See what reviewers are saying
Geweldig bedrijf om mee samen te werken. Ze hebben al meerdere bedrijfsauto’s voor ons geleverd in paar maanden tijd.
Deze mensen zijn echt de crème op je lievelings taart wat een ongelooflijke goede service. De behulpzaamheid is meer dan geweldig. het meedenken en helpen naar de juiste keuze meer dan geweldig. Ik... See more
Company replied
Company replied
Company details
Written by the company
Lease Partner is uw ervaren specialist in zakelijke mobiliteit. Wij bieden ondernemers de juiste leaseoplossing, of het nu gaat om financial lease voor zekerheid, flexibele operational lease voor aanpasbaarheid, elektrische lease voor duurzaamheid of private lease voor persoonlijke betaalbare kwaliteit. Met transparante kosten en persoonlijke service zorgen onze experts ervoor dat u altijd de beste keuze maakt voor uw onderneming. Bij Lease Partner draait alles om gemak, helderheid en het ondersteunen van uw mobiliteit, zonder verrassingen of financiële zorgen.
Contact info
Netherlands
- www.lease-partner.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede en snelle communicatie!
Geweldig bedrijf om mee samen te…
Goeie service
Goeie service, communicatie met Pieter was top. In de toekomst ga ik zeker vaker samen werken met Lease Partner (Pieter).
Keep up the good work.
Persoonlijke service
Zoals aangegeven in mijn eerdere review is Pieter onze vaste Lease Adviseur. We hebben nu al meer dan 5 auto’s via hem afgenomen en we zijn meer dan tevreden. De persoonlijke benadering en inmiddels band die we hebben opgebouwd kan ik zeggen dat de toekomst rooskleurig is en we nog veel zaken zullen doen samen. Pieter & Team bedankt !!
Ik wil graag mijn dank uitspreken voor…
Ik wil graag mijn dank uitspreken voor de uitstekende samenwerking bij het realiseren van de lease. Het hele proces verliep soepel, professioneel en zonder problemen. Het contact was op elk moment zeer goed en alle afspraken zijn volgens planning nagekomen.
Met plezier geef ik een positieve…
Met plezier geef ik een positieve beoordeling voor dit leasebedrijf.
De samenwerking verliep zeer soepel en professioneel. Het bedrijf heeft zich onderscheiden door betrokkenheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering van de klant. Alle formaliteiten werden snel en zonder problemen afgehandeld, en de leasevoorwaarden waren duidelijk en concurrerend.
Met volle overtuiging kan ik dit bedrijf aanbevelen als een solide en betrouwbare zakenpartner.
Pieter heeft me uitstekend geholpen met…
Pieter heeft me uitstekend geholpen met het vinden van mijn droomwagen. Reageert snel en regelt alles van begin tot het eind perfect
Lease Partner B.v.
Lease Partner B.v.
Dankzij Pieter en zijn persoonlijke ervaring en touch. Heb ik weer een nieuwe droom kunnen waarmaken.
Lease partner (Tommy & Pieter) dank je wel.
Making memories!!
Ik heb geld overgemaakt om een auto te…
Ik heb geld overgemaakt om een auto te kopen en vervolgens heb ik niks gehoord en belletjes reageren ze niet. Stelletje oplichters ik wil mijn geld terug!

Oplichters!!
Oplichters!!! krijg mijn aanbetaling niet meer terug die ik had betaald voor auto die ik uit duitsland wil. De auto is eenmaal verkocht zouden zij mijn geld terug moeten overmaken maar ze nemen niet meer op en reageren niet meer.

Reply from Lease Partner
Ik ben supper blij der mee hun hebben…
Ik ben supper blij der mee hun hebben mij super goed geholpen overaal kon ik geen auto leasebak en hun kon het wel en ik ben super blij der mee.presies wat ik wouw en heb het ook gekregen.
Geweldig
Snel, eerlijk en professioneel Uitstekende communicatie en zeer snelle afhandeling van alle zaken omtrent financieringen! Vooral complimenten voor Patriek voor zijn deskundige oplossingen
Top service in alles
Top service in alles! Van begin tot eind! Kan niks anders zeggen! Vooral Tommy die mij geholpen heeft! Echt een topper!
Kwam toevallig bij lease partner
Kwam toevallig bij lease partner, Tom had me overtuigd, Audi Q5 van internet bekeken, uiteindelijk de knoop doorgehakt het duurde even voor dat het afgeleverd werd, maar het was wachten waard, top auto, het leek net een nieuwe auto, thanks Lease partner
Ik kan niks anders zeggen dan
Ik kan niks anders zeggen dan : Top bedrijf!! Alles super goed geregeld!
Goede service en van bij and👌🏿👌🏿👌🏿er niet…
Goede service en van bij ander niet lukken hebben zij voor elkaar gekregen
Deze mensen zijn echt de crème op je…
De behulpzaamheid is meer dan geweldig.
het meedenken en helpen naar de juiste keuze meer dan geweldig.
Ik kan maar één ding zeggen een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een financiering en een mooie auto.

Reply from Lease Partner
Super service en fijne manier van…
Super service en fijne manier van werken. Communicatie verloopt soepel en kijken echt met je mee naar de mogelijkheden. Top ervaring!
Lease Partner begrijpt de ZZP'er
Lease Partner begrijpt de ZZP'er, communiceerde prima en was in staat in zeer korte tijd alle, ook de financiele, formaliteiten te regelen. De hele begeleiding in het traject, tot en met aflevering van de auto op lokatie was perfect. Een aanrader!!
Fantastische begeleiding en service
Fantastische begeleiding en service! Bedankt heren voor mijn nieuwe Golf, zelf aanvragen kost teveel tijd. Ga nooit meer anders doen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.