi havde forventet en professionel og ordentlig installation, men er i stedet blevet efterladt med skader på huset, mange måneders bøvl og dårlige undskyldninger.

1 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Snyder dig med køer penge glemmer ting osv

Hej ja det godt nok noget tid siden.. men synes lige jeg vild advarer folk om at bruge dem.. skal lige sige det mit først hus.. så hare ikke lige styr på alt men en dag hade en mus der kom ind i mit n1 skab og alle sikringer sprang.. jeg ringer til klim el de kommer ud vi finder fejle men han har ikke nok skringer med.. han siger så der kommer en anden i morgen med dem for da kl er 16 og vi ved ikke hvem der skal betale det.. som jeg trode n1 skulle da det er ders skab.. men ham der så komme dagen efter har glemt sikringer så han får fyldt godt med næsten 1400 kr i kørsel fordi de ikk snakker sammen. Og så siger de n1 ikke vild betale.. siger bare jeg kommer aldrig til at bruge dem igen hvis de snyder med kørsel og så siger de n1 ikke vild betale noget som helst..

15 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Fuldstændigt amatøragtigt håndværk og sjofel betjening

Kan kun anbefale at gå i en STOR bue udenom dette firma.

De har fuldstændig ødelagt vores sommerhus og kostet en skade på over 100.000 kr.
Og det var en ganske simpel opgave at montere 3 hårde hvidevarer.
Stor imødekommenhed og service, da aftalen skulle laves og kom som aftalt, men derfra er det ren katastrofe.
Ud af 3 hårde hvidevarer (køleskab, komfur og vaskemaskine) var ikke een korrekt monteret. Dette resulterer i at vaskemaskinen har lukket vand ud under alle vores flotte trægulve, som nu er brækket op i hele huset.
Ikke så meget som en undskyldning eller vi beklager og man tillader sig så oven i købet at sende en faktura på det katastrofale arbejde og da jeg ringer for at spørge, om det kan være rigtigt, så lægger man 2 gange bare røret på.
Magen til uforskammethed skal man da lede efter oven på så mangelfuldt og sjusket arbejde, der koster deres forsikringsselskab en formue!
Så find en anden installatør.

30 April 2015

Elbutik med højkvalitets produkter

Selv om varen skulle hjemskaffes fra leverandør, overholdt butikken leveringstiden tillige med en sød og venlig email kontakt. Varen er bare perfekt og indpakningen var tilstrækkelig. Derfor kan jeg på det bedste anbefale at handle i denne butik, når man vil have kvalitet både på produktudvalg samt på betjening. M.v.h. Bjarne, Hvidovre.

13 November 2014
Rated 5 out of 5 stars

Inden afgivelse af ordren blev firmaet kontaktet telefonisk, hvor der blev givet en venlig og kompetent betjening.
Det var forbløffende allerede 23 timer efter bestillingen var afgivet at kunne modtage varerne.
Ingen tvivl om at jeg vil benytte firmaet igen.

31 March 2014
Rated 5 out of 5 stars

Vældigt fin service hos klimel.dk

Jeg skulle bruge en lille dims, reservedel til en lampe. En søgning på nettet gav flere resultater, men nogle steder var dimsen ikke på lager, andre steder var der et ekspeditionsgebyr ved handel under et minimumsbeløb - og alle havde fragt svarende til pakke. Min lille dims ville kunne sendes i et almindeligt brev, så pakkeporto forekom mig noget pebret. Jeg skrev så til klimel.dk (som i hvert fald havde dimsen på lager) og klagede min nød, og straks fik jeg mail tilbage om, at min lille dims selvfølgelig godt kunne sendes som brev. Det var en del kroner sparet! Fin service - og der var hurtig levering!

17 April 2013

Exellent

Skaffer også hvad der ikke findes på deres site, i dette tilfælde plantelys. Super betjening og stor hjælpsomhed. Kan kun anbefales

7 April 2011

Christina

Jeg har handlet meget på nettet de sidste 8-10 år,så mener selv at have rimelig meget nethandel erfaring. Dette er simpel hen den bedste netbutik ever.Servicen er helt i top,siden passer med alt hvad der er beskrevet om varen og så lige leveringstiden som er helt ubegribeligt hurtigt. Jeg kan kun sige to ord outstanding service.

28 February 2011

Problemfri bestilling og levering

Hurtig kvittering på min bestilling af en Nielsen trafikgulvlampe, inklusive tre skærme. Blev orienteret om mindre forsinkelse fra leverandøren. Efterfølgende problemfri levering. Gratis levering ved køb over 1000 kr. - service! Vil anbefale webshoppen - men absolut også butikken i Fjerritslev, hvor jeg tidligere har oplevet at få meget fin betjening.

25 February 2011

Take a closer look