Zamówienie złożono, opłacono. Trzykrotnie zmieniano termin dostawy. Gdy meble nie doszły w ostatnim z wyznaczonych terminów napisaliśmy maila z zapytaniem kiedy w końcu otrzymamy zamówienie. Po tygodn... See more
See what reviewers are saying
Otrzymałam nie swoje zamówienie. Na infolinii zostało to odnotowane jako reklamacja, a ja zostałam z cudzym nadgabarytem. Pomimo uznania reklamacji nie mam żadnych informacji o dalszych krokach. Oc... See more
Absolutna porażka. Złożyłem zamówienie na produkt, który miał zostać wysłany w 24h. Po 3 tygodniach i kilku telefonach wciąż otrzymuję informację, że nie wiedzą kiedy zamówienie zostanie wysłane, a... See more
Brak kontaktu z infolinia. Po zamówieniu produktu, po kilku tygodniach otrzymałam informacje, że towar został uszkodzony i muszę anulować zakup i zrobić ponowne zamówienie. Oczywiście szybko. Wszys... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Opóźnienie w dostawie ponad miesiąc
Nie polecam zakupów w sklepie Komfrot. 3 marca zamówiłam kanapę, która pierwotnie miała zostac dostarczona 7 marca. Termin został przesuniety juz dwa razy , oczywiście bez żadnej informacji. Klient musi dzwonić na infolinie i sam dowiadywac się o zaistaniałej sytuacji. Na chwile obecną dostawa zaplanowana na srodek kwietnia , czyli jakies 6 tygodni po terminie. Sklep w ramach rekompensaty proponuje 10% znizki na nastepne zakupy, co jest absurdalne, ponieważ z wiadomych przyczyn nigdy nie skorzystam juz z ich oferty.
Totalne zaprzeczenie słowa komfort
Totalne zaprzeczenie słowa komfort. Zamówiłem szafkę pod umywalkę w połowie lutego. Przysłali mi połowę. Jak próbowałem się dowiedzieć o co chodzi to powiedzieli ze najszybciej żeby załatwić sprawę będzie złożyć reklamację. Złożyłem i dostałem informację, że moja reklamacja została uznana oczywiście w ostatnim momencie czyli po 14 dniach. Została uznana mimo że pisałem dziesiątki maili że chce zwrot pieniędzy ponieważ potrzebuje szafki JUŻ a nie za miesiąc. Nikt nie reaguje na moje maile reklamacja "toczy" się swoich biegiem czyli nic się nie dzieje, jedyne co mi powiedzieli ze przewidywalny czas dostawy to 14 kwietnia....
Czyli tak, wysłałem im 1000zl, dostałem pół przesyłki i po półtorej miesiąca nie wiem nadal czy ja dostane.
Jeśli zależy Ci na własnym zdrowi psychicznym nic tam nie kupuj
10 miesięcy po montażu drzwi i jednej…
10 miesięcy po montażu drzwi i jednej udanej (po odwołaniu, z 3-tygodniowym spóźnieniem i kilkukrotnym upominaniem się o łaskawą odpowiedź) reklamacji przyszedł czas na drugą, bo wszystkie cztery pary drzwi skrzypią. Pani z działu reklamacji zamiast wysłać montera żeby to poprawił prosi mnie o kilkanaście ZDJĘĆ drzwi w przedziwnych konfiguracjach niezrozumiałych dla normalnego zjadacza chleba. Ciekaw jestem czego chce się dowiedzieć, bo niezależnie od tego co na tych zdjęciach będzie to i tak będzie trzeba wysłać montera do skrzypiących drzwi. Proces sprzedażowy kończy się niestety w momencie wykonania usługi przez nich, ale czy dobrze ją wykonają to już nieważne - kasa jest u nich na koncie i to oni są panami życia i śmierci. Proces reklamacyjny tragedia, w życiu nic tam nie kupię i odradzę każdemu znajomemu któremu przez myśl przejdzie wejście do komfortu na zakupy.
Wadliwa komoda
Stanowczo odradzam zakup w sklepie KOMFORT! Zakupiłam komodę, która okazała się być tragicznie wykonana. Montaż był niemożliwy, a jedna z szuflad rozpadła się w moich rękach. Pomimo zgłoszenia reklamacji i moich licznych próśb, sklep odmówił jej rozpatrzenia, nawet nie racząc obejrzeć wadliwego mebla. Po 13 dniach otrzymałam negatywną decyzję. W rezultacie zostałam z bezużytecznym meblem, który tylko zajmuje miejsce w moim domu. Zdecydowanie odradzam zakup tej komody oraz jakichkolwiek produktów w sklepie KOMFORT. Brak szacunku dla klienta i lekceważenie praw konsumenta to ich znaki rozpoznawcze.
Uważajcie za nim cokolwiek kupicie w Komforcie
Jedna gwiazdka to za dużo.Sklep Komfort odradzam od grudnia (5.12.2024) walczę z reklamacją drzwi (wszystkie 3 szt.przyszły uszkodzone) reklamacja uznana drzwi wróciły do producenta więc wydawałoby się, że wszystko ok. Szkoda, że drzwi do dziś 17.03.2025 nie wróciły z naprawy mnóstwo telefonów i maili wysłanych do sklepu,biura nikt nic nie wie tragedia.
Zastanówcie się za nim cokolwiek kupicie w sklepach Komfort ponieważ obsługa posprzedażowa leży totalnie, dział reklamcji to jakaś fikcja, bo tu nie istnieje coś takiego.Szybciej można uzyskać informację od producenta niż z Komfortu.
Zamówiliśmy z żoną drzwi z montażem w…
Zamówiliśmy z żoną drzwi z montażem w listopadzie ,drzwi pojawiły się dopiero w styczniu ,a montaż do tej pory nie doszedł do skutku masakra jakaś i jeszcze mówią to nie ich winna w sklepie stacjonarnym nic nie wiedzą bo to osobna firma masakra jak chcecie coś zamawiać to nie przez internet w tym sklepie
Proszę omijać szerokim łukiem!!
Proszę omijać szerokim łukiem!!! Jeśli coś możesz zobaczyć na miejscu i kupić to może tak ale zamawianie online to jakaś porażka. Produkty odebrane w sklepie stacjonarnym, po rozpakowaniu w domu oba produkty okazały się uszkodzone oraz jeden był wybrakowany ( brak mieszacza podtynkowego). Popowrocie do sklepu okazało się że jeśli towar jest uszkodzony lub niepełnowartościowy to nie można go zwrócić tylko trzeba zgłosić reklamację, tak jak by to była moja wina że otrzymałem taki produkt. Dzięki temu remont został wstrzymany i poleciały terminy u specjalistów.
Wysyłka opóźniona o 2 mce - na stronie wciąż 48h
Z 4-6 dni na dostawę zrobiły się prawie 2 miesiące (minimum, bo to już trzeci raz jak przekładają termin, nie wiem czy to zamówienie w ogóle dotrze). Na stronie sklepu termin wysyłki tego samego mebla to 48h. Nie mam już cierpliwości do tego januszexu, zgłaszam to wszędzie gdzie się da.
najgorszy sklep z jakim mialem do…
najgorszy sklep z jakim mialem do czynienia , żenada . zamowienie wysyłaj 2 tygodnie
Okropna obsługa!
Okropna obsługa!
W kwietniu 2024 roku zamówiłam drzwi do łazienki.
Kilka miesięcy później przyszedł montażysta (z firmy Komfort), zamontował ościeżnicę, zawiesił drzwi i powiedział, że trzeba złożyć reklamację, ponieważ ościeżnica nie pasowała do drzwi (języczek klamki nie pasował do ościeżnicy, bo był umieszczony wyżej niż dziura). Reklamacja została uznana 3 czerwca 2024 r. Nowa ościeżnica dotarła dopiero 3 lutego 2025! Podczas gdy czekałam na nowa ościeżnicę, stara "opadła" i języczek zaczął pasować do ościeżnicy. Przyszedł montażysta, dokończył montaż (zamontował klamkę, uszczelki. Ale to zrobił strasznie krzywo! Powiedział, że lepiej nie da rady, bo prawdopodobnie ściany są krzywe (i to stwerdził bez żadnego narżendzia!). Też powiedział, że mogę wyrzucić nową ościeżnicę, na którą czekałam 7 miesięcy. Złożyłam kolejną reklamację na montaż, zastanawiam się ile jeszcze łat muszę czekać na drzwi, za które wydałam spore kasy.
NIE DLA SCIEMNIACZY
nie polecam nie dość że brak towaru na stanie to wysyłka na za 2 msc dodatkowo problem ze zwrotem pieniedzy w terminie jeżeli ktoś ceni sobie słowność to nie tutaj
Przedłużanie zwrotu za zakupiony towar
Edycja: Zwrot został "magicznie" wykonany po napisaniu opinii w internecie. Warto pisać opinie.
Kabina prysznicowa za prawie 5000 PLN zamówiona 15 października - nie została dostarczona, minęły dwa miesiące, do tej pory nie został wykonany zwrot pieniędzy za zakupiony towar. Ciągłe zwodzenie na infolinii, brak jakiegokolwiek odzewu na wysyłane e-maile.
Duże rozczarowanie, raczej nigdy więcej nie wybiorę tej firmy
Totalne lekceważenie klienta
Totalne lekceważenie klienta. Brak realizacji opłaconego zamówienia. Zero komunikacji, jakichkolwiek wyjaśnień. Proszenie się o zwrot środków. Kpina.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.