Libro Vibe to firma Łukasza Kafela. Pomaga ci ona rozwinąć się na Amazonie KDP. Obojętnie czy jesteś początkujący, czy masz już pojęcie na ten temat. Dzieli się to wszystko na 8 etapów, z czego pi... See more
Company replied
Company replied
Jestem w projekcie od samego poczatku czyli juz 2 lata. Libro vibe to swietne doswiadczenie dla osob, ktore chca nauczyc sie tworzyc i wydawac ksiazki na platformie Amazon. Nauczylam sie od podstaw ja... See more
Amazon KDP, Edukacja, Szkolenie, Praca Online. Zarobki w Euro. Bez doświadczenia.
United Kingdom
Jeśli myślisz o zarabianiu na Amazon KDP, to LibroVibe jest absolutnym game-changerem. Dzięki niemu uczysz się znacznie szybciej, unikasz typowych błędów (zwłaszcza tych, które mogą skończyć się banem), a do tego dostajesz dostęp do narzędzi, za które normalnie musiałbyś płacić.
Projekt jest śmiesznie tani w porównaniu do tego, co oferuje – serio, powinien kosztować dużo więcej. No i są jeszcze dodatkowe nagrody, więc to po prostu świetny deal. Jeśli chcesz wystartować z KDP i nie marnować czasu na naukę metodą prób i błędów, to LibroVibe to strzał w dziesiątkę. Polecam!
Hej wszystkim 👋🏼 Nie znam i nawet nie słyszałam o lepszym projekcie niż Libro Vibe 👍🏼 Uważam, że nic lepszego nie mogło mnie spotkać na drodze do sukcesu, który z Libro Vibe krok po kroku jest możliwy. Tylko trzeba też chcieć pracować, być dla siebie własnym szefem i wyznaczać sobie czas pracy. Słuchając szczegółowych wskazówek Łukasza, rzetelnie przykładając się, jak do każdej pracy (szczególnie jeśli taką pracę się uwielbia) uda się wydać książkę nie w taki sposób jak inni to robią - w tym projekcie jest to dobrze pomyślane, przeanalizowane jak mieć sprzedaż, jak trafiać na pierwszą stronę Amazona, a jeszcze lepiej jak się uda stworzyć Bestseller 💪🏼 Z taką pomocą i takimi rozwiązaniami jak tutaj, ja tego nie wykluczam 😎 A kontakt z Łukaszem jest zawsze kiedy się potrzebuje jakiejś pomocy czy ma się sprawę, oczywiście z poszanowaniem czasu wolnego, który każdy z nas powinien mieć 😉
Jak najbardziej POLECAM projekt Libro Vibe 💪🏼🤸🏼♀️🤸🏼♀️🤸🏼♀️👌🏼
Jestem w projekcie od czterech miesięcy, a pierwszą książkę udało mi się opublikować po dwóch miesiącach, chociaż przyznam, że można działać o wiele szybciej – wszystko zależy od czasu, który można poświęcić na stworzenie produktu. Obecnie stworzenie książki na Amazon zajmuje mi 2-3 dni, biorąc pod uwagę, że wcześniej nie miałam pojęcia o biznesie na Amazonie i wszystko wydawało się bardzo skomplikowane. Dzięki Łukaszowi zdobyłam konkretne umiejętności i wiedzę na temat tworzenia produktów cyfrowych, za co jestem bardzo wdzięczna. Lekcje są bardzo szczegółowe i jasno przekazują wszystkie niezbędne informacje dla początkujących, dlatego absolutnie każdy, kto jest gotowy poświęcić czas, poradzi sobie z tym i w przyszłości będzie mógł stworzyć dodatkowe lub główne źródło dochodu, nie wychodząc z domu. Ogromnym plusem jest również to, że każdy może uczyć się we własnym tempie i poświęcać projektowi tyle czasu, ile jest dla niego wygodne. A jeśli pojawiają się jakieś problemy lub coś jest niejasne, zawsze można napisać na czacie ogólnym lub bezpośrednio do Łukasza i uzyskać odpowiedzi na wszelkie pytania. Polecam wszystkim, którzy chcą nauczyć się czegoś nowego i zacząć zarabiać, nie wychodząc z domu :)
Jestem w projekcie od zeszłego roku. Pierwszej książki nie wydałam w miesiąc, zajęło mi to ich kilka :) Nie jest to jednak zasada, ponieważ jeśli ktoś ma więcej wolnego czasu, może zrobić to szybciej ;) Nie miałam jednak wcześniej wiedzy na temat amazon kdp, wszystko robiłam od podstaw. W internecie jest sporo, nawet bezpłatnych poradników co do publikacji książek na amazon kdp, jednak kurs Łukasza wybija się tutaj na plus, gdyż wiedza, jaką przyswajamy z jego pomocą jest podzielona na etapy i uporządkowana. Polecam ten kurs wszystkim osobom, którą chcą zacząć swoją przygodę z Amazon kdp. Oprócz wiedzy, którą nam przekazuję, bardzo doceniam motywujące podejście Łukasza :"nie ma problemów, są wyzwania"! To na samym początku jest chyba najcenniejsze. Są sytuacje, gdzie nie wszystko nam wyjdzie od razu dobrze, ale właśnie w takich momentach mamy wsparcie, czy to autora kursu czy grupy, do której po zakupie kursu mamy dostęp :)
Witam,
jestem mamą trzech chłopców w wieku przedszkolnym, w większości tylko ja się nimi zajmuję, chłopcy dużo chorują (na szczęście to nie osłabia ich pokładów energii w domu ;) ), mąż dużo pracuje. Zapisałam się do projektu Libro Vibe ponieważ trochę interesuję się grafiką, ale moja wiedza i warsztat w tej dziedzinie obecnie jest niewielki. Projekt jest ciekawie przygotowany, zawiera mnóstwo wiedzy, podzielony na etapy żeby można było stopniowo, ale po kawałeczku się tego nauczyć. Łukasz jest miłą i mądrą osobą, sprawnie odpisuje na wiadomości, prowadzi za rękę w kolejnych etapach. Mam tylko nadzieję, że ja ze swojej strony będę mogła więcej czasu wygospodarować na projekt Libro Vibe, bo warto :)
Ja jestem w projekcie od 3 miesięcy, po tym czasie wydałam swoją pierwszą kolorowankę.
Wcześniej nie miałam jakiekolwiek wiedzy o działaniu na Amazonie.😉
Na szczęście całej wiedzy, nauczyłam się w programie Librovibe.
Wszystko było krok, po kroku, prosto objaśnione. A współpraca z Łukaszem bardzo dobra, zawsze odpowiadał na moje pytania, a ja lubię mieć ich dużo😁.
Osobiście jestem mega zadowolona, że dołączyłam do programu, ponieważ wiele z niego wyciągnęłam oraz się nauczyłam.
Dla mnie cały proces wydawania kolorowanki był wielką przygodą.
Jestem z siebie bardzo dumna, że byłam konsekwentna w działaniu i spełniłam jedno z moich marzeń.✨️
Librovibe to program dla osób, które są konsekwentne, wytrwałe oraz cierpliwe, mają jakąś większą wizję.
Nie dla wszystkich, ale nie wszyscy w życiu chcą osiągnąć taki sam sukces.
To była moja pierwsza kolorowanka, ale to dopiero początek.💙
W projekcie Libro Vibe jestem siódmy tydzień i niedługo wydam swój pierwszy produkt. Od webinaru wprowadzającego przed dołączeniem do projektu, jestem pod wielkim wrażeniem. Libro Vibe to bardzo profesjonalny, rewelacyjnie skonstruowany projekt biznesowy oraz wspaniały projekt edukacyjny, który umożliwia sprawne zapoznanie się z platformą Amazon KDP oraz zdobycie cennej wiedzy w temacie szeroko pojętego samorozwoju. Łukasz ma ogromną wiedzę zarówno z zakresu budowania biznesu online, mechanizmów działania Amazon KDP oraz niezbędnych w realizacji projektu narzędzi, a także wiedzę życiową w kwestiach zarządzania czasem i finansami. Łukasz jest doskonałym i inspirującym mentorem, a swoją wiedzą i mądrością życiową dzieli się z uczestnikami w sposób jasny i przystępny, z pasją, bazując na przykładach i własnych doświadczeniach. Łukasz nie sprzedaje nierealistycznej bajki o kokosach w “5 minut”, a webinar przedprojektowy i wszystkie treści w projekcie to konkret dający jasne informacje i realne możliwości. Projekt jest dostosowany do uczestników o różnych zasobach czasowych, więc nawet osoby, które mają godzinę dziennie albo kilka godzin w tygodniu i wcześniej nie miały styczności z wydawaniem książek, pracą online czy narzędziami graficznymi, mają bez problemu szansę, aby sprawnie się wdrożyć i zacząć wydawać swoje produkty. Zbudowanie swojego biznesu na Amazon KDP wymaga zaangażowania, cierpliwości i konsekwencji, wiedzy i tworzenia dobrych jakościowo produktów, co Łukasz od początku podkreśla. Natomiast będąc w projekcie i umiejętnie korzystając z profesjonalizmu i wsparcia Łukasza oraz świetnego kontaktu z Łukaszem i całą społecznością Libro Vibe, poprzez forum Discord, używając wszystkich narzędzi, które Łukasz szczegółowo objaśnia w formie zwięzłych nagrań video - bardzo dobrze przekazując informacje teoretyczne, pokazując jednocześnie jak działać w praktyce - oraz trzymając się planu konkretnych zadań do wykonania, przez które Łukasz prowadzi krok po kroku, każda uczestnicząca osoba jest w stanie stworzyć sobie z czasem - w zależności od swojego zapotrzebowania - sprawnie działające źródło pozyskiwania zasobów finansowych. Jestem bardzo wdzięczna za to, że tutaj trafiłam i zdecydowałam się zapisać do projektu. Polecam każdemu, kto chce się rozwinąć życiowo i biznesowo oraz wejść na drogę budowania sobie wolności finansowej.
Przyznam szczerze, że na początku nie wierzyłem w możliwości tego projektu, jednak szybko zmieniłem zdanie. Ukończyłem etap 2 raptem w dwa tygodnie i już wydałem swój pierwszy produkt. Bardzo dobrze przekazane informacje teoretyczne oraz pokazane jak to robić w praktyce. Na plus również stały kontakt z prowadzącym przez co bardzo szybko i sprawnie można wspinać się w górę. Jestem bardzo mocno zadowolony!
W projekcie jestem od miesiąca, podczas którego udało mi się ukończyć etap 2, a co za tym idzie - wydać swój pierwszy produkt.
Zaczęłam udział w projekcie bez wcześniejszego doświadczenia z Amazonem lub świadomości, że istnieje tego typu sposób na pracę.
Do tej pory zostałam zapoznana nie tylko z praktyczną częścią pracy na platformie, lecz także z tematami związanymi z zarobkiem czy też podejściem do pracy, takimi jak niezależność finansowa, motywacja do pracy lub własny biznes.
Sposób przekazywania wiedzy potrzebnej do rozwijania się w branży przekazywany jest w prosty i zrozumiały sposób, krok po kroku.
Materiały to nie tony instrukcji do przeczytania ale filmiki, zadania czy spotkania live, dodatkowo zawsze możemy liczyć na pomoc Łukasza, czy też innych autorów biorących udział w projekcie poprzez forum.
Projekt uczy obsługi programów ,,od a do z", nie trzeba martwić się czy potrafimy się już w nich poruszać czy nie.
Projekt poleciłabym, trzeba jednakże pamiętać, że w tym środowisku nie zawsze każdy się odnajdzie. Jeżeli jednak mu się to uda, sądzę że jak najbardziej będzie zadowolony. :)
W projekcie jestem od 8 miesięcy i mogę go polecić każdemu kto chciałby mieć dodatkowy zarobek lub w przyszłości pracę, która jest przyjemna i nie trzeba nawet do niej wychodzić z domu. Łukasz krok po kroku uczy jak stworzyć książkę i wydać ją na Amazonie. Wszystko jest na prawdę proste, potrzeba tylko czasu żeby wdrożyć się i ze wszystkim zapoznać. W projekcie nauczysz się też dużo więcej np. Jak używać przeróżnych programów lub jak sprzedawać i reklamować się.
Projekt uczący sprzedaży na Amazon oferuje kompleksowe szkolenie z zakresu optymalizacji list produktów, marketingu i promocji, dając użytkownikom narzędzia do skutecznego konkurowania na globalnym rynku e-commerce. Ważnym elementem jest dostęp do społeczności, która wspiera wymianę wiedzy i doświadczeń. Mimo wyzwań takich jak potrzeba ciągłej aktualizacji materiałów i potencjalne koszty uczestnictwa, korzyści z udziału w projekcie mogą znacząco wpłynąć na sukces w sprzedaży na Amazon, czyniąc go cennym zasobem dla aspirujących sprzedawców.
To dobry krok, biorąc pod uwagę rozpoczęcie nauki, by inwestować w rozwój własnych umiejętności i wiedzy na temat sprzedaży online, szczególnie na tak konkurencyjnej platformie jak Amazon.
Warto działać i się rozwijać a korzyści przyjdą same.
To dobry projekt. LibroVibe opiera się na Amazonię KDP gdzie wydajemy swoje własne książki na cały świat. Na wstępie powiem, że jestem w projekcie już kilkanaście miesięcy. , praktycznie nie mam słów, by wyrazić, jak bardzo jestem wdzięczny za możliwość uczestnictwa w tym projekcie. Łukasz jest nie tylko świetnym nauczycielem, ale także inspirującą osobowością, która potrafi przekazać pasję do wydawania książek, oszczędzania, zarabiania w inny sposób. Dzięki jego radom i wsparciu, moje dzieła odnoszą sukcesy, oczywiście nie wszystkie, bo to praktycznie niemożliwe aby każda książka sprzedawała się dobrze, ale grunt że niektóre pozycje dają radę. Projekt złożony jest z 5 etapów - tak dobrze czytasz, jest opisane, że jest to 8 etapów ale udało się zmieścić w pięciu etapach. Dla mnie to jest na plus, bo szybciej można osiągnąć fajne efekty. Dajcie sobie przynajmniej pół roku… To nie takie hop siup, że już po miesiącu będzie dobrze, ja też musiałem to przejść i musiało dotrzeć do mnie ,że to nie jest sposób na szybki sukces bez poświęcenia. To ciekawa przygoda i niesamowite doświadczenie, które polecam każdemu. Warto zaznaczyć że zdobycie takich umiejętności jest praktycznie na całe życie, dodatkowo zająłem się freelancingiem dzięki umiejętnościom zdobytym właśnie w librovibe, więc podsumowując, jak ci się chce i masz samozaparcie to dobra droga, która popłaca, jak liczysz na szybki zarobek to odpuść bo się zawiedziesz. Pozdrawiam.
W projekcie Librovibe jestem od 4 miesięcy, etap 2 ukończyłem w miesiąc. Wcześniej nie miałem żadnego doświadczenia na Amazonie. Do tej pory w projekcie nauczyłem się dość sporo o niezależności finansowej i jak ją budować. Zadania w Librovibe nie są zbyt trudne, a sposób przekazywania wiedzy jest łatwy. Przez etapy i zadania jestem prowadzony jak ,,za rękę,, kroczek po kroczku. Swoją pierwszą książkę wydałem w ciągu miesiąca. Projekt Librovibe z pewnością poleciałbym moim znajomym 😁
W projekcie jestem od grudnia 2023 r. Przy dwójce małych dzieci i innych obowiązkach etap drugi skończyłam w 3 miesiące. Nie wiedząc nawet wcześniej czym jest Amazon KDP, wydałam pierwszą książkę. :) Łukasz tak rewelacyjnie stworzył ten projekt, że przeprowadza po kolei za rękę przez wszystkie etapy, więc nie ma możliwości, żeby gdzieś „zabłądzić” i z czymś sobie nie poradzić. W trudniejszych sytuacjach zawsze można napisać do Łukasza, jego pomoc jest nieoceniona. Bardzo się cieszę, że się zdecydowałam wziąć udział w projekcie. Świetnie się bawię, a przy tym jeszcze mogę zarobić pieniądzę. Polecam. :)
W projekcie Librovibe jest juz ponad 2 lata, jest to super projekt dla kogos kto szuka pracy online.Gdy zaczynałam 2 lata temu wogole nie miałam pojecia co to jest Amazon Kdp i na czym to polega, lecz przy pomocy Łukasza dzień po dniu powoli zaliczałam każdy etap, ucząc się wszystkiego co jest potrzebne by wydawać swoje projekty,ktore w tym momencie zaowocowały dochodem. Jestem wdzięczna, że natrafiłam na ten projekt który pozwolił mi na wieksza wolnosc finanowa dzięki ktorej mogę spełniac swoje marzenia.Projekt jest super każy etap krok po kroku wyjaśnia wszystko co jest potrzebne do osiagnięcia celu,a Łukasz w każdej chwili wyjasi ci twoje watpliwosci i pomoże jeżeli napotkasz trudnosci. Tylko od ciebie i twojego zaangażowania zależy powodzenie projektu. Ja zwiazałam swoja przyszłość z amazonem i jestem zadowolona. Polecam wszystkim :)
Libro Vibe z perspektywy prawie dwóch lat, (gdyż właśnie tak długo w nim jestem) to program wartościowy i przyszłościowy. Warto w tym kontekście wspomnieć o samym Amazon KDP - w końcu bez niego nie byłoby Libro Vibe. Biznes na KDP to opłacalne źródło zarobku - pozwala wypracować dochód pasywny, o czym marzy chyba każdy, zwłaszcza w tak niepewnych czasach. Daje naprawdę duże możliwości, chociażby z faktu, że pozwala zarabiać na różnych rynkach, w różnych walutach bez wyjazdu za granicę. Niestety, nie jest to łatwy biznes.Wymaga zaangażowania, wiedzy, cierpliwości i wytrwałości. Samodzielna próba ogarnięcia tego tematu może zakończyć się fiaskiem. Libro Vibe daje możliwość efektywnego rozwoju w tym zakresie. Po pierwsze, daje wiedzę, którą zdobywa się etap za etapem, po kolei. Po drugie, daje narzędzia, bez których rozpoczynanie tego biznesu może mijać się z celem. Szkolenia Libro Vibe oraz zapewnione narzędzia pozwalają na bezstresową i efektywną naukę wydawania książek i poruszania się po platformie KDP. Co więcej, w programie cały czas jest wsparcie Łukasza oraz całej społeczności Libro Vibe, co jest wręcz nieocenione. Na pomoc twórcy programu mogę liczyć cały czas, za co jestem naprawdę wdzięczna. Oczywiście, program - jak każdy inny - nie jest bez wad. Niektóre informacje wymagają poprawek lub aktualizacji, co może wynikać np. z szybko zachodzących zmian na KDP. Łukasz stara się jednak na bieżąco aktualizować wiedzę, zatem jest to kwestia czepiania się szczegółów. Samo zaangażowanie twórcy jest dla mnie dużą zaletą, ponieważ widać, że program żyje i cały czas się rozwija. W ogólnym rozrachunku uważam Libro Vibe za naprawdę wartościowe źródło wiedzy i bardzo dobrze stworzony program, dzięki któremu można inaczej spojrzeć na swoją przyszłość. Spokojnie mogę go polecić każdemu, kto na poważnie myśli o wzmocnieniu swoich finansów i finansowym bezpieczeństwie.
Chciałbym się podzielić opinią na temat projektu Libro Vibe. Projekt związany z branżą e-commerce na platformie Amazon, który mam przyjemność analizować, wykazuje znakomitą strategię i potencjał sukcesu. Wyróżnia go starannie opracowany plan działania, obejmujący szerokie spektrum działań marketingowych, zintegrowanych z precyzyjną analizą danych rynkowych na Amazonie. Zastosowane narzędzia oraz profesjonalna wizja założyciela projektu zapewnia skuteczną sprzedaż produktów cyfrowych. Ponadto, projekt wykazuje innowacyjne podejście do obsługi klienta, co wpływa na budowanie lojalności i zadowolenia klientów. Jestem przekonany, że projekt ten ma ogromny potencjał, aby odnieść sukces na konkurencyjnym rynku Amazon KDP, przynosząc znaczące korzyści zarówno dla założyciela, jak i dla klientów.
Jestem w projekcie od ponad miesiąca, i zdążyłam wydać 2 książki 🤩, codzienna systematyczna praca oraz ogromna wiedza dzięki projektowi LibroVibe pomogły mi wdrożyć się w rynek Amazonu i wydać 1 książkę w niecałe 2 tygodnie 🥰❤️🔥 Mój poziom wiedzy w obszarze sprzedaży na Amazonie stał się dużo obszerniejszy dzięki projektowi prowadzonego przez Łukasza 🔥🔥🔥
W projekcie jestem niecałe dwa miesiące i w takim mniej więcej czasie udało mi się wydać pierwszą książkę na Amazon, z którym nie miałam wcześniej żadnej styczności! Więc jak widać nauczyłam się w tym czasie bardzo dużo. Doceniam to, że w projekcie wiedza przekazywana jest stopniowo, etapami, bo rozumiem jak jest ważne, aby nie zalać się natłokiem informacji o nowych rzeczach, bo większości z tego i tak by się nie zapamiętało, a w taki sposób, stopniowy, można utrwalać sobie potrzebną wiedzę. Kontakt z Łukaszem super, filmiki konkretne, motywujące do działania, wiedza w teorii i praktyce, stały dostęp do przekazywanej wiedzy. Kilka bonusowych informacji zmieniających sposób myślenia o biznesie i zarabianiu pieniędzy ;) Bezcenna jest także pomoc na forum- bardziej doświadczeni autorzy odpowiadają na każde zadane pytanie. Polecam próbować i odkrywać swoje nowe możliwości, ja póki co nie znam ciekawszej formy zarabiania kasy, co zależne jest w głównej mierze od samego siebie. I to mi się bardzo podoba! Pozdrawiam!
W projekcie jestem już od 6 miesięcy. Drugi etap udało mi się ukończyć całkiem szybko - w około miesiąc. Wydanie książki było o wiele prostsze niż myślałam.
Wcześniej w ogóle nie wiedziałam o istnieniu takich możliwości na Amazonie. Wiedza w projekcie jest przekazywana w bardzo prosty i zrozumiały sposób. Dodatkowo można się kontaktować z Łukaszem który bez problemu we wszystkim wam doradzi.
Fajna sprawa jeśli ktoś chce się nauczyć czegoś nowego.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.