Vores dreng, Oliver, har været rigtig glad for at gå på Nørre Åby Efterskole i skoleåret 2024/2025. Han har udviklet sig positivt i løbet af året og har fået nye, tætte venskaber. Skolen har e... See more
See what reviewers are saying
Fantastisk flot og indbydende efterskole, både udenfor og indenfor. Alt er bare i orden, pænt og rent skole. Mange sjove og hyggelige steder at sidde. Man føler sig hjemme, og personalet er posit... See more
Nørre åby efterskole er en rigtig dejlig skole. Udvalget af aktiviteter rammer bredt og der er god opbakning fra lærer og elever De ydre rammer skaber mulighed for at dyrke fællesskabet da alt er s... See more
Et skoleår for vores søn i de bedste omgivelser med utrolig dedikerede mennesker der vier deres liv til en flok unge menneskers første år væk fra deres trygge base. Det er ikke kun de unge mennesker d... See more
Written by the company
Nørre Åby Efterskole er beliggende på Fyn. Vi vægter socialt samvær og en anderledes skole højt.
Olaf Nielsensvej 7, 5580, Nørre Åby, Denmark
- naae@naae.dk
- www.naae.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Kuno Poulsen proklamerer hermed:
Kuno Poulsen proklamerer hermed: 5 stjerner.
Som far, til netop hjemvendt elev, har jeg kun positive bemærkninger at byde ind med. Vi har oplevet en søn som er vokset, både krop og sind, under et ophold hvor personalet har taget udgangspunkt i den person der har stået foran dem. Han er blevet udfordret i forhold til det menneske han er. Han er blevet beriget med mangfoldighedens uendelige univers, og har fået en oplevelse der vil præge resten af livet. Dejlige mennesker, omgivelser og aktiviteter
Med venlig hilsen en glad far (og mor)
Måske det bedste år i vores søns liv
Måske det bedste år i vores søns liv - fagligt, socialt og på anden vis
Super god efterskole.
Super god efterskole.
trods corona har de formået at give børnene en super god oplevelse og styrket deres sammenhold.
Rigtig god måde de fordeler skole timer på.
kan varmt anbefale denne efterskole ;-)
Fantastisk!
Skøn skole med et dejligt fællesskab og plads til alle. Vildt mange uforglemmelige oplevelser. Uovertruffent personale.
Nørre Åby Efterskole
Dejlig efterskole.
Super søde lærere og medarbejdere.
Kan varmt anbefales.
Nørre åby efterskole er en rigtig…
Nørre åby efterskole er en rigtig dejlig skole.
De ydre rammer skaber mulighed for at dyrke fællesskabet da alt er samlet i en bygning
Konge efterskole 👍
Mine absolut bedste anbefalinger til NÅE . Vi kunne ikke have valgt en bedre efterskole til vores søn . NÅE har givet ham en unik oplevelse for livet 👍
Fantastisk efterskole
Fantastisk efterskole. Begge mine piger har gået der. De varmeste anbefalinger herfra 🤩❤️
Elsker NAAE
2 børn har gået her, en kæmpe fornøjelse at lære NAAE at kende! De bedste super engagerede lærere.
Nørre Åby Efterskole har vores allerbedste anbefalinger.
Genial efterskole
Nørre Åby Efterskole er en helt fantastisk efterskole at gå på. En af styrkerne ved skolen er at den er enormt mangfoldig i sine linjefag, både ved at der er så mange forskellige typer linjefag, og ved at der er 4 perioder af linjefag hvor man kan nå at prøve mange forskellige ting af. Det gør også at mangfoldighed blandt eleverne er stor, da det er folk med alle mulige forskellige interesser der vælger skolen. Selve skolens faciliteter er enormt gode, specielt med den nye dansesal og trænings lokale der er kommet til, udover gardinerne, som er skrald. Lærerne er alle nogle vildt dejlige mennesker der tager sig godt af en, lærer en en masse og er rare at være sammen med. Det vigtigste for et efterskole år er hvilke elever man går på årgang med, og det kan man ikke forudsige hvem bliver, men NÅE sætter nogle fantastiske rammer for et godt år.
Den allerstørste anbefaling af NÅE herfra
Helt fantastisk efterskole! Spændende aktiviteter for de ung, et stort udvalg af valgfag og måder at sætte sit skema sammen på over et år. God struktur i forhold til at have boglige fag om formiddagen. Fantastisk lærerteam, opfindsomme i forhold til sjove weekender, velplanlagte -og udførte forældredage og en god og rar atmosfære på skolen. Kan kun anbefale NÅE. Min søn har haft det bedste efterskoleår!
Vidunderlig alsidig efterskole
Helt igennem vidunderlig alsidig efterskole for vores datter. Engagerede voksne, humoristisk og god forstander samt dejlige fysiske rammer. Kan især anbefales, hvis man er til forskellige aktiviteter, da man har mange valgmuligheder.
De bedste anbefalinger herfra!
Et efterskoleår tæller for 7 menneskeliv
Jeg var elev på Nørre Åby Efterskole i skoleåret 11/12 og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Skolen er hjemlig og hyggelig, præcis ligesom omgivelserne omkring den.
Lærerne er sjove og engagerede i eleverne, hvilket giver den tryghed som er nødvendig når man skal tilbringe et helt år hjemmefra. Linjerne er brede og der er plads til alle mennesker i alle størrelser.
Mottoet lyder "Et efterskoleår tæller for 7 menneskeliv " og det kan alle der har gået på efterskole nikke bekræftende til. Efterskolen forstår at give værktøjerne til at man som menneske kan vokse og forbedre sig, og stifte venskaber som holder (forhåbelig) igennem hele livet :) Jeg savner til tider sammenholdet og hverdagen da man aldrig var helt alene, heller ikke når tingene var hårde og det var svært
Fantastisk engagement i eleverne
Kender mange, der har gået på Nørre Åby Efterskole over flere forskellige årgange, og de har alle være utroligt glade for at de valgte netop den. Den har nogle meget lækre rammer, men ikke vigtigst af alt er lærerne meget fokuserede på at skabe et godt miljø, hvor der er plads til leg, læring og forskelligheder.