Puzzelgroep Reviews 43

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bellen mijn man dat ik ons heb opgegeven hiervoor. Ik hou niet eens van puzzels, dus hoe ze aan onze gegevens komen dan is onbekend.

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Ben gebeld door een vrouw (wat ouder), zei ja je kan een blad ontvangen niks vrijblijvends. Daarna niks meer ontvangen. Wordt nu maand later gebeld dat ik 3 maanden 45 euro moet betalen door een man.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Misleidend telemarketing bedrijf, zelfde als ‘quizatlas’. Betaal ze niet! Zie ook radio1 item waarin een advocaat uitlegt dat je aan dit bedrijf niets verplicht bent, ook als je telefonisch ‘ja’ hebt... See more

Rated 1 out of 5 stars

Gebeld door Prijzenblad Zelfde verhaal als iedereen, mijn partner is gebeld door prijzenblad. Netjes afgemeld en nu een paar weken later dat hij vast zit aan een abonnement. Verschil is dat... See more

Company details

1. Hobby shop

Information provided by various external sources

Toegang tot vele uren online puzzel plezier

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Het is een leuk manier om te puzzelen…

Het is een leuk manier om te puzzelen via de computer en je krijgt er per kwartaal ook een boekje bij. Zo kan je leuk punten sparen.

28 March 2019

Beste Groot,

Bedankt voor uw review,

Heel veel plezier met Puzzelgroep.

Puzzelgroep is een uitstekende…Annie

Puzzelgroep is een uitstekende gezelligen site voor alle soorten puzzel plezier , er zijn ook leuke prijzen mee te winnen 🎁🎁 ik geniet er echt van 👍bedankt en vooral zo door gaan 👍👍

28 March 2019

Beste Withagen,

Bedankt voor uw leuk review.

We wensen u heel veel plezier met uw abonnement.

Rated 3 out of 5 stars

Leuke puzzels

Leuke puzzels, met wel wat foutjes.
Jammer dat ik zo weinig tijd heb om te puzzelen.

27 March 2019

Beste Prins,

Bedankt voor uw review.

Het komt inderdaad wel eens voor dat er wat foutjes zijn. Onze team probeert dit altijd zo snel mogelijk op te lossen.

Rated 5 out of 5 stars

De puzzelgroep: een groep die de daad bij het woord voegen.

De puzzelgroep, ofwel een groep die de daad bij het woord voegen.

Goede service, vriendelijke medewerkers en bovenal educatieve boekjes. Je kunt er alleen maar op vooruit gaan en winnen

Beste Thomas,

Bedankt voor uw review en voor de complimenten!

Heel veel plezier ermee.

Rated 5 out of 5 stars

Leuke puzzelboekjes en top service!

Hi,

Wil even delen dat ik zeer tevreden ben over de Puzzelgroep. Aan het begin wist ik niet goed waar ik het aan te danken had. De medewerkster heeft op een vriendelijke wijze uitgelegd wat de aanleiding was.

Ik wilde het in eerste instantie wel proberen en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Het is zeer interessant en leerzaam. Daarnaast kun je er ontzettend leuke prijzen mee winnen!

Chapeau. Ik ben een tevreden klant!

Ga vooral zo door!

Beste Yessica,

Bedankt voor uw review.

Ik zie dat u ook al een prijs heeft verdiend. Heel veel plezier ermee!

Goede service!

Beste Del,

Bedankt voor uw review :)

Zeer leuke puzzelboekjes

Zeer leuke puzzelboekjes. : )

Beste Kok,

Heel veel plezier met het puzzelboek.

Rated 5 out of 5 stars

Leuke platform en uitdagende…

Leuke platform en uitdagende puzzelboeken!

Zeker de moeite waard

Beste Nabil,

Bedankt voor uw review!

We vinden het leuk om te lezen dat u het ook leuk vindt ! :)

Heel veel plezier ermee.

Kopen de Jong

Tevreden klant!

Moet eerlijk zeggen dat het puzzelen best uitdagend is en top service.

Mijn dochter die er ook educatief gebruik van maken!! Zeker het geld waard!!

Beste Ajr,

Bedankt voor uw review.

Heel veel plezier met uw abonnement. :)

Rated 4 out of 5 stars

Leuke puzzels

Leuke puzzels! Na enkele onduidelijkheden contact gehad met de klantenservice. Vriendelijk geholpen en denken ook echt mee.
Bedankt voor het puzzelplezier en de mooie prijzen.

13 March 2019

Beste Zondag,

Bedankt voor uw review.

Uw punten zullen zo snel mogelijk worden bijgeschreven op uw account!
Heel veel plezier alvast met u welverdiende prijs.

Ongewenste telemarketing.

Telefonische benadering ondanks mijn inschrijving in het bel-me-niet-register. Daarin verteld verkoopster/telemarketeer dat zij mij benaderd omdat ik een puzzel heb ingevuld, maar dit is niet waar. Ik heb een melding gemaakt bij Consuwijzer.nl en raad anderen aan hetzelfde te doen wanneer zij ongewenst worden gebeld.

update:
Ik heb een reactie gekregen van Puzzelgroep, ze vinden het vervelend dat ik door hen ben gebeld ondanks inschrijving in het bel-me-niet-register. Ze willen graag mijn telefoonnummer om het gesprek te achterhalen en ze vragen nogmaals of ik zo vriendelijk wil zijn mijn telefoonnummer te geven.
Ik heb aangegeven dat ik dit niet wil en hen gevraagd of zij zo vriendelijk willen zijn om mensen niet lastig te vallen, en om zich te houden aan het bel-me-niet-register. Ik heb hen ook gevraagd om geen onwaarheden te vertellen aan de telefoon en informatie te verstrekken wanneer daar naar is gevraagd ipv de verbinding te verbreken.
Deze vragen/verzoeken kunnen zij niet beantwoorden zonder meer gegevens van mij en ze vragen weer om mijn telefoonnummer. Treurig bedrijf.

Ik vraag me af of de positieve reviews kloppen, zien er ongeloofwaardig uit.

13 March 2019

Puzzelgroep wat TOP

Puzzelgroep wat TOP! Net een leuke aanbieding gehad van een de medewerkers. Ik vertrouwde het niet helemaal daarom vroeg ik of ik eerst kon kijken op de website en daarna een beslisisng kon nemen. De medewerker vond dat geen probleem en vroeg of ze op een andere tijdstip terug kon bellen. Dat mocht van mij en ondertussen heb ik naar de website gekeken. Daarna netjes op tijd teruggebeld zoals afgesproken en heb ik de abonnement ook afgesloten. Kim bedankt voor je leuk gesprek ☺

9 March 2019

Beste Katelijn,

U bent net zo TOP! :)

Ik zal uw dank doorgeven aan Kim.

Veel plezier met uw abonnement.

Rated 5 out of 5 stars

Ik wil hierbij even aangeven dat ik een…

Ik wil hierbij even aangeven dat ik een hele leuke klantenservice medewerker aan de lijn heb gehad bij de afhandeling van mij kwartaal abonnement.
Het is door de klantenservicemedewerker heel netjes en goed opgelost.Mijn dank hiervoor.

8 March 2019

Beste Arie,

Leuk om te horen dat ons klantenservice medewerker haar werk goed heeft gedaan.
Dit is waar Puzzelgroep ook naar streeft.

Heel veel plezier met uw abonnement.

Bedankt

Bedankt voor de Puzzelboek  en voor de 2500 punten !

10 September 2018

Beste Koeman,

Graag gedaan :)

Rated 3 out of 5 stars

Wordt als een idioot te woord gestaan… maar later netjes teruggebeld!

Wordt als een idioot te woord gestaan omdat ik geen interesse heb!!Vervolgens verbreekt zij de verbinding!!Bel me aub NOOIT meer!!!

Ben net keurig netjes teruggebeld en krijg een leuk pakketje van puzzelgroep.Goed afgehandeld Puzzelgroep!!

4 September 2018

Geachte de Ron,

Wij willen ons nogmaals excuseren voor het ongemak en het doet ons deugd te lezen dat uw case naar tevredenheid is opgelost.

Rated 5 out of 5 stars

Ik mag graag puzzelen waar ik ook ben

Ik mag graag puzzelen waar ik ook ben. Nou heb ik altijd mijn telefoon bij me en dat werkt prima.

24 July 2018

Beste van Klaarbergen,

Bedankt voor de 5 sterren.

We wensen u heel veel puzzelplezier en vergeet niet een prijs te kiezen :) !

Top service

Top service en top medewerkers

25 April 2018

Hallo Hendrik,

Bedankt voor u compliment!

We hebben met u ook leuke ervaringen. TOP MAN! :-)

Leuk!

Hallo Sandra,

Bedankt voor het leuke gesprek van net. Ik wou dit toch ergens kwijt en zie dat ik jullie kan beoordelen hier. Van mij krijgen jullie zeker 5 dikke sterren. Het is zeker leuk om te puzzelen en gemakkelijk om van de prijzen te profiteren.

Nogmaals bedankt

18 April 2018

Hallo Meneer Wieger,

Heel erg bedankt voor u leuke review :)

Wens u nogmaals veel puzzelplezier en geniet van uw prijs!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look