Rosen Begravelsesforretning ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået en fantastisk hjælp fra Rosen Begravelsesforretning. Hurtig og effektiv. Ringede søndag eftermiddag og fik alt aftalt. Mandag kl 10.50 kom Claus. Og vi fik sunget vores mor ud. Alt var sm... See more

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med min mors bortgang valgte vi at kontakte Rosen begravelse forretning. Det var et godt valg. Professionelle hele vejen igennem og stort hensyn til os efterladte.

Rated 5 out of 5 stars

Trods en svær tid, så formår Claus at skabe de helt rette trygge rammer & hjælpe dig godt videre. Meget empatisk, & behagelig at kommunikere med Rosen Begravelsesforretning, har yderst fortje... See more

Rated 2 out of 5 stars

Rosen begravelse gjorde hvad de kunne ift. at tilgodese mit ønske om en letnedbrydelig liste, omend virkede ikke helt. Værre var at de foregav at der var mulighed for begravelseshjælp udover de obliga... See more

Company replied

1. Funeral Director
  2. Funeral home

Written by the company

Rosen Begravelsesforretning er en familieejet bedemandsforretning der sætter en ære I at levere en 5-stjernet oplevelse til alle kunder. Vi hjælper med både bisættelse og begravelse i hele landet. Ring i dag på 2280 4848 for en uforpligtende dialog om jeres behov. Vi har afdelinger i Hjørring, Aalborg, Rebild og Randers.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Tillid.

Tillid.
Jeg havde tillid til Rikke fra første samtale.
Ikke noget optrækkeri, men støttede mig og gav gode råd.
Jeg kan varmt anbefale Rosen og vil give top karakter.

24 March 2022
Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god oplevelse med professionel hjælp fra start til slut

En rigtig god oplevelse med professionel hjælp fra start til slut. Vi fik med det samme et udspecificeret prisoverslag, som holdt hele vejen igennem uden skjulte meromkostninger. Vi blev mødt af Helle Hald som allerede i telefonen var fantastisk med mange gode råd og vejledninger i processen. Hun har været der for os 100% hele vejen og var i kirken før gæsterne kom som en god støtte og havde hånd om kortene fra buketterne og tog billeder af de mange blomster for os. Jeg kan kun varmt anbefale Rosen Begravelsesforretning, der er man i gode hænder.

23 March 2022

varmeste anbefaling

Jeg kan på det varmeste anbefale Rosen Begravelsesforretning, som ivaretog min mormors bisættelse, da hun gik bort. Bedemand Claus Pedersen, mødte mig med venlighed og professionalisme, og bisættelsen blev præcis i min mormors ånd, som hun havde ønsket det. Jeg kan anbefale Rosen Begravelsesforretning til alle der måtte miste deres nærmeste.

6 September 2021

Et godt valg

Et godt valg, alt gik helt som det skulle, samtidig var der en rigtig god kontakt løbende, kan varmt anbefale firmaet

28 August 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi var i trygge hænder hos Rosen…

Vi var i trygge hænder hos Rosen Begravelsesforrretning, og al service blev leveret efter aftale til bisættelsen.
Vi blev opdateret løbende ved ændringer af vores ønsker og behov.
Prisen var gennemskuelig og blev som aftalt.

5 August 2021

Kan kun anbefales

I forbindelse med vores fars død, fik vi af Begravelsesguiden.dk anbefalet 2 forretninger i Hjørring og valgte Rosen.
Claus har været empatisk, hurtigt til at svare og tilbud og regning var helt efter indgået aftale..
Vi har følt os 100 % trygge og rigtig godt behandlet.

30 July 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Rosen Begravelsesforretning i Skørping. Claus havde bare styr på alt og han forstod mine behov og ønsker. Jeg kunne ligge mig tilbage og slappe af, for Claus havde styr på alt. Jeg kunne især godt lide, at det vi havde aftalt, at Claus bagefter sendte en oversigt med priser, så jeg viste hvad vi havde aftalt og hvad de forskellige ting kostede.
Jeg kan varmt anbefale Rosen Begravlsesforretning i Skørping.

14 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi mistede vores mor den

Vi mistede vores mor den. 23/4-21 Vi kontaktede Rosen begravelsesforretning, det var Meget glade for, Helle arbejdede meget professionelt, var god til at fortælle, og god til at ordne de ting, vi ikke selv vidste, man skulle, i forbindelse med tabet af en pårørende. Gode priser, samt service i TOP klasse. Mange tak for din gode hjælp Helle, du kan klart anbefales.

22 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Min far og mor døde af COVID-19 med 9…

Min far og mor døde af COVID-19 med 9 dages mellemrum, og Claus har været super på alle måder med hjælp på alle områder - til UG det hele, kan kun anbefalede hans firma til en begravelse, så er man sikker på der er styr på alle der skal kontaktes og en fair pris og hjælp, når man står i en svær situation.
Mvh. Henrik Nielsen

28 February 2021

Bisættelse i Skalborg Kirke

I forbindelse med min mands / vores fars bisættelse kontaktede vi Begravelsesguiden.dk for at få råd til valg af bedemand. Vi blev i denne sammenhæng anbefalet at benytte Rosen Begravelsesforretning.
Vi kan på det varmeste anbefale bedemand Claus Pedersen fra Rosen Begravelsesforretning. Vi fik en grundig og fuldt gennemskuelig gennemgang af bisættelsesforløbet og de derved hæftede udgifter. Claus håndterede hele forløbet meget professionelt, og han gav sig god tid til at orientere os om alle de praktiske forhold som skulle tages i betragtning.
Desuden mødte Claus op i rigtig god tid inden bisættelsen i kirken. Tak for en god oplevelse.

27 September 2020
Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med min søster`s…

I forbindelse med min søster`s bisættelse, har jeg kun godt st sige om Rosen begravelses forretning. Meget professionel og omsorgsfuld service, Claus hjalp os hele vejen fra start til slut.havde vi spørgsmål var han hurtig til at svare. De bedste anbefalinger herfra.

7 September 2020

Er yderst tilfreds med Rosenbegravelsesforretning

Vi benyttede os af Rosen Begravelses forretning i forbindelse med min mors død d. 16. oktober. Lige fra den første samtale med bedemanden, Claus, følte vi os trygge og han tog os i hånden hele vejen igennem processen på den mest professionelle og behagelige måde. Uanset hvornår jeg havde spørgsmål, svarede Claus mig hurtigt og han var der i kirken, i baggrunden og sørgede for, at dagen forløb så fint. Claus har været med til at gøre processen både overskuelig og ikke mindst gennemskuelig. Vi vil give vores største anbefaling til andre, der får brug for en bedemand.

29 October 2019

Take a closer look