Raintechshop Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De website van Raintechshop is dik in orde. Bestellen gaat gemakkelijk. Raintechshop zegt wat-ie gaat doen en doet vervolgens wat-ie zegt. Gewoon zoals het hoort. Mijn bestellingen zijn verder gelever... See more

Rated 1 out of 5 stars

Hopelijk krijgen we via deze weg wel contact. 16 april 2020 2 x 25 meter druppelslang besteld en betaald. 1x druppelslang ontvangen, andere dus nog steeds niet binnen. Volgens dpd pakket volledig afge... See more

Rated 5 out of 5 stars

Netjes verpakt, snel geleverd met juiste producten. Tot nu toe heel tevreden met de geleverde producten kan nog niet van producten aangeven of het goed werkt. Ben nog met installatie bezig. Daarom ko... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mijn bestelling bij Raintechshop kwam helaas niet aan. Volgens de tracking zou het pakket bij de buren zijn geleverd, maar daar viel niets te vinden. Vervelend… maar gelukkig sprong Raintechshop m... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Super levering

Na miscommunicatie over een niet bezorgde levering heden door Peter eigenaar Raintechshop zelf op zondagavond het bestelde geleverd , super service
dank hiermee vervalt mijn eerdere review

26 May 2024

Snel geleverd

Binnen twee dagen de bestelling in huis .
Heel goed verpakt, dus ook niets beschadigd.
Bovendien een gunstige prijs ten opzichte van anderen!

20 April 2024

Super dienst na verkoop

Super dienst na verkoop!
Ik had een lastige vraag ivm een moeilijk te verkrijgen wisselstuk voor de regensensor van mijn beregeningsinstallatie. Het zag er naar uit dat ik om het kleine beschadigde onderdeel te vervangen, een volledig nieuw sensorpakket zou moeten aankopen. De klantenservice van Raintechshop heeft al mijn verwachtingen overtroffen door me het onderdeel toch apart te kunnen bezorgen.
Heel tevreden klant!

10 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos bedrijf dat twijfelachtig materiaal levert

Klassiek voorbeeld van goedkoop is duurkoop. Ik bestelde hier 10 Hunter Pop-up sproeiers. Bij eerste ingebruikname vloog van 3 sproeiers de kop van de stijgbuis er los af waardoor deze onherstelbaar beschadigd waren. Omdat dit zeer dringend was en ik geen reactie kreeg van de klantendienst heb ik bij een locale hunter dealer onmiddellijk 3 identieke nieuwe Hunter sproeiers gekocht , welke wel probleemloos werkten. Deze vertelde mij dat hij nog nooit van zo’n defect had gehoord en dat hij vermoedde dat dit sproeiers betrof van een batch die niet door de kwaliteitscontrole van Hunter waren geraakt.
Na nogmaals een dringend bericht naar de klantendienst samen met foto’s van de defecte sproeiers kreeg ik enkele dagen later dan toch eindelijk een reactie: ‘gelieve de defecte sproeiers op eigen kosten retour te sturen zodat wij kunnen nagaan of dit wel onder garantie valt’. Werkelijk jongens? In welke wereld kan dit nu niet onder garantie vallen ? ‘Als ik dringend vervanging nodig had, moest ik maar even 3 nieuwe sproeiers bestellen en dan zou men dat eventueel later wel crediteren als dit onder garantie viel’.
Tegen beter weten in de kosten gemaakt om de 3 sproeiers retour te sturen. Ondertussen reeds 6 weken verder en diverse mails later nog steeds geen antwoord of oplossing. ‘Wij sturen de sproeiers zelf retour naar Hunter voor garantieonderzoek en doen dat maar om de zoveel weken, dus daar kan wel even overheen gaan’, is het laatste wat ik gehoord heb. Daarna, geen enkele reactie meer…
Het betreft hier drie sproeiertjes van ongeveer 18 euro per stuk die nooit gewerkt hebben ! Moet je even nagaan in wat voor nachtmerrie je belandt als je bij deze kerels een defect hebt aan echt duur materiaal en nood hebt aan service en support. Met een grote boog rond dit bedrijfje navigeren is de boodschap !

29 June 2023
Rated 2 out of 5 stars

Slechte klanterservice

Snelle levering, goede website. Echter als je 2 bestellingen achter elkaar plaatst krijg je ook de dubbele verzendkosten. Terwijl je bij de 2de bestelling keurig een opmerking en referentie nummer van de eerdere bestelling kan invullen. Als je dit navraagt bij de klantenservice krijg je een botte reactie.

Update:
Ik ben telefonische opgebeld door Raintechshop. Korte samenvatting: Door de drukte kunnen we niet de opmerkingen bij een bestelling lezen, of behandelen. Alleen als de opmerking betrekking heeft op de levering. In rustige periodes is dit geen probleem.
Ook maken ze je aan het einde van het gesprek nog uit voor azijnzeiker.

17 July 2023
Raintechshop logo

Reply from Raintechshop

Beste Tim, Jammer dat je zo teleurgesteld bent. Inmiddels is dit de 2e plek waar je je gram wilt halen. Maar ja, dat begrijp ik ook wel. Waarschijnlijk omdat je bij Kiyoh wegvalt tussen 1000en goede reviews van heel veel tevreden klanten.

Ik zal het even resumeren:
A: je doet een foute bestelling.
B: je doet een 2e bestelling.
uitleg:
In de eerste bestelling bestel je koppelingen en een rol druppelslang.
In je 2e bestelling alleen maar koppelingen.
Ons systeem maakt een scheiding tussen simpele orders (alleen losse materialen) en orders met losse materialen en rollen druppelslang of tyleenleiding. De eenvoudige orders worden direct gepicked en gecontroleerd om de inpakkers aan de gang te krijgen. Hierna komen de wat complexere orders met leidingwerk enzovoort. Gezien de hoeveelheid orders die wij verwerken en de beschreven procedure kunnen wij op de zomerpiekmomenten niet samenvoegen omdat dan de controleur of orderpicker moet stoppen met zijn werk. Op rustigere momenten is het zeker geen probleem en doen wij dat graag voor je. Met vriendelijke groet, Peter van der Hulst

Wij wensen iedereen een fijne dag.!

Rated 3 out of 5 stars

Goede spullen, erg dure verzendkosten

Review oorspronkelijk voor Kiyoh geschreven, maar die reviewsite ligt er continu uit. Ik had nog wat na te bestellen, eigenlijk ter waarde van 3,50 euro. Maar extra spullen gekocht zodat de verzendkosten relatief minder zijn. Deze zijn namelijk 7,50 binnen Nederland. Waarom voor dit soort kleine bestellingen geen brievenbuspost met bubbelenvelop of DHL/DPD is mij een raadsel. Zou nog een verbetering kunnen zijn.

7 December 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look