Vi har fået en fantastisk hjælp fra Rosen Begravelsesforretning. Hurtig og effektiv. Ringede søndag eftermiddag og fik alt aftalt. Mandag kl 10.50 kom Claus. Og vi fik sunget vores mor ud. Alt var sm... See more
See what reviewers are saying
I forbindelse med min mors bortgang valgte vi at kontakte Rosen begravelse forretning. Det var et godt valg. Professionelle hele vejen igennem og stort hensyn til os efterladte.
Trods en svær tid, så formår Claus at skabe de helt rette trygge rammer & hjælpe dig godt videre. Meget empatisk, & behagelig at kommunikere med Rosen Begravelsesforretning, har yderst fortje... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Rosen Begravelsesforretning er en familieejet bedemandsforretning der sætter en ære I at levere en 5-stjernet oplevelse til alle kunder. Vi hjælper med både bisættelse og begravelse i hele landet. Ring i dag på 2280 4848 for en uforpligtende dialog om jeres behov. Vi har afdelinger i Hjørring, Aalborg, Rebild og Randers.
Brøndumvej 56, 9520, Skørping, Denmark
- Info@rosenbegravelsesforretning.dk
- www.rosenbegravelsesforretning.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Fremragende kommunikation
Fra start til slut var det en fornøjelse at samarbejde. Informationsniveauet var tilpas og kommunikationsgangen var let og lige til.
Rosen Begravelsesforretning får hermed mine varmeste anbefalinger.

Imødekommende og troværdig
Vi er glade for at vi valgte Rikke som vores bedemand.
Hun er meget tydelig i sin kommunikation og er helt bestemt dygtig til sit fag.
Alle vores spørgsmål blev grundigt besvaret og vi følte os velinformeret. Alt virkede gennemskueligt og troværdigt.
Vi havde flere særlige ønsker, som blev venligt imødekommet. Også dem der gjorde regningen mindre.
Vi medgiver Rikke vore bedste anbefalinger og tøver ikke med at kontakte netop hende, hvis behovet måtte opstå en anden gang.

Reply from Rosen Begravelsesforretning ApS
Anbefales til enhver tid og i en svær tid
Om vi snakker service, kommunikation, rådgivning og bare helt almindelig omsorg i en svær tid, så leverede Rosen Begravelsesforretning det til fulde. Vores bedste anbefalinger

Respektfuld og ordentlig begravelsesforretning
God kontakt, hurtig tilbagevenden på spørgsmål, god vejledning omkring økonomi, ingen ekstra udgifter, ALT som aftalt fra 1. henvendelse til slut. Tak til Rosen begravelsesforretning

Anbefalinger herfra
Fik Rosen begravelsesforretning anbefalet som en mulighed af Begravelsesguiden, og var efter en telefonsamtale med Claus, ikke i tvivl på noget tidspunkt om valget.
Rikke hjalp mig og min søster i forbindelses med min onkels bisættelse, som jeg stod for. Hun var hurtig til at aflæse os, var meget behagelig, ligetil, empatisk og fik både grin og gråd frem i os, på en rigtig fin måde. Humor er/kan være en lettelse at bruge, når noget er svært og Rikke var en god medspiller for os, på en respektfuld måde.
Også da vi måtte åbne kisten igen for at få lagt diverse aftalte ting, hos vores onkel. Min onkel og jeg havde nemlig udfyldt “Den sidste vilje”, så han fik det som ønsket. Det er en rigtig god ide, at gøre i god tid en klar anbefaling herfra.
Fik også et eksemplar af “Den sidste vilje”, som er udfyldt sammen med min far.
Vi bruger helt sikkert Rikke igen, når det bliver aktuelt.
De bedste anbefalinger herfra.

Reply from Rosen Begravelsesforretning ApS
Hjælpsomme venlig rigtig rigtig god
Hjælpsomme venlig rigtig rigtig god , jeg anbefaler ham 100% fra Karim

Forskellige indblandinger vedr
Forskellige indblandinger vedr. døds anmeldelsen, gjorde, at starten på anmeldelsen gav problemer, men her var Claus hel fantastisk. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg ringede Claus op, og han løste alle problemer til ug. PÅ intet tidspunkt følte jeg, at alt det ringeri var for meget, Claus var ALTID venlig og imødekommende. Når der igen bliver brug for en bedemand, bliver Rosen Begravelsesforretning helt sikkert kontaktet af min familie.

Meget behageligt samarbejde
Meget behageligt samarbejde, følte os lyttet til og imødekommet på alle måder.
Kan klart anbefale dem.

Reply from Rosen Begravelsesforretning ApS
Rikke fra Rosen Begravelsesforretning…
Rikke fra Rosen Begravelsesforretning stod for vores fars bisættelse. Vi oplevede ved første møde Rikke, som enormt nærværende, varm og rolig -noget vi havde brug for. hun brugte al den tid, som vi havde brug for. Vi har haft specielle ønsker undervejs og vi ønskede at ordne mange ting selv. Rikke mødte alle vores ønsker med forståelse og der var ingen sure miner over, at vi selv stod for nogle ting.
Rikke har stået klar til at besvare spørgsmål i weekenden og hun har været enormt sød til at være fleksibel i forhold til ting, der skulle med i kisten i sidste øjeblik.
På selv dagen bistod Rikke min søster og jeg på en diskret måde, så vi blev guidet gennem de opgaver, der nu var med at tage imod folk i kirken og hjælpe os udenfor kirken.
Tusind tak for et behageligt forløb Rikke.

Reply from Rosen Begravelsesforretning ApS
En, efter omstændighederne, god oplevelse.
Vi fik hjælp af Rikke og der er kun ros herfra. Vi havde ændringer undervejs som blev hurtigt håndteret.
God service og væremåde
Stor tak til Rikke for god service og væremåde i en svær situation.
De bedste anbefalinger herfra.
Rosen begravelse gjorde hvad de kunne…
Rosen begravelse gjorde hvad de kunne ift. at tilgodese mit ønske om en letnedbrydelig liste, omend virkede ikke helt. Værre var at de foregav at der var mulighed for begravelseshjælp udover de obligatoriske 1000kr. Selve afhentningen kunne også have været bedre bemandet.

Stor ros
Rikke får de varmeste anbefalinger herfra, ringede en tirsdag eftermiddag/aften, og hun kom samme aften og tog sig af min far, det rørte mig en del da jeg så og hørte hvordan hun gjorde behandlede ham, og hun har efterfølgende hjulpet os med alt,

Reply from Rosen Begravelsesforretning ApS
Lige frem og fleksibel, kan varmt anbefale :)
Lige frem og fleksibel, alt var som aftalt og ingen skjulte gebyrer e.l. Varme anbefalinger herfra.

Smuk afsked.
Vi har fået en meget fin behandling, en hurtig tilbagemelding samme dag som afdøde gik bort.
Selvom det var sidst på eftermiddagen.
Der var ingen overraskelser økonomisk, kun begejstring af den fine service.
Vh. Jesper
Kan kun anbefale
Jeg kan kun anbefale at vælge Rosen Begravelsesforretning, I en svær tid gjorde de det nemmere. Claus skal have stor tak for alt han gjorde for os, der var ikke den ting han ikke kunne løse, eller det spørgsmål der ikke havde et svar.
Kan varmt anbefale Rikke -meget…
Kan varmt anbefale Rikke -meget empatisk og hjælpsom og rigtig god til og informere om tingene-vil uden tvivl bruge hende igen hun gjorde det trods omstændighederne meget nemmere.Jeg kunne blive ved men kæmpe ros herfra.
Mange tak for den store hjælpen.
Mange tak for den store hjælpen.
Vi har hørt fra flere af vores deltager at det var en flot begivenhed.
så super god behandling i en svær tid,
Vi kan varmt anbefale Rikke og Claus
Vi kan varmt anbefale Rikke og Claus, tak for jeres måde at være der for os.