kniftrygghet.no Reviews 4

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

De lager egne definisjoner for å unngå utbetaling

Jeg meldte inn skadesak i starten av februar på ulykke på personskade. Jeg hadde stått på ski og hadde en ulykke da jeg hektet skien min da det var gjennomslagsføre. Jeg roterte, men skien ble hengende igjen og jeg røk menisk, leddbåd og korsbånd.

Nå, i slutten av mai så fikk jeg avslag, da dette ikke er en ulykke, mener Knif.

"Med ulykkesskade forstås skade på kroppen forårsaket ved en plutselig og uforutsett ytre begivenhet. Det må her foreligge ytre omstendigheter som på en uventet måte forårsaker at selve skaden oppstår. I dette tilfellet vil hendelsen ikke være dekket av forsikringen. Den aktuelle skaden oppstod da skien hektet seg fast i snø. Ski/slalåm er en risikosport og man må regne med en viss mulighet for at det kan oppstå skader ved slike idretter. Der skaden er forårsaket av normalt påregnelige hendelser slik som ujevn eller hard snø, hopp i bakke, unna-manøver for å unngå andre personer i bakken ol. vil man vurdere at dette er en del av påberegnet risiko, og at skaden derfor ikke er forårsaket av en «plutselig og uforutsett» begivenhet. "

Da kan man i praksis si at det å bli påkjørt er en del av risikoen av å gå over en vei.

Denne definisjonen av en ulykke er en definisjon som ikke står noen steder i deres vilkår og det er ikke definert som ekstremsport som ikke støttes. Så dette har Knif bare definert helt selv.

29 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Advarsel: Knif Forsikring leter etter unnskyldninger for å slippe utbetaling!

Hei,

Jeg ønsker å dele min erfaring med Knif Forsikring.

Jeg vil på det sterkeste advare alle mot å tegne forsikring hos Knif Forsikring. Min opplevelse er at dette selskapet ikke er der for å hjelpe deg når ulykken inntreffer, men heller bruker ressursene sine på å finkjemme fortiden din for å finne tekniske detaljer de kan bruke mot deg.

Etter et traumatisk innbrudd forventet jeg hjelp og støtte. I stedet ble jeg møtt med mistenkeliggjøring og en aggressiv utspørring fra både seniorrådgivere og jurister.

Kjernen i saken:

Knif stiller bevisst uklare og vage spørsmål om tidligere skadehistorikk. Mens de fleste selskaper opererer med en standard på 3 år og faktiske forsikringsoppgjør, krever Knif at du skal huske og oppgi absolutt alt – uavhengig av hvor mange år det er siden, og uavhengig av om du i det hele tatt fikk utbetalt en krone.

Når man svarer etter beste evne på deres dårlig formulerte spørsmål, sender de juridiske "utredere" på deg for å anklage deg for å ha holdt tilbake informasjon. Dette er en kynisk strategi for å unngå å betale for rettmessige krav.

Min opplevelse med saksbehandlingen:

• Vage spørsmål: De redegjør aldri for hva de faktisk spør om før de bruker svaret mot deg.

• Mistenkeliggjøring: I stedet for å fokusere på innbruddet, ble fokus flyttet til bagatellmessige forhold år tilbake i tid som ikke hadde noen relevans for saken.

• Juridisk overmakt: De setter inn jurister for å skremme kunden i stedet for å ha en saklig dialog.

Hvis du ønsker et selskap som faktisk gir deg trygghet når du trenger det, bør du styre langt unna Knif. Her risikerer du å betale premier i årevis, bare for å bli kastet til ulvene (eller juristene) med en gang du ber om hjelp.

Styr unna – dette er ikke et selskap som opererer med redelighet eller god kundeskikk!

Mvh
M.S

15 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har nå levert inn mitt andre krav…

Jeg har nå levert inn mitt andre krav mot Knif Trygghet Forsikring. Denne gangen hadde jeg virkelig forberedt alt grundig, med bedre og mer korrekt dokumentasjon enn noen gang. Resultatet? Igjen det samme… Ingen forklaring, ingen interesse, ingen seriøsitet. De kuttet det bare vekk umiddelbart – og de svarte ikke engang på henvendelsen min. Man blir jo helt målløs. Er det bare store selskaper med penger dette systemet fungerer for, eller har vanlige folk blitt helt uten rettigheter? Er det virkelig så vanskelig å behandle en sak ærlig og rettferdig? Trist og tankevekkende.

25 December 2025

Knif Trygghet - uprofesjonell og useriøs aktør

Knif Trygghet - uprofesjonell og useriøs aktør

Min mor opplevde en vannlekkasje på badet, som førte til alvorlige følgeskader både i kjellerrommet og i veggen. Til tross for at hun har utvidet forsikring hos Knif Trygghet som skulle dekke slike skader, har hele prosessen vært preget av skuffelse og frustrasjon.

Fra første dag var kommunikasjonen og oppfølgingen mangelfull. Selv om vi fikk en avtale om å utbedre skadene, forsøkte selskapet å endre denne til en økonomisk kompensasjon som på ingen måte sto i forhold til skadeomfanget.

Et spesielt skuffende eksempel var da jeg stilte et spørsmål om dekning av fukt i isolasjonen i baderomsveggen. Jeg fikk et kategorisk svar om at dette ikke var dekket fordi isolasjon angivelig var "innenfor stenderverk og bjelkelag". Dette er jo direkte løgn – isolasjonen befinner seg utenfor tettesjiktet og er en integrert del av konstruksjonen. Her prøver de å unngå sitt ansvar.
Først etter at jeg ba om en skriftlig bekreftelse, endret de forklaring og hevdet at dette hadde vært en misforståelse. Dette virker for meg lite trolig, da jeg stilte et direkte spørsmål om isolasjonen. Dessuten, for et profesjonelt forsikringsselskap burde det være en selvfølge å klargjøre eventuelle uklarheter før man gir et så bestemt svar.

Selv etter at selskapet erkjente sin feil, har de unnlatt å bekrefte hvordan de vil håndtere skadene og gi dokumentasjon på hva som faktisk er utbedret.

Jeg er dypt skuffet over Knif Trygghets manglende profesjonalitet, ærlighet og vilje til å ta ansvar. De ser ut til å prioritere å finne smutthull for å unngå sitt ansvar, fremfor å hjelpe sine kunder. Jeg hadde helt ærlig forventet mer av et selskap som profilerer seg med verdier som trygghet og redelighet. Jeg kan på ingen måte anbefale dem, og vil advare andre mot å velge deres forsikringer.

4 December 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look