See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Przyznam szczerze, że na początku nie wierzyłem w możliwości tego projektu, jednak szybko zmieniłem zdanie. Ukończyłem etap 2 raptem w dwa tygodnie i już wydałem swój pierwszy produkt. Bardzo dobrze p... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jestem w projekcie od ponad miesiąca, i zdążyłam wydać 2 książki 🤩, codzienna systematyczna praca oraz ogromna wiedza dzięki projektowi LibroVibe pomogły mi wdrożyć się w rynek Amazonu i wydać 1 ksią... See more

Company details

1. Educational consultant

Written by the company

Amazon KDP, Edukacja, Szkolenie, Praca Online. Zarobki w Euro. Bez doświadczenia.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Witam serdecznie :-),
Jestem w projekcie 1,5 miesiąca i pierwszą książkę udało mi się opublikować w ciągu pięciu tygodni. Jestem mamą od niedawna, do tego mam bardzo intensywny tryb życia więc pracuję przy projekcie maksymalnie 2 godziny dziennie - średnio godzinę. Nie miałam żadnych doświadczeń z Amazonem ani projektowaniem.
Chcę tylko powiedzieć osobom, które mają taką blokadę w głowie - "nie mam na to czasu" - czas płynie tak czy inaczej. Za rok minie ten rok - i nawet przez godzinę dziennie da się iść do przodu. Wolniej, ale do przodu – i to powinno się liczyć.
Sposób przekazywania wiedzy jest banalnie prosty - zrozumie każdy i co ważne przez praktykę ogarnie każdy - bez wyjątku.
Nauczyłam się bardzo dużo i wiele przede mną, również nie mogę się doczekać na szkolenie, które czeka po ośmiu subskrypcjach :-).
Pomoc Łukasza jest bardzo ważna, nie bez powodu biznesy z mentorami odnoszą szybsze i lepsze wyniki. Na odpowiedź czeka się, natomiast nigdy nie czekałam dłużej niż 48 godzin tak jak ustalono. Łukasz jest również tylko człowiekiem, który ma swoje życie prywatne, rodzinę, ma prawo do wolnych weekendów czy pojechać na wakacje i tak cały czas do tego podchodzę. Co jest dla mnie najważniejsze to to, że zawsze dostanę odpowiedź na wszystko, co potrzebuję.
Kiedy sama zobaczę moje pierwsze wyniki to będę ten projekt polecać całej mojej rodzinie :-).

14 February 2024

Recenzja po 2 latach w projekcie

Jestem w projekcie od samego poczatku czyli juz 2 lata. Libro vibe to swietne doswiadczenie dla osob, ktore chca nauczyc sie tworzyc i wydawac ksiazki na platformie Amazon. Nauczylam sie od podstaw jak tworzyc strony, okladki, jak wyszukiwac odpowiednie nisze dla produktu zeby wydawac jakosciowe produkty a nie isc po prostu na ilosc. Dodatkowo jak zaprogramowac reklame aby ksiazka zaczela sie jeszcze lepiej sprzedawac. Takze polecam :)

11 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jestem w projekcie od miesiąca

Jestem w projekcie od miesiąca. Trzy lata temu miałam, krótkie doświadczenie z Amazonem, lecz bardzo się zniechęciłam, ponieważ wszyscy mi polecali zacząć od prostych zeszytów. Tu w projekcie Łukasz od razu mówi nie robi prostych zeszytów, a idziemy od razu do konkretów by prowadzić na poważnie biznes. I to mi się podoba. Swoją pierwszą książkę wydałam po miesiącu. Lecz dodam, że posiadam pełny etap i jestem studentką, trenuję cztery razy w tygodniu plus obowiązki. Piszę to, aby potwierdzić, że da się działać w projekcie i dodatkowo zarabiać. Nie mam żadnych zarzutów do projektu od Łukasza. Projekt jest bardzo profesjonalny i ma dużo wiedzy merytorycznej. Polecam każdemu, kto chce zmienić swojego życie na lepsze! ;)

2 January 2024

LibroVibe

W projekcie LibroVibe jestem od września 2022 roku i jestem bardzo zadowolony, że trafiłem na Łukasza. Mogę go z całą odpowiedzialnością polecić nowym osobą. Będąc już w ostatnim etapie zauważyłem jak ważna jest uporządkowana wiedza. Łukasz trzymając za "rączkę" idzie z nami w każdym etapie. Zwraca uwagę na najważniejsze aspekty jak trademarki, grafiki komercyjne itp. miałem możliwości przejrzenia kursów od innych osób, które zajmują się nauka kdp. Czasami takie kursy kosztują kilka tys w zł i naprawdę człowiek po zakończeniu takiego kursy byłby delikatnie ujmując "zły". Myślę, że gdyby nie projekt LibroVibe, a inna droga nauki KDP mógłbym szybko wpaść w jakiś trademark lub użyć grafik niezgodnie z jej przeznaczeniem. Łukasz dba w projekcie o kazd detal. Całość projektu jest świetnie przemyślana. Jeżeli Łukasz nie może na bieżąco odpisać to odsyła nas do społeczności w discord, gdzie na odpowiedź czekasz maksymalnie kilka minut. Mogę ze swej strony dodać, że nie miałem nigdy problemu z kontaktem z Łukaszem. Raz zdarzyło się, że odpisał mi po dwóch dniach ale przy takiej liczbie osób w projekcie to jest wielki szacun, że dla każdego znajdzie czas. Ja ze swej strony daje mocna 5! I dziękuję Łukaszowi za ciągłe wsparcie. Ps. Bądźcie cierpliwi ja na swoją pierwszą sprzedaż czekałem 6 miesięcy.

1 February 2024

Czekam na więcej

W projekcie jestem od 1 stycznia, nowy rok nowy dochód 😂
Pierwsze kilka dni to było dopinanie szczegółów/ subskrypcji. Pojawiły się także pytania w kwestii projektu, konsekwencje i pozytywy. Łukasz wszystko rozjaśnił 😉
Ze względu na moją ścieżkę zawodową, etap drugi rozpoczęłam dopiero 7 stycznia, a ukończyłam 28 stycznia 🙈 Tak, coś co było przewidziane na 90 dni ogarnęłam w 3 tygodnie.
Nie mogę powiedzieć, że to zasługa nielimitowanego czasu wolnego, raczej mój grafik jest napięty 😅 liczy się motywacja i chęć. Szczerze uwielbiam się uczyć nowych rzeczy, a jeśli są to dodatkowo narzędzia techniczne to jestem w niebie 😇
Amazon KDP był dla mnie czymś nowym, nawet nie wiedziałam, że jest taką gałąź internetu.
Sam projekt jest bardzo dobrze skonstruowany, poczynając od komunikacji z Łukaszem, po przez forum gdzie znajdziesz odpowiedź na każde pytanie, plus pewne smaczki i tipy 😏, a kończąc na przekazie wiedzy i materiałów 😍
Poznałam tajniki algorytmu Amazona, jak szukać nisz, jak konkretyzować tytuł, podtytuł, opis. Dowiedziałam się jak ważny jest pseudonim. Oczywiście nie brakło wiedzy projektowej/ graficznej 🤯🤯
Łukasz przekazuje to bardzo klarownie, na przykładach, własnym doświadczeniu. Należy jednak być bardzo uważnym bo każdy kolejny podetap jest powiązany z poprzednim. Myślę że po samym etapie 2 jestem na poziomie średnio-zaawansowanym 😁
Wydanie i publikacja pierwszej książki, około 2 tygodnie
Muszę przyznać, że to jeden z myślę nielicznych projektów, gdzie prowadzący, czyli Łukasz jest tak zaangażowany w postępy swoich podopiecznych. Nie czuję by traktował mnie tylko jak formę zarobku, która zapłaciła i niech se teraz radzi. Aktywnie odpowiada na pytania, czy to na czacie prywatnym na mess, czy na Discord. Nie wyobrażam sobie przejścia tego etapu bez jego wsparcia i pomocy. Sam fakt, że podaje na tacy wymogi amazona, bez których książka nie przejdzie, raczej nie chciałabym czytać dokumentacji Amazona 😆 potrzebny jest taki stróż.
Sądzę, że jeśli ktoś szuka pasywnego dochodu, czy jakiejś formy rozwoju to jest to miejscówka dla niego. Nie wiąże się to z jakimkolwiek udostępnianiem własnego wizerunku, czy namawianiem ludzi do oferowanych produktów. Robisz wszystko w swoim zaciszu, z kocykiem, herbatką czy kawką, w Twoim własnym tempie. Tylko od Ciebie zależy ile poświęcisz i ile osiągniesz 🔥

1 February 2024

Pozytywnie zaskoczona

Weronika, co Ty za bzdety piszesz. Jestem w projekcie od 10 miesiecy i owszem, czasem zdarzyło sie, że Łukasz odpisywał po kilku dniach,ale to też jest czlowiek! Ma inne obowiązki, swoje życie i dużo ludzi, którzy do niego piszą z takimi samymi pytaniami jak Ty. Nie jesteś sama w tym projekcie i nie wokół Ciebie kręci się świat.

Co do samego projektu LibroVibe - moim zdaniem prowadzony jest super, wszystko wytłumaczone jak należy, kontakt bardzo dobry ;) na każde nawet najgłupsze pytanie dostawałam odpowiedź. Łukasz ma ogromna wiedze nie tylko na temat Librovibe, ale także o samorozwoju. Jak każdy biznes potrzebuje czasu tak i ten. Więc ludziska dajcie sobie czas! Pieniądze nie spadają z nieba. Tyle pracy ile włożysz sama/sam w projekt tyle on Ci odda.

P.s. Na końcu etapów Łukasz daje bonusowe szkolenie LCS- otwiera ono oczy i zmienia całkowicie Twoj podgląd na życie. Dzięki niemu odkryłam swoje pasje i pewniejszym krokiem ide przez świat. Wcześniej byłam wiecznie marudzącą osoba na życie, po tym projekcie wiem, że można osiągnąć wszystko tylko trzeba zaryzykować, a przede wszystkim chcieć sie zmienić. ;)

20 April 2023
Rated 2 out of 5 stars

Radzę się zastanowić

Libro Vibe to firma Łukasza Kafela. Pomaga ci ona rozwinąć się na Amazonie KDP. Obojętnie czy jesteś początkujący, czy masz już pojęcie na ten temat. Dzieli się to wszystko na 8 etapów, z czego pierwszy etap to zapłata za system. (Nic w życiu nie jest za darmo, tym bardziej nieksiążkowa wiedza, wiec bez zadnych zdziwień)
Zaczynałam jaka osobą początkująca. Na początku odniosłam wrażenie, że jest duży poziom wiedzy, i że fajnie można sobie dorobić. Tego drugiego nie neguję, bo jak się chce i wie chociaż trochę jak to robić, to tak na prawdę można wszystko. Czy w tym projekcie? Tu już bym się zastanowiła. Jestem aktualnie na etapie 3, wydałam już swoją pierwszą kolorowankę i teraz, w tym etapie mam za zadanie zrobić jeszcze 2 książki. Łukasz - jak sam mówił - miał mnie prowadzić "za rączkę" w tym wszystkim. W etapie podajże 1 napisał, że mam wybrać godziny w których chce nawiązywać z nim kontakt. Wybór był, albo 8-10, albo 18-20. Ani na początku, ani dotychczas nie trzymał się tych godzin. Nie przeszkadzało mi to.
Z pierwsza książka nie miałam jakiś problemów, więc za dużo też do niego nie pisałam. Problemy zaczęły się z moją kolejną książka i tak jak przy pierwszej miał wytłumaczenie, bo były święta, to teraz nie ma tak na prawdę żadnego wytłumaczenia.
Kontakt z nim jest tragiczny, a są to akurat takie kwestie, których nie poruszę na kanale z innymi uczestnikami projektu. Powiedzcie sami, ile można czekać na odpowiedź? Dzień, dwa spoko, ale żeby czekać kilka dni? Poruszę tutaj jeszcze kwestię, że nie odpowiedział on na wiadomość dotyczącą książki tylko na taką mało ważną. I tak jest praktycznie co chwilę. Jeśli napisze kilka zapytań do niego, to nie otrzymam odpowiedzi na wszystkie pytania, tylko na tą najwygodniejszą dla niego. I to się zaczęło dziać odkąd minął mój okres próbny czyli po miesiącu:)
Kończąc. Warto się zastanowić

27 January 2024
Librovibe logo

Reply from Librovibe

Cześć Weronika, jeszcze raz przepraszam, że musiałaś czekać długo na odpowiedź ode mnie. Zbiegł się w czasie okres świąteczny i mój wyjazd na urlop. Mimo wszystko starałem się odpowiadać na bieżąco, ale nie było to w takim stopniu intensywnym - jakbym był w biurze. Na domiar złego ja później sprawdziłem konwersację między nami i po prostu przeoczyłem tą wiadomość i odpisałem Ci na nią jak tylko to namierzyłem. Ale to już wiesz ;) Nie ma to żadnego związku z okresem próbnym jaki jest u nas w projekcie. Po prostu tak wyszło. Ze swojej strony przepraszam.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look