Na een snelle reactie op onze mail en een keurige offerte, zijn we gelijk akkoord gegaan. We werden enorm verrast door een telefoontje dat er al na 3 weken een gaatje in de planning was! De manne... See more
See what reviewers are saying
Petje af voor de organisatie. Alles is goed en adequaat verlopen. De afspraak was zo gemaakt waarop gelijk ook de offerte volgde. Na mijn akkoord gelijk een afspraak gemaakt welke eveneens ondanks zie... See more
De vloerisolatie is aangebracht en dat is op zich prima. Helaas werd bij het boren van de ventilatiegaten een kabel beschadigd. Ik heb dit direct gemeld en later meerdere keren telefonisch contact opg... See more
Company replied
Vanaf begin van het contact uitstekend tot aan de uitvoering. Duidelijk in wat kan en wat er gebeurd (moet/kan). Meedenkend en vooral geen gedram van A-Z. Begripvol en zeer geduldig aangezien door o... See more
Company details
Contact info
Lloydsweg 24, 9641KK, Veendam, Netherlands
- 0598 – 626 193
- info@smitisolatiegroep.nl
- www.smitisolatiegroep.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Alles goed afgeplakt met plastic
Alles goed afgeplakt met plastic. Geen rotzooi achtergelaten. Resultaat is pas te zien na droe a vier weken

Reply from Smit Isolatie Groep
Spouwmuren en vloer isolatie.
Bij ons zijn de spouwen en vloeren geïsoleerd door Smit Isolatie. Wij hebben het contact gelijk als prettig ervaren, duidelijke afspraken vriendelijk personeel. Er is netjes verteld wat er ging gebeuren en waar we rekening mee moesten houden en alles is weer opgeruimd achtergelaten.
Zeker een aanbeveling waard!
Mvg Serge de Klerk

Kwaliteit
Scherp geprijsd. Geen vraag was teveel. Geen scherpe lucht waargenomen, heb wel andere verhalen gehoord!
Netjes opgeruimd achtergelaten. Vloer voelt direct minder koud!

Reply from Smit Isolatie Groep
Goede uitleg over de isolatie vormen
Goede uitleg over de isolatie vormen, snelle planning en perfecte uitvoering van de werkzaamheden door nette medewerkers.

Goed in vlotte uitvoering
Goed in vlotte uitvoering. Communicatie tijdens het werk kan beter.

Deskundige isolators. Aanbevelenswaardig
Die manier waarop de deskundige zijn werkzaamheden deed was goed te zien dat hij daar ervaring in had en hij werkte zijn gedane werkzaamheden netjes af. Een goede aanrader voor de spouwmuur isolatie.

Zolder isolatie
2 vriendelijke jongemannen hebben onder moeilijke omstandigheden (bloed heet) de zolder geïsoleerd met PUR.
Prima werk afgeleverd!! Bedankt!!

Reply from Smit Isolatie Groep
Goede voorlichting over wat wel en niet…
Goede voorlichting over wat wel en niet mogelijk en nodig is, qua isolatie.
Heldere opstelling van prijs en te ontvangen subsidie bedrag.
Het aanbrengen van de spouwmuur isolatie heeft vlak na acceptatie van de offerte plaats gevonden. Netjes gewerkt.
In de factuur was gelijk een link voor de aanvraag van de subsidie opgenomen.

Reply from Smit Isolatie Groep
Goed service En niet te vergeten een…
Goed service En niet te vergeten een goed prijs zewaren 2000 euro goed koper dan Nederland isoleert met de zelfde grondstof

Inschatting tijd
Goede communicatie alleen kwam de opgegeven inschatting van hoeveel tijd de uitvoering van de werkzaamheden zou kosten niet overeen met de werkelijkheid: in eerste instantie was het een dag, vervolgens twee en daarna zelfs drie dagen. Uiteindelijk was het 1.5 dagen 🫢🤔

Reply from Smit Isolatie Groep
Aardige mannen die de klus hebben…
Aardige mannen die de klus hebben geklaard. Na dik 2 weken even gekeken hoe het er uit ziet en ik ben er happy mee. Nu wachten tot het winter wordt en of ik ook verschil merk en of de stookkosten omlaag gaan.

The Trustpilot Experience