Bra butik och snabb leverans. Dessvärre är produkten otroligt svår att montera med fästanordning som är alldeles för liten och saknar anpassning för takdosa. Hål för att fästa i gipstak är alldeles fö... See more
See what reviewers are saying
Fina funktionella lampor och väldigt snabb service. Jag har många bra lampor köpta här, men när glödlampan och botten i min lavalampa hade gått sönder efter 1 års användning fick jag en helt ny lavala... See more
Company replied
Beställde 2 varor som båda fanns i lager. 2-3 dagars leveranstid. Ena kom som förväntat medan andra står i deras system att den preliminärt skickas 25/11. Nu är det 28/11 och det står fortsatt at... See more
Company replied
Fick ljus som tyvärr var trasiga, men det var inga konstigheter alls. Jag skickade bilder och de postade nya ljus till mig direkt. Ljusen är väldigt fina och fjärrkontrollen som passar till funkar jät... See more
Company details
Written by the company
LjusochLampor.se är en svensk webbutik med fokus på kvalitetslampor och designbelysning för hela hemmet. Vårt mål är att göra det enkelt, inspirerande och tryggt att hitta rätt belysning – oavsett om du söker funktionell arbetsbelysning, mysig stämningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor och belysningsprodukter inom bland annat taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor, utomhusbelysning och LED-lampor. Hos oss hittar du både moderna lösningar och tidlösa designklassiker från välkända varumärken och designers. Hos LjusochLampor.se står kundupplevelsen i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig service, snabba leveranser och professionell rådgivning, så att våra kunder känner sig trygga genom hela köpprocessen. Vi vet att rätt belysning kan göra stor skillnad i vardagen, och därför finns vår kundservice redo att hjälpa till med både inspiration och vägledning – före, under och efter köpet. Vi samarbetar med välkända leverantörer och varumärken för att säkerställa hög kvalitet och moderna lösningar som kombinerar funktion och estetik. Samtidigt följer vi utvecklingen inom belysning och design för att alltid kunna erbjuda produkter som matchar kundernas behov och de senaste inredningstrenderna. Hos LjusochLampor.se handlar det inte bara om lampor – det handlar om att skapa rätt känsla, funktionalitet och atmosfär i hemmet. Vi vill göra vardagen lite ljusare med produkter, service och inspiration som våra kunder kan lita på.
Contact info
Bronsyxegatan 6, SE-213 75, Malmö, Sweden
- service@ljusochlampor.se
- www.ljusochlampor.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 68% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Duni candleholders
Beställde Duni candleholders 2-pack med LED-ljus för samma pris som ett 4-pack kostar utan LED ljus på Duni.se. När jag fick hem paketet som skulle va en present stod det på förpackningen att det var ett 4-pack men i själva verket var förpackningen bruten och de hade plockat ut två candleholders. Några LED-ljus fick jag inte, som skulle varit med. Kan ju inte ge bort en present där förpackningen är bruten och två av ljusen borta.. känns som fiffel för att tjäna mer pengar på kunden. Och dessutom var LED-ljusen inte med. Mycket fult

Snabb leverans servicen utmärkt
Snabb leverans servicen utmärkt
Bra priser

Reply from LjusochLampor.se
2m spotskena försvann utan ersättning?
Har beställt en 2m spotskena för nästan 4 veckor sen som verkar ha försvunnit någonstans i transporten. Får inga besked kring återbetalning eller ersättningsvara av kundtjänst och dem verkar inte riktigt förstå situationen…
Rekommenderar tyvärr ej.

Reply from LjusochLampor.se
Snabbt och smidigt att erhålla fina…
Snabbt och smidigt att erhålla fina värmeljus m m

Reply from LjusochLampor.se
Bra produkt och mycket snabb leverans!
Bra produkt och mycket snabb leverans!

Reply from LjusochLampor.se
Det var enkelt att beställa och betala. Snabb leverans och kunde välja att hämta i box eller ombud. Tumne upp!

Reply from LjusochLampor.se
En fruktansvärt krånglig retur som tog…
En fruktansvärt krånglig retur som tog en månad att få krediteras.

Reply from LjusochLampor.se
Jag har reklamerat en lampa som var…
Jag har reklamerat en lampa som var trasig när kartongen öppnades. Efter att jag skrev och berättade att lampan var trasig bad dom mig upprätta reklamationsärende vilket vi gjorde. Efter drygt 4 veckor efterlyste jag svar och fick till svar" Leverantören menar att ni ska kunna skruva ihop lampan"
Det låg lösa delar i kartong när vi öppnade och det kändes inte rimligt att själva dela lampan och börja försöka laga den. När vi svarade att vi inte var intresserade av att försöka lag och att vi köpt en felfri produkt så har vi inte hört något mer. Låda står hos oss och Ljusochlampor är skyldiga oss 1399,- Det lovas mycket på hemsidan som vi inte märkt något av. Snabb service enkel retur och kunnig personal!! Nja det går att diskutera. Vi har inte märkt nåt av det.
Idag 28/1 skriver Jesper att jag bäst tar detta mitt ärende med service avdelning på Ljusochlampor - som att jag inte gjort det. Upprättat reklamationsärende och skrivit ett antal gånger. Marko har svarat på mitt ärende men inte direkt tillfredställande. Om ni behöver ta något med er leverantör så se till att göra rätt för er mot era kunder som ligger ute med pengar. Så jobbar vi på mitt jobb! Kunden först....tacksam om ni svarar nästa gång direkt i mailtråd som finns

Toppennöjd!
Toppennöjd! Beställde dagen innan nyårsafton och fick leveransen på lördagen 3 jan. Röda dagar och helg verkar inte spela roll i hanteringen. Mycket bra!!

Jättefin stjärna och snabb leverans
Jättefin stjärna och snabb leverans

Fina spotar
Fina spotar att sätta på vägg eller i tak. Framgick inte av beskrivningen att det saknas utrymme för att dra ut kabeln från ”lådan” på baksidan. Vi fick borra hål och det gick bra, men det måste framgå att hål saknas. Annars bra!

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.