Vores dreng, Oliver, har været rigtig glad for at gå på Nørre Åby Efterskole i skoleåret 2024/2025. Han har udviklet sig positivt i løbet af året og har fået nye, tætte venskaber. Skolen har e... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk flot og indbydende efterskole, både udenfor og indenfor. Alt er bare i orden, pænt og rent skole. Mange sjove og hyggelige steder at sidde. Man føler sig hjemme, og personalet er posit... See more
Nørre åby efterskole er en rigtig dejlig skole. Udvalget af aktiviteter rammer bredt og der er god opbakning fra lærer og elever De ydre rammer skaber mulighed for at dyrke fællesskabet da alt er s... See more
Et skoleår for vores søn i de bedste omgivelser med utrolig dedikerede mennesker der vier deres liv til en flok unge menneskers første år væk fra deres trygge base. Det er ikke kun de unge mennesker d... See more
Written by the company
Nørre Åby Efterskole er beliggende på Fyn. Vi vægter socialt samvær og en anderledes skole højt.
Olaf Nielsensvej 7, 5580, Nørre Åby, Denmark
- naae@naae.dk
- www.naae.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Efterskolen hvor man er en stor familie.
Fantastisk flot og indbydende efterskole, både udenfor og indenfor.
Man føler sig hjemme, og personalet er positive, imødekommende, altid smil på, humoristisk, rigtig god ånd blandt personalet som smitter af på eleverne.
Up to date med alt inden for de forskellige linjefag, it, redskaber mm. Alt fungerer og kan kun give de bedste anbefalinger.
Stedet hvor man er en stor familie❤️
Vores søn har haft det bedste år i sit…
Vores søn har haft det bedste år i sit liv på Nørre Åby efterskole 2023/24. Lærerne har været meget professionelle, omsorgsfulde og forstået at skabe de bedste rammer på alle parametre for vores børn. Vi vil til hver en tid anbefale dette forrygende sted.
Trygt miljø, gode oplevelser og voksne ildsjæle.
Vores datter har været så glad for det forgangne år på NÅE - hun har fået fantastiske oplevelser, venner for livet og omgivet af voksne ildsjæle som har passet godt på alle.
Vi vil varmt anbefale NÅE.
En fantastisk efterskole med dygtige og…
En fantastisk efterskole med dygtige og engagerede lærere og en rummelig kultur og et superkreativt miljø. De bedste anbefalinger her fra <3
Den bedste efterskole
Den bedste efterskole. Vores søn havde det mest fantastisk år på NAAE.
Den bedste efterskole
Jeg er blæst bagover af den glæde, entusiasme og nærvær, jeg har oplevet fra alle lærere og forstander. Det er en fantastisk skole. Hvis der var noget, som hed 11.kl, så tog min søn et år til.
Det er Danmarks bedste efterskole!!
Fantastisk efterskole med dedikerede medarbejdere
God stemning imellem ansatte og elever, fantastisk dedikerede lærere, der er styr på tingene og det har føltes meget trygt at sende mit barn på Nørre Åby Efterskole.
Min datter har haft et skønt år på NÅE!
Min datter har haft et skønt år på NÅE!
Det var lige som et efterskoleår skulle være, gode mennesker hele vejen rundt. Masser af gode oplevelser, og søde og hjælpsomme lærere, når der var behov for det.
2 fantastiske år på NÅE
Havde 2 fantastiske år på NÅE, og trods jeg selv har været en lille smule introvert, var der netop plads til ALLE - og jeg følte mig aldrig ekskluderet, tværtimod. Jeg kan virkelig ikke sætte en finger på noget, og er lykkelig over at have fået 2 år. Både forstander, lærere og øvrigt personale har gjort det fantastisk, og selv her 8 år efter jeg stoppede, savner jeg dagligdagen på NÅE.
Sådan en dejlig skole
Sådan en dejlig skole med de bedste rammer og lærer
Den bedste efterskole
Det var det bedste år i mit, fantastiske lærer, mennesker, og de sjoveste aktiviteter, ville ikke bytte det for noget. NÅE er det bedste sted
Verdens bedste efterskole!🤩
Verdens bedste efterskole!🤩
Lærerne er så søde, sjove og altid klar på at hjælpe, hvis der er behov for det.
Det er uden tvivl det bedste år i mit liv, og jeg tænker tit tilbage på mit ophold. Der er ikke en finger at sætte på skolen! Alt i alt fuldkommen wonderful.❤️ Ps virkelig god mad!!
Fantastisk skole
Vi har pt. Vores 4. Barn gående på Nørre Åby efterskole, og havde vi 4 mere, ville vi trygt og uden at blinke sende dem til Naae!
Alt i alt en fantastisk skole!
VERDENS BEDSTE EFTERSKOLE
VERDENS BEDSTE EFTERSKOLE, med de allerbedste lærere!!!
Ikke en skole for introverte børn
Hvis man kommer på skolen med en god danse erfaring i kufferten, er det en super god skole til både videre udvikling og lære nye ting.
Konkurrence kom de desværre kun til 1 gang, på grund af nedlukning og Corona.
Hvis man har et introvert barn, vil jeg bestemt ikke anbefale efterskolen.
Vi sendte en stille datter afsted, men med masser af selvtillid.
Hun kom hjem endnu mere stille og uden selvtillid.
Flere lære har meget tydligt deres yndlings elever, og skjuler det ikke.
Fotografen der står for Facebook, tar rigtig mange billeder. Men kun af dem der er “på” dem der er tilbageholdende gider han stort set ikke brug tid på.
Lærene er meget konfliktsky og der er meget langt fra man snakker med dem til der sker en handling.
Havde en grædende datter der ringede stort set hver dag i 2 mdr, Trods kontakt med læreren skete der først noget da vi nægtede at gå før hun havde en nyt værelse.
Mobning på skolen er tilladt.
Vi kunne lige så godt ha smidt pengene ud af vinduet.
Skolen har svaret.
Det er så flot at skolen kan svare, og huske så præcist her 1,5 år efter hvad der er sket.
Dog har de svaret en gang før.
Fotografen ringede lige efter anmeldelsen her inde.
Hvor jeg fik total “voksen” skældud, grundet anmeldelse og blev bedt om at slette den.
Jeg har aldrig truet med at melde hende ud, hvad skulle jeg få ud af det 5 uger før?
At hun mistede alle eksamer?

Reply from Nørre Åby Efterskole
Helt fantastisk skole.
Helt fantastisk skole.
Oprigtigt engagerede lærere som alle kun vil de unge mennesker det bedste. Bedre oplevelse kunne jeg ikke ønsket mit barn havde fået.
Jeg har netop hentet min søn hjem efter…
Jeg har netop hentet min søn hjem efter 1 fantastisk år, 1 år der trods pandamien har været helt utroligt. Skolen har formået at strikke et skoleår sammen der bare igen og igen har overrasket. Lærere, køkken, pedeller og ledelsen har knoklet for det her hold, de har ALLE gjort det så utroligt godt. Vi kan som forældre slet ikke få armene ned, tænk engang hvilke betingelser i har skullet drive skole ud fra, og så alligevel præstere som i har gjort...
Der er mange skoler som kan lære af jer, i formår at holde fast i den ægte "efterskolekultur" og der har ikke været et sekund hvor man har tvivlet på ens barn var i de bedste hænder.
Skal man nævne en enkelt ting i som alle andre efterskoler kæmper med, så er det snus. Der bør i siddestille det med alkohol eller hash, det er et større problem end man regner med.
Dette har dog på ingen måde gjort at vi ser dårligt på skolen, da ALLE efterskoler kæmper med problemet bland de unge.
Virkelig dejlig efterskole
Virkelig dejlig efterskole, med højt til loftet og hjerterum. Trods corona, har efterskoleåret 20/21 budt på en masse sjove aktiviteter, gode oplevelser og et fantastisk fællesskab. Der er nogle virkelig skønne mennesker på NÅE som er med til at skabe en helt særlig stemning. Vores søn har haft sit allerbedste skoleår på NÅE.
NÅE får den varmeste anbefaling fra os.
Super god efterskole.
Super god efterskole.
Forstander og lærere er søde og engagerede.
Kan klart anbefales.