Bestilte 2 x bigbag onsdag aften de blev leveret Torsdag formiddag og blev sat lige der hvor jeg havde beskrevet. 10 stjerner herfra hvis jeg kunne
See what reviewers are saying
Fik medio marts leveret Bigback med topdressing. Levering var hurtig og efter bogen. MEN, produktet har vist sig af være af yderst tvivlsom kvalitet, da min plæne og de steder jeg har anvendt topdress... See more
Bryder aftale om levering op til en weekend. Der skulle have været levering her fredag formiddag som aftalt i telefonen i Kolding, men hørte intet. Opsøger selv og ringer fredag til middag, hvor... See more
Fantastisk placeret, lige hvor jeg havde drømt et ton sten skulle stå, chaufføren havde fået herre drikkepenge hvis jeg havde opdaget ham. Dog ikke modtaget en sms med info om leveringen er blevet udf... See more
Company details
Information provided by various external sources
Vi leverer alt til hus og have i vore 1 m3 storsække som f.eks. sand, muld, sten, granitskærver, flis og Color træflis. Vores speciale: service levering med kran lige ved døren eller 8-10 meter ind over hækken. Leverance med kran udføres for tiden kun i zone 1 & zone 2. Derudover leverer vi fra dag til dag i resten af DK i samarbejde med de Danske Fragtmænd
Har bestilt ved sandmanden rigtig mange…
Har bestilt ved sandmanden rigtig mange gange og altid fået leveret det vi har bestilt og til tiden .Vi bestilte 1sæk støbesand og 1sæk støbemix og 1sæk granitskærver,skal til at åbne pose nr 2 med støbemix vi får den åbnet helt ved at skærer den helt op og ser så at det er stabilkrus de har lev.Ringer til sandmanden og forklarer at de har lev forkert.Hun siger at det kan hun jo godt se på det billede vi har sendt hende,beklager fejlen og siger at de ikke kan hente fejlleveringen,da vi har åbnet den,så den kan vi beholde og de vil sende stabilkrus som vi havde bestilt uden beregning ,da det var dem der havde lavet en fejl. 3 dage efter var det lev, Hurtig levering og super god service som altid
Fremragende service
Min mand havde uvidende bestilt en forkert farve flis. Da Sandmanden kommer for at levere det, ringer han på og gør os opmærksomme på at det er en anden farve end den vi har bestilt sidst. Han tog det med igen, og har lige leveret en sæk i den rigtige farve uden beregning. SÅ god service. Vi handler bestemt her igen.
Concordia til haven
Bestilte søndag 1m3 colorflis, fik bekræftelse mandag om levering tirsdag, hvor chaufføren ringede lige inden levering.
Super service og fantastisk produkt.
Kunne ikke være bedre oplevelse, også med vejledning på hjemmesiden.
Ringe ringe service og rådgivning selv…
Ringe ringe service og rådgivning selv når man selv kommer forbi dem med skærver og de fortæller hvad jeg skal bestille, og de så bliver leveret i forkert str. er det stadig min fejl og må betalte 300 for afhentning med trusler om jeg selv må finde en vognmand er stadig rystet
Det er nu anden gang jeg har handlet…
Det er nu anden gang jeg har handlet hos sandmanden og jeg har kun rosende ord at sige , hurtig og let bestilling samt hurtigt levering og stor ros til deres chauffør Nicklas som yder en super service 👍👍👍👍👍👍
En skuffende behandling fra Sandmanden
En skuffende behandling fra Sandmanden. Vi havde bestilt ral , og eftersom det ikke kom den dag vi havde bestilt det til, ringede jeg for at høre om de vidste hvornår det så ville komme. Jeg fik desværre en meget ubehøvlet mand i røret, som bandede mig langt væk for mine spørgsmål. Han kunne ikke svare på hvornår det ral vil blive leveret bandede han flere gange, og hvis jeg havde flere spørgsmål, truede han med ikke at ville levere rallet til os (trods de havde fået deres penge), hvorefter røret blev smækket på. Øv for en dårlig oplevelse, og aldrig jeg er blevet talt så nedladende til, trods jeg bare ville høre om han vidste nogenlunde hvornår de ville levere det. Så Sandmanden kan ikke anbefales herfra, og det er sidste gang vi handler der. Kunne han få 0 stjerner havde han fået det 👎
Bestilte Topdressing til græsplænen…
Bestilte Topdressing til græsplænen tirsdag, og fik leveret onsdag på det aftalte sted i forhaven over hækken.
Fantastisk god og "lækker" topdressing, der var nem at fordele på græsplænen. Som min kæreste sagde "der er virkelig kælet for den" (Altså topdressingen). :-)
Jeg fik leveret det jeg havde bestilt…
Jeg fik leveret det jeg havde bestilt ganske vist ikke som lovet om mandagen men først om fredagen efter at have rykket først om onsdagen hvor det blev lovet leveret samme eftermiddag så igen om torsdagen hvor jeg spurgte hvor det blev af men Ok Det dukkede op fredag formiddag tilgengæld er det et super produkt
forkert levering
Har fået leveret 3 tons skærver. Den ene sæk er de rigtige, men de sidste 1,5 tons er de forkerte skræver. Har sendt mail til deres kundeservice. De er blevet ignoreret, og har ikke hørt fra dem i 2,5 uge nu.
Kan ikke anbefales her fra.
Bestilte søndag eftermiddag
Bestilte søndag eftermiddag. Fik leveret tirsdag morgen med kranvogn. Det kan vist ikke gøres mere effektivt :-)
Nem og hurtig bestilling og levering .
Nem og hurtig bestilling og levering .
Bestilte flis i mose eg .. SUPER flot
Kunne der afgives "minus" stjerner som…
Kunne der afgives "minus" stjerner som anmeldelse, var det gjort!!!
Dejligt at høre, at det KAN lade sig gøre at få sin vare leveret hurtigt og direkte til døren.
Vi bestilte en stor sæk træflis før Påske til levering på vores bopæl. Sækken blev leveret på en P- plads nær vores vej og skulle efter aftale køres med kranvogn det sidste stykke op til vores adresse. Sækken står endnu på P pladsen - på 4. uge. Jeg har ringet flere mange for at gøre opmærksom på, at vi endnu ikke har fået vores træflis.
Det er under al kritik. Kan ikke forstå, at man som virksomhed vil være det bekendt. Det giver også dårlig omtale, men det må man jo være ligeglad med.
Hilsen Helle Mikkelsen.
Dårlig service
flis
Skulle selv læsse mahogni flis pga jeg havde pressening på, det er sådan set fint nok.
Fik at vide at kontor damen skulle vudere hvad det skulle koste.
Magen til sur kost skal man lede længe efter og hun mente at jeg ihvertfald havde 1m3 på og skulle betale for det.
Jeg synes det lød af meget men betalte selfølgelig, jeg målte så efter da jeg kom hjem og der var kun 0,6 m3
Når man skal give 500kr pr m3 så er det ikke helt lige meget hvordan man skønner, alt imens man havde en føling af at jeg var til meget besvær for hende kontor damen.
Aldrig igen sandmanden
Jeg er dybt imponeret
Jeg er dybt imponeret, bestilte i går eftermiddag og er leveret inden 10 i dag skærtorsdag 👍👍👍
De leverede sten lever op til…
De leverede sten lever op til forventning, sækkene med stenene leveret og placeret nøjagtigt som ønsket (letter arbejdet) fair pris og god kommunikation - Tak fordi i nåede at levere inden påske !
Hurtig levering og god kvalitet
Hurtig levering og god kvalitet, vi er klart tilfredse 😊
Tak for handlen
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Fandt hurtigt det jeg skulle bruge til min terrasse. Betalingen via MobilePay gik uden problemer, og som aftalt kom storsækken 2 dage efter. Fragtmanden kontaktede mig en time før levering og placerede bigbag med kran præcis hvor jeg ønskede. Super god service. Vil 100% sikkert bruge dem igen
Super nemt og god service
Nem og overskuelig hjemmeside. Fandt hurtigt det jeg skulle bruge (colortræflis). Betalingen via MobilePay gik smertefrit, og som aftalt kom storsækken 4 dage efter. Fragtmanden kontaktede mig en halv time før levering. Super nemt og god service. Vender helt sikkert tilbage.
Kort tid fra bestilling til levering og…
Kort tid fra bestilling til levering og venlig fragtmand.