Sandmanden Reviews 129

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 2 x bigbag onsdag aften de blev leveret Torsdag formiddag og blev sat lige der hvor jeg havde beskrevet. 10 stjerner herfra hvis jeg kunne

Rated 1 out of 5 stars

Fik medio marts leveret Bigback med topdressing. Levering var hurtig og efter bogen. MEN, produktet har vist sig af være af yderst tvivlsom kvalitet, da min plæne og de steder jeg har anvendt topdress... See more

Rated 1 out of 5 stars

Bryder aftale om levering op til en weekend. Der skulle have været levering her fredag formiddag som aftalt i telefonen i Kolding, men hørte intet. Opsøger selv og ringer fredag til middag, hvor... See more

Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk placeret, lige hvor jeg havde drømt et ton sten skulle stå, chaufføren havde fået herre drikkepenge hvis jeg havde opdaget ham. Dog ikke modtaget en sms med info om leveringen er blevet udf... See more

1. Garden centre
  2. Sand and Gravel Supplier

Information provided by various external sources

Vi leverer alt til hus og have i vore 1 m3 storsække som f.eks. sand, muld, sten, granitskærver, flis og Color træflis. Vores speciale: service levering med kran lige ved døren eller 8-10 meter ind over hækken. Leverance med kran udføres for tiden kun i zone 1 & zone 2. Derudover leverer vi fra dag til dag i resten af DK i samarbejde med de Danske Fragtmænd

3.6

3-star
2-star
1-star

Mega dårlig service

Mega dårlig service. Ville gerne give 0 stjerner.
Har bestilt topdress, på deres hjemmeside står der, at der følger græsfrø med, hvilket vi godt kunne bruge. Men men da det ankommer, er der ikke græsfrø med. Ringer til kundeservice - kundeservice er vist for meget sagt - for at høre hvorfor der ikke var nogle græsfrø med vores levering. Men jeg skal da love for at jeg blev belært om, at det kunne jeg ikke forvente var med. Jeg prøvede at sige at det jo står på deres hjemmeside at der følger græsfrø med, men det var hun - Gitte - i kundeservice overhovedet ikke lydhør over for. Det endte med at jeg sagde jeg havde forstået hvad hun sagde, eller nærmest råbte i telefonen, sagde farvel og lage på…så efter ca 3 uger kommer der et lille brev fra sandmanden, med 4 poser blomsterfrø fra Lidl. Hvordan kan man behandle sine kunder sådan. Vi køber aldrig ved sandmanden igen og kunne heller ikke finde på at anbefalede det til andre.
Så alt i alt en meget dårlig oplevelse med sandmanden😡😡😡

10 May 2022

Forfærdelig kunde ‘service’

Forfærdelig kunde ‘service’.
Bestilte ‘Topdress’ på deres hjemmeside ud fra beskrivelsen samt billeder der tydeligt viser fint topdress jord.
Efter levering, fordelte jeg det første læs jord på min græsplæne, men noterede små sten og gren-stykker (kompost) blandet i jorden. Sendte mail med billeder til Sandmanden og ringede efterfølgende op. Blev stillet om flere gange efter at de havde lagt på igen, og blev til sidst mødt af en temmelig irriterede Flemming som uden videre spurgte til hvad det skulle til for at jeg blev en tilfreds kunde. Jeg fortalte at jeg havde bestilt topdress og ikke havde modtaget det produkt der svarede til beskrivelsen - hvortil han svarer at ‘det bliver ikke bedre’ end det jeg havde fået leveret. Jeg henviste til billederne på hans hjemmeside men han sagde at han ikke lige vidste hvilke billeder der var på siden !!! og i øvrigt var jeg den eneste ud af de 10.000 vis af kunder han havde, der var utilfreds!!! (??) Han var tydelig sur over henvendelsen og jeg bad derfor om mine penge tilbage da jeg ikke havde fået den topdress jeg havde betalt for. Utrolig dårlig kunde oplevelse!
Note til selv: Tjek Trustpilot før køb … Aldrig mere Sandmanden!

9 May 2022

Super service 👍

Vi har lige fået leveret 3 m3 color flis af en super flink og morgenfrisk chauffør der fandt ind og ud igen 😀 på vores ikke alt for store vej.

22 April 2022

Rigtig god service

Jeg bestilte sand hos dem og fik det leveret samme dag. Kvaliteten var i top. Meget tålmodig chauffør da han både skulle vente på at jeg flyttede min bil samt børnene. Meget høflig og venlig. Kun anbefalinger herfra.

13 April 2022

Flot Service af fragtmanden

Flot Service af fragtmanden. Havde bestilt 1.5 ton jord til forkert husnummer 🙈Så i første omgang stod sendingen længere nede af vejen. Fragtmanden var kørt, så skyndte mig at kontakte virksomheden og spurgte pænt om de kunne køre tilbage og flytte sendingen 10 hus nummer længere op ad vejen. Fragtmanden vendte om, trods en presset tidsplan, og vi kvitterede med en flaske rødvin. Tusind tak for hurtig svar og koordinering med fragtmanden. Super service, for en fejl 40 begået af os selv. Det kan man kalde god service 👏🤗

8 March 2022

Topdress, Nej Tak !

Købte 3 Tons "Combi muld Topdress" der var perfekt til topdressing af græsplænen, og hvor der endda på Sandmandens hjemmeside står at det er mulden er renset og sorteret.. Efter fordelingen af de 3 tons jord i foråret, er min (ellers ukrudtsfrie og pæne) græsplæne nu fuldstændig ødelagt med alt fra kløver og mælkebøtter til diverse ukendte arter... !

Da jeg så efter 3 forsøg, og meget lang svartid, endelig fik svar fra deres "kundeservice"... De var selvfølgelig kede af at jeg havde fået en dårlig sending, som de aldrig tidligere havde hørt om, at der skulle være problemer med deres topdress muld...
Deres forslag som et "plaster på såret" for den ødelagte plæne... Jo, De ville sende mig en ny bigbag topdressmuld til foråret..! PÆNT NEJ TAK, og jeg vil aldrig anbefale at folk køber deres topdress, hvis i er glade for jeres græsplæne!!

31 October 2021

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Bestilte grus her fordi min svigersøn anbefalede jer.

Gode priser inklusive levering. Jeg sendte et billede med og spurgte om i kunne sætte det ind over hækken. I kvitterede med det samme for billedet - kom to dage efter og satte det præcist hvor jeg havde bedt om.

Virkelig i orden - vil ikke tøve med at bruge jer en anden gang og kan absolut anbefale jer.

15 July 2021

Dårlig service efter levering

Jeg har fået leveret en sæk med flisegrus. Selve gruset var fint nok. Desværre valgte vognmanden at holde på vores fortorv med sin fuldt lastede lastbil. Det resulterede i flækkede fliser og fliser der har sat sig skævt. Jeg kontaktede Sandmanden.com som valgte at sende mig videre til deres fragtfirma. Her nægter de at have været kørt op på fortorvet. En nabo havde ellers set det og undrede sig over parkeringen. Efter at de har nægtet deres ansvar, svarer de ikke mere på mine henvendelser.
Super ærgerligt og skidt service.

10 July 2021

Hurtig og effektivt

Hurtig og effektivt . Jeg skulle bruge 1 ton skærver og 3 dage efter levering stod de på min indkørsel. Jeg blev underrettet om dagen, de blev leveret og endda via sms, at varen ville komme inden for en time.

Deres support er i højklasse, da jeg følte mig godt behandlet, da de skulle hjælpe mig med information om et tidligere køb.

19 June 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super service- starter allerede fra…

Super service- starter allerede fra hjemmeside som guider igennem hvor meget man skal bruge af grus-sten mm. og rabat ved køb af flere sække- Til hurtig levering og rigtig hjælpsom chauffør. Så kan 100% anbefale Sandmanden.dk

10 June 2021
Rated 3 out of 5 stars

Hurtig levering og ok produkt…

Hurtig levering og ok produkt (barkflis)
Men inkompetent vognmand, der stiller varen et helt forkert sted (hos vores nabo) SELVOM jeg havde printet skiltet fra sandmanden og sat tydeligt hvor varen skulle stilles! OG lavet en meget detaljeret beskrivelse af hvor den skulle stilles..

20 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

God hjemmeside, hurtig levering.

Jeg bestilte d. 22 april kl. 11:29 to sække Combi-muld (Topdress) på hjemmesiden super nemt og lige til.
Når man har afslutte handlen får man en print klar PDF. Som kan bruges til at afmærke placeringen.
Kl. 15:35 samme dag fik jeg leveret varen på hjemmeadressen placeret lige der hvor det var aftalt. Det synes jeg fortjener 5 stjerner 😁

27 April 2021

Ingen problemer!

Har bestilt vare til min virksomhed, hurtig og behagelig ekspedition fra vognmanden. Og kom inden for aftalt åbningstid.

23 April 2021

Sandmanden GOD SERVICE

Har lige fået leveret Teak flis fra sandmanden, god service lidt forsinket, havde en god snak med Gitte,
så det er ok når pris- vare og service gå hånd i hånd
Fedt at de bruger Autobudene til levering, når man bor i en "lomme"
Husk at brug pyt knappen det hjælper tit

1 April 2021

Total dårlig oplevelse

Total dårlig oplevelse, den vognmand de bruger, er ikke kompetent, og det er åbenbart kun muligt at få leveret med en type af vogn. Ved smal vejsystem, kan de ikke løse opgaven. Jeg havde ved bestilling oplyst, der er tale om smal vej. Da varen er returneret, skal jeg betale 350 pr købte sæk, i alt 1400 kr. Køb aldrig ved det her firma, for i tilfælde af problemer, koster det dig penge

29 March 2021
Rated 1 out of 5 stars

En stjerne er vidst formeget.

En stjerne er vidst formeget.. Men man kan desværre ikke give mindre.

En skuffende behandling af Sandmanden.
Vi havde bestilt granitskæver hos sandmanden og det kom også.. Blev så sat på den anden side af huset end vi havde beskrevet og ønsket.
Vi kontakter sandmanden, som siger at vognmanden havde gjort sit bedste.. Denne sætning bliver de ved med at hænge sig i.. Vi gør vores bedste!
Ikke efter min mening...
Jeg snakker først med hans kone Gitte! Ubehagelig samtale ja.. Men vent..

De stenene blev leveret sov jeg efter natarbejde, mine børn var vågne og vognmanden havde spurgt min 6 årig ang. sten! En 6 årig.

Jeg ringer igen til og beder om snak med Flemming. Jeg får smidt i hovedet, at vi kan betale for de kommer igen! Nej! Hvilken service eller mangel på samme!
Snakken bliver meget ubehagelig snak, hvor han er meget ophidset og begynder at blande mine børn ind i samtalen og hvad jeg bør og gøre.. Han bliver rigtig personlig! Øv Overhovedet ikke professionelt og meget ubehøvlet!

Det er sidste gang de har tjent penge på os!

2 February 2021

Is this your company?