Har igennem 4-5 år brugt Skoda Horsens af mange grunde. 1. Altid smilende personale med en frisk kommentar og et glimt i øjet, lige fra kundemodtagelse, værksted, lager samt salgsafdeling 2... See more
See what reviewers are saying
Salg af ny bil: Hele min familie (Forældre, Søster og jeg) har købt Skoda - Desværre har vi valgt Aarhus grundet mangel på service. Værksted: Ville bestille tid til service, og bemærker deres... See more
Jeg har lige fået udført stort service eftersyn, med skift af tandrem på min Superb. Jeg kan absolut kun anbefale dette værksted, alt udføres perfekt og alle aftaler overholdes til punkt og prikke.... See more
Høegh Guldbergs Gade 42, 8700, Horsens, Denmark
- www.skoda-horsens.dk
God service og alle aftaler blev…
God service og alle aftaler blev overholdt
En fornøjelse at samarbejde med jer
En fornøjelse at samarbejde med jer. Altid positiv modtagelse og service til tiden
Havde jeg skulle bedømme for 2 måneder…
Havde jeg skulle bedømme for 2 måneder siden havde jeg givet 4 stjerner, men efter hele forløbet med en ikke eksisterende service og reperations aftale(vi havde købt og betalt for)en elev der har solgt produktet forkert og generelt ignorering så må det desværre hedde 1 stjerne og vores næste bil bliver ikke en Skoda.
Vi har købt vores helt sprit nye Skoda…
Vi har købt vores helt sprit nye Skoda Enyaq hos Skoda i Horsens. Fantastisk god service og kompetent rådgivning. Her køber vi gerne igen.
Ok service
Vi har købt el bil og har fået ok service, selvom svartiderne nogle gange er lange.
”Vi har kunder nok til at tage fuldpris”
Salg af ny bil:
Værksted:
Ville bestille tid til service, og bemærker deres prismatch.
Det generer og skræmmer mig, når de så fortæller, at de har så meget at lave, så de ikke rigtig behøver flere kunder, med mindre de kan forlange fuld pris (Læst mellem linjerne i vores samtale)
Hvad bliver det næste – Lukket pga. velstand? – Jeg har købt en Skoda sidste år, jeg har købt originale fælge i år, har allerede udvidet garanti, så forventer jeg en bedre service end ”Vi har kunder nok til at tage fuldpris”.
De gav mig en rabat, men var stadig 30% dyrere.
Prismatch kræver ikke blot dokumentation, men du skal have et udførligt tilbud fra et andet værksted - Jeg nægter at spilde andres tid på denne måde.
En fantastisk god sælger som er god til…
En fantastisk god sælger som er god til give information omkring bilen. Kommer igen.
Super service og pris
God service ved køb af en brugt bil
God service ved køb af en brugt bil. De tager sig god tid og jeg fik en korrekt pris for en brugt VW Golf Variant.
Bedre service findes ikke :-)
Har igennem 4-5 år brugt Skoda Horsens af mange grunde.
2. Sætter sig i kundens sted.
3. Værkstedspriser MEGET konkurrencedygtige
4. Lover ALDRIG mere en de kan holde.
5. Kontakter altid kunden hvis et problem dukker op, hvorefter de har en løsning klar uden af blive flået i økonomien.
6. Går ALTID derfra med 110% tilfredshed.
Fin service
Har købt en brugt skoda hos dem og oplevede en flink og ærlig sælger. Alt i alt en god oplevelse med et højt service niveau.
Superb
Jeg har nu haft 3 Skoda og køber nok den 4 her til foråret og jeg har været 100% tilfreds med Skoda Horsens, jeg er altid blevet behandlet utroligt godt og jeg vil anbefale virksomheden til andre.
Ikke optimalt
Jeg købte en ny Octavia hos Carepoint Horsens (Skoda Horsens) i slutningen af 2014.
Bestillingsprocessen var god, og jeg følte mig egentlig godt tilpas ved at handle her, men desværre kom de dårlige oplevelser allerede inden den nye bil blev leveret. Jeg fik en lånebil stillet tilrådighed da min gamle bil ikke kunne gå gennem syn, og den nye ikke kunne leveres inden. Lånebilen var en gammel toyota (vistnok en byttebil), der en gang om ugen skulle have påfyldt ekstra olie, stortset alle advarselslamper lyste i instrumentbrættet lyste op. "Det skulle jeg ikke bekymre mig om" var beskeden.
Det vidste sig også at der absolut ingen lys var bag på bilen - samtlige pærer, på nær bliklyset, virkede ikke.
Her begyndte jeg ar tænke at de måske ikke var helt så grundlige som jeg godt kunne tænke mig.
Da der var gået lidt over et år, begyndt jeg så at få en periodisk fejl med ACC'en.
Jeg kørte til Carepoint og bad dem om at kigge på det.
De kunne godt se den havde logget mange fejl, og løsningen var ifølge dem at opdatere softwaren.
Anhængertrækket far ikke kodet korrekt lod det desuden i en meget anklagende tone (anhængertrækket blev bestilt og montoeret hos dem selv).
15 km senere havde jeg samme fejl igen.
Ned med bilen igen, og flere software opdateringer.
Det holdt så 5 km, så var en gal igen.
Endnu engang ned med bilen.
Nu lød forklaringen at sensoren var beskidt og jeg skulle huske at holde den ren (jeg kunne nu ikke se der sad noget på den).
Sensoren rengjort efter deres forskrift holdt kun 2 km, så var den igen gal.
Ned på værsktedet igen, hvor mekanikeren sagde til mig at sensoren skulle skiftes, men det var en mere tidskrævende operation.
De ville ringe til mig når de havde de nye dele og alt klar til mig.
14 dage senere (da jeg endnu ikke havde hørt fra dem) kontaktede jeg dem og sprugte om der snart skete noget.
Jojo, de havde bestemt ikke glemt mig... Jeg lå øverst i bunken. De skulle bare lige finde ud af hvem der skulle betale for udskiftningen. De ville naturligvis kontakte mig igen når de var klar til at reperer bilen.
Nu er der så gået 1½ måned. Jeg har intet hørt, fejlen er der endnu, og jeg ligger stadigvæk øverst i bunken.
ps. Bilen blev ikke købt hos/af Chris (ejeren) da ham og jeg bestemt ikke har kemi til hinanden.
pps. Skoda horsens holder iøvrigt op med at sælge Skoda'er efter 1/1-16, da de ikke lever op til skoda's krav om gode salgslokaler.
Advarsel
Vil gerne advare mod at handle hos Skoda, Carepoint Horsens.
Har selv købt en fabriksny Octavia, der havde en defekt ved levering. Det gav udslag i en meget irriterende hylelyd, som jeg klagede over et par dage efter levering.
Sælgeren og en mekaniker kunne godt høre, den lød underlig. Men direktør Chris Larsen kom og blandede sig. Hans eneste kommentar var: ”BILEN LYDER SOM DEN SKAL!” – og så var der ikke mere at diskutere, basta!
Jeg var forbi forhandleren for at reklamere over mislyden yderligere 3 gange, og blev hver gang afvist af direktør Chris Larsen. Til sidst blev jeg nødt til at kontakte FDM, der i en test konstaterede en mislyd/hylelyd.
Med FDM-testen i hånden ville forhandleren nu pludselig gerne undersøge, om de kunne afhjælpe problemet! De tog kontakt til Skoda Danmark, der havde en løsning på et tilsyneladende kendt problem!
I første omgang løste værkstedet problemet ved at montere vakuumregulatoren på en anden måde. Men det var ikke en holdbar løsning, for allerede dagen efter var hylelyden tilbage.
Tilbage til forhandleren, hvor direktøren igen blankt afviste mig med ordene: ”den lyder sådan, da vakuumregulatoren jo skal have lov at arbejde” – det kunne jeg jo nok forstå, var beskeden lettere nedladende!
Jeg besøgte forhandleren endnu engang, hvor direktøren heldigvis var optaget, og så lykkedes det endelig en mekaniker at løse problemet.
På det tidspunkt var bilen næsten et år gammel, og havde kørt 24.000km!
Værkstedet er såmænd sikkert OK, men direktøren, der tydeligvis ikke har forstand på nye biler, skal åbenbart blande sig i alt. Skandaløs ringe kundeservice!
Så hvis du vil have et godt råd: hold dig langt fra Skoda, Carepoint Horsens. Hvis du alligevel vil handle der, så vil jeg råde dig til at tegne et medlemskab hos FDM, du får sandsynligvis brug for det!
Super og fair virksomhed
Vi har fået "passet" vores bil hos Skoda Horsens igennem et par år, og er rigtig godt tilfreds med både den service, de leverer på bilen og den imødekommende service, vi oplever som kunder.
Vores bil nr 2 er en peugeot, men når den skal skiftes ud, skal vi have en Skoda mere, selvfølgelig fordi vi er godt tilfreds med den Skoda, vi har, men faktisk også fordi vi gerne vil have begge biler passet hos Skoda Horsens.
Der er mange virksomheder, som kunne lære af Skoda i Horsens.
Top service
Udsøgt venlighed og imødekommenhed, opleves også i salgsafdelingen. Vi har for ikke ret lang tid siden, købt en ny Citigo til konen, og det forløb også til fuld tilfredshed. :-)
SUPERB
Vi har nu vores Skoda nr 3 2xOctavia og nu Superb 2,0 Alle 3 diesel de 2 købt ved Skoda Horsens. Har aldrig haft nogle problemer hvis der en sjælden gang har været nogle bliver det løst til fuld tifredstillelse. Kan kun anbefale både værksted samt at handle der, alle købt brugte 1-2 år gamle og handlet igen ved ca 180-190000 Km.
Et seriøst firma.
Jeg har købt en Skoda Octavia hos firmaet her i foråret 2012. Bilen var 4 år, i god tilstand og til en fornuftig pris.
De forreste bremseskiver var åbenbart - så slidte, at firmaet på eget initiativ valgte at skifte dem inden jeg fik bilen. Fin service.
I garanti-perioden er der opstået 2 problemer, som firmaet løste ved første henvendelse.
Jeg kan kun anbefale firmaet, som har ageret troværdigt igennem hele handlen.
Med venlig hilsen Jørgen Skårup
Verdens bedste service
Jeg bor på Sjælland, og kommer kun sjældent forbi værkstedet i Horsens. Min nuværende bil er købt hos Skoda i Horsens, og der er ingen tvivl om, hvor den næste bil skal købes. Altid bliver man modtaget med et smil og den bedste service. Jeg har prøvet andre Skoda-værksteder, men slet ikke med det samme serviceniveau.
Solid service og reel handel
Jeg har 2 gange købt Skoda Fabia Green Line hos Skoda Horsens.
Der har været små problemer, men de er klaret hurtigt og uden problemer.
God venlig service hele vejen igennem, fornuftig pris for bil til indbytning