Virkelig dårlig service.. Havde tid i dag kl. 10, aflevere bilen og får af vide, at det tager en times tid før den er færdig.. Kl. 11 kommer jeg retur, her finder jeg så ud af at de slet ikke er g... See more
See what reviewers are saying
Har lige købt en brugt bil her 10-15.000 billigere end tilsvarende biler på markedet. 1 års garanti på alle vitale dele. Virkelig god og imødekommende service. De småting, der ikke var helt i or... See more
Company replied
Min kølerslange faldt af på motorvejen, drejede fra og kom op på ringstedvej, der ligger et værksted. Jeg er aldrig blevet bedre behandlet, der var straks en mand der gik på opgaven, han fik hurtigt... See more
Company replied
Jeg havde min bil forbi MB Automobiler og oplevede en service, der var både grundig og professionel. Det, der især skiller sig ud, er deres ordholdenhed – et ord er et ord, også selvom det kræ... See more
Company details
Information provided by various external sources
Hos Mb-Automobiler servicerer og reparerer vi alle biler - uanset mærke og årgang. Vi er en del af Teknicar, som er en række frie og selvstændige værksteder, der indgår i et professionelt samarbejde. Som Teknicar værksted er vi løbende på efteruddannelse, og er derfor altid up-to-date med den seneste teknologi og værktøj til de nye bilmærker og modeller. MB-Automobiler ønsker at gøre din hverdag nemmere, så du kan lave dét, du helst vil - så skal vi nok tage os af din bil. Vi lægger vægt på et tæt og godt samarbejde med dig og din bil. Vi tager os naturligvis af din bil, uanset om der er fabriksgaranti på den eller ej. For os er tillid mellem ejer og mekaniker vigtigt ved enhver bilreparation. Vi er også autoriseret rudecenter, hvilket betyder at vi er uddannet til at reparere og skifte ruder på alle biler. VI i ser frem til at servicere dig og din bil !
Ringstedvej 19, 4600, Køge, Denmark
- info@mb-auto.dk
- www.mb-auto.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from MB AUTOMOBILER APS
Fik lavet lille service hos MB auto i…
Fik lavet lille service hos MB auto i mandags super service og lavet til en god pris, kan varmt anbefale dette værksted hvor man også altid kan få svar på de spørgsmål man nu har. Så kan kun anbefale at kører bilen ud til MB Auto

Tesla service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Er kommet hos MB i nogle år nu, og er de seneste år kommet med min Tesla, hvor der altid bliver ydet god service omkring den i forbindelse med hjulskifte. Senest ringede jeg og fik tid samme dag, hvortil hjulene blev skiftet på en halv time.
De er altid åbne for at være fleksible ift aftaler.

God behandling
Reparation af Suzuki wagon
En utrolig god service og rigtig god behandling af personale og fair pris
Et sted jeg vil anbefale

Tesla M3P
Tesla M3P. Skulle have skiftet dæk på 2 hjul og afbalanceret de 2 andre. Efter 45 min og 4 forskellige medarbejdere. Kan de ikke få afmonteret dækket fra fælgen og må give op. Selvom jeg på forhånd havde oplyst om dækstørrelse, dæk model osv, “det havde de gjort massere af gange så intet problem”. så vil ikke anbefale andre at få skiftet dæk her. De har simpelthen ikke kompetancerne til det.
Fik så afbalanceret mine to forhjul. Uden problemer. Også til betalingen. Havde fået tilbud via autobutler på skift af 4 dæk for 500kr. Efter jeg kontakter dem siger de at det passer ikke og den opgave jeg har med 2 dækskift og 2 afbalancering bliver 500kr Ialt. Hvilket jeg tildels acceptere. De vælger så efter de har prøvet at få mit dæk af i 45 min og endnu ikke at kunne skifte det. at tage 150kr for afbalancering af 2 hjul altså 30% af den samlede total pris. Synes dette værksted mangler noget service undervisning. Og sans for kundepleje.

Fik repareret min Mercedes
Fik repareret min Mercedes. Super god oplevelse, god service, til en god pris. Kan absolut godt anbefale dette sted. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

Reply from MB AUTOMOBILER APS
Dygtige, hjælpsomme og super service
Her er en mekaniker der lige går den ekstra mil, for at hjælpe kunden. Søde, rare, dygtige mennesker allesammen. Denne gang knoklede de så sveden sprøjtede, for at jeg kunne få min Mercedes med hjem til jul. Tusind tak for indsatsen, til Ismail og Co.

Reply from MB AUTOMOBILER APS
Ypperlig service Altid kompetent…
Ypperlig service Altid kompetent vejledning holder hvad de lover

Rigtig god service
Rigtig god service. En fornøjelse at handle bil hos jer!

Min faste mekaniker
Min faste mekaniker. Yder altid ekstra service, er fagligt meget kompetent og har god kommunikation. Ville altid anbefale.

Reply from MB AUTOMOBILER APS
God og super venlig service.
Blir altid taget godt imod og servicen er i top. Kan varmt anbefales!

Fantastisk god service
Fantastisk god service. Altid venlig, god og hurtig service. Har fået repareret min bil der mange gange og bliver ved med at komme igen. Rigtig fornuftigt prisniveau. Super mekaniker.

Reply from MB AUTOMOBILER APS
Mine varmeste anbefalinger til landets…
Mine varmeste anbefalinger til landets bedste autoværksted, som jeg har brugt de sidste 10-15 år.
Altid god service, god pris og højt kvalitetsarbejde.

Reply from MB AUTOMOBILER APS
Mine allervarmeste anbefalinger af MB…
Mine allervarmeste anbefalinger af MB Auto i Køge. Har benyttet dem de seneste 7 år og jeg har aldrig fået bedre service nogen steder.
Altid samvittighedsfuldt og ordentligt arbejde. Altid oplyst pris inden de automatisk går igang og altid meget pertentlig med at tjekke at alt er som forventet. Dygtige og imødekommende medarbejdere, uanset arbejdsfunktion - jeg kunne personligt aldrig finde på at benytte noget andet sted.

Reply from MB AUTOMOBILER APS
Alt igennem super godt værksted!
Super service og meget imødekommende personale. Man kan altid regne med, at tingene bliver gjort ordentligt og grundigt, når man har sin bil på dette autoværksted.
Kæmpe anbefaling herfra!

Tak for en god service
Tak for en god service. Efter jeg har prøvet forskellige værksteder har jeg fået simpelthen det bedste service. Service og kvalitet kan altid betale sig. 5 stjerner fra mig:)

Reply from MB AUTOMOBILER APS
Service og arbejde i top
Har igennem mange år brugt MB automobiler til service af vores biler, vi er altid blevet mødt med venlighed og super service, tingene er i orden og en aftale er en aftale.