Thermex Scandinavia A/S Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er utrolig tilfreds med Thermex. Efter køb af et nyt hus med en Thermex-emhætte har jeg som ny bruger haft nogle spørgsmål til produktet. Jeg har været i kontakt med Thermex flere gange, og hver... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte sidste sommer et Thermex 145 vinkøleskab. Efter et stykke tid, syntes vi at lyden fra kompressoren havde ændret sig. Da serviceteknikeren fra Thermex kom fik vi en serviceoplevelse ud over det s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt hjälpsamma på kundsupport då det uppstod missuppfattning kring ett kolfilter som skulle beställas. Fick fel vara, men Thermex var otroligt hjälpsamma i samband med nya filter samt lösning kri... See more

Rated 2 out of 5 stars

Fina och ofta bra produkter men när dem strular så är servicen allt annat än pålitlig och organiserad. Hade valt annat idag då hjälpen dröjer och fortfarande pågår att få till första besöket, trots in... See more

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

Emhætteservice

Vores emhætte havde brug for et servicetjek, og Henrik fra Thermex var sød og hurtig til at fikse emhætten, så den virkede igen.
Helt igennem fantastisk og hurtig service- lige fra vi ringede efter service til Henrik stod her, endda før aftalt tidspunkt.
Dejligt når tingene fungerer😃

5 January 2022

Hej Marianne.
Godt at høre :-)
Håber du får glæde af din Thermex emhætte.
Dbh/Team Thermex

Rated 3 out of 5 stars

Fejl på hjemmeside og kritisabel emballage

Via køb på diverse hjemmesider har jeg modtaget flere varer, som er afsendt direkte fra Thermex. Der har været gode, men også et par dårlige oplevelser imellem.

Bl.a. har jeg modtaget en emhættelyddæmper, som slet ikke var emballeret, og den havde derfor fået flere tryk og bøjninger ifbm. transporten.

Desuden har jeg pga. fejl på Thermex' hjemmeside investeret i et loftpodie, som viste sig ikke at passe til vores emhætte, selvom det fremgår af beskrivelsen. Har ringet til Thermex, som beklagede og ville sørge for at rette fejlen, men det er stadig ikke sket.

20 December 2021

Hej Morten
Tak for dine inputs,vi kigger på sagen
Glædelig jul

Rated 5 out of 5 stars

Thermex' serviceafdeling helt i top

Thermex' serviceafdeling har været helt på tæerne for at sikre, at vores ny emhætte kom til at virke som forventet. Uhyre venlig og kompetent behandling fra start til slut, og stor overbærenhed med de fejl, håndværkere og husejer havde præsteret.

17 December 2021

Hej Bjørn. Tak for din fine anmeldelse / vh Team Thermex

Rated 2 out of 5 stars

Jeg er ikke tilfreds med kundeservicen

Jeg er ikke tilfreds med kundeservicen. Har en emhætte, som skal have ny panel. Og skrev derfor til Thermex omkring hvilken specifik del jeg skulle betstille. Men får blot et svar, at de henviser til en servicepartner. Det er sgu dårlig service.
Så derfor køber jeg ikke produkter fra Thermex mere.

16 December 2021

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Hej Michael reservedele kan købes på www.thermex.dk ønskes yderligere rådgivning samt montering henviser vi til vores samarbejdspartnere Hav en god dag/Team Thermex

Rated 1 out of 5 stars

Thermex: Nej tak

Jeg købtt min første køkkenkværn fra thermex i 2014. Mindre end 2 år efter bliver den udskiftet grundet en utæthed i kværnen: Thermex hævder at det er min skyld, hvilket det viser sig at det ikke er. Alligevel krævede de at hvis jeg skulle have en ny, kostede det 2500kr. Selvom det er inden for garantien.
Og så i går begynder min kværn at slå relæet fra adskillige gang. Jeg gør som jeg altid gør: prøver at rense kværnen for at se om der skulle have sat sig en genstand i klemme: hvilket der ikke er. Jeg beslutter at ringe til Thermex her til morgen: det viser sig at det er motoren som slår relæet fra og de ikke kan skifte den, da de har ikke en reservedel. Men så kunne jeg jo bare købe en ny forslår manden i telefonen: til 6500kr.
Jeg takker pænt nej tak. Det er vores anden kværn på 6 år der er gået i stykker. Arveste til ringe maskine skal man lede længe efter. Jeg vil aldrig nogensinde anbefale thermex køkkenkværn til andre menneske.
Nu skal jeg hen og have en VVS´er ud for at lave en ny vask og afløb.
Over 10.000kr lige ud af vinduet på så kort tid. Så at købe noget for thermex en anden gang, så siger jeg pænt Nej Tak.

13 December 2021

Hej Frank
Det er vi kede af at høre.
Vil du sende en mail på ck@thermex.dk
Så kigger vi på det.
Venlig Hilsen

Rated 1 out of 5 stars

7 år: 2 affaldskværne: nu er det slut

På 7 år har vi nu haft 2 affaldskværne installeret, trods Thermex hævder "at de aldrig har problemer med dem".
Efter den første gik i stykker- kun 2,5 år gammel - var det med egenbetaling for en ny.
Nu godt 4 år senere er motoren brændt sammen på den og der er intet at hente fra Thermex: deres rådgivning var at købe endnu en ny kværn.
Vi orker ikke flere kværne, så nu får vi lavet almindelig afløb istedet.
Det var mange penge (> kr. 10.000 for 2 kværne og flere timers arbejdsløn til VVS'er) ud af vinduet på et produkt der ifølge deres kundeservice ellers "holder livet ud".
Øv!
Opdatering: efter denne anmeldelse blev vi opfordret til at kontakte Thermex igen. Deres tilbud lød på køb af en ny kværn, nu dog til indkøbspris.

13 December 2021

Hej Maria.
Det er vi kede af at høre.
Du er velkommen at sende en mail på ck@thermex.dk
Så kigger vi på det igen.

Dygtig servicetekniker

I foråret købte vi en Thermex induktionsplade med integreret emhætte, som for et par uger siden pludselig stoppede med at virke. Jeg ringede derfor til Thermex' kundeservice, som informerer mig om, at jeg skal udfylde en serviceanmodning online. Det gør jeg derfor med det samme, dog uden at få tilsendt en kvitteringsmail.
Efter en uges stilhed ringer jeg igen til Thermex for at høre ang. min serviceanmodning, som ikke er blevet besvaret. Det beklagede medarbejderen og sammen fik vi hurtigt booket en aftale med en servicetekniker.

I dag - en uge senere - kom servicetekniker, Henrik Andersen, forbi for at kigge på induktionspladen. Han var meget venlig og da han ret hurtigt fandt ud af, at den ikke stod til at fikse, gik han ud i bilen for at hente en ny induktionsplade, som han installerede med det samme.

Det var super god service :-) tak Henrik.

18 November 2021

Reply from Thermex Scandinavia A/S

Tak for de pæne ord , vi sender roserne videre til vores dygtige service montør Henrik :-)
Bedste hilsner

Rated 4 out of 5 stars

Godt

Godt, at det stadig er muligt at købe en ny Jacob Jensen fjernbetjening til et Metz Maxi Sky

2 November 2021

Hej Teddy
Hos Thermex kan du som oftest få dele til produkterne.

Vinkøleskab blev ombyttet!

Jeg havde købt et vinkøleskab med 2 separate kølezoner. Disse kunne ikke køres højere op end 11gr.C, hvilket er noget lavt til rødvin. Serviceteknikeren kom hurtigt på besøg, og kunne, i samråd med teknisk afd.,konstatere, et der var tage om en softwarefejl. Forudseende, havde han en ombytter med i bilen, så nu kører det som det skal (8 og 18 gr.) God og hurtig service.

19 October 2021

Hej Per
Det glæder os at du er tilfreds med servicen hos Thermex
Du har valgt et vinopbevaringsskab af højeste kvalitet.
God fornøjelse med varen.

Absolut topklasse.

Jeg fik for en uge siden monteret en Mini perpignan Emhætte med en ekstern CKB-CAB200 motor. Ydermere fik jeg monteret et toplink således jeg ikke selv skal tænde og slukke Emhætten, men dette gøres automatisk via kogepladen nu. Jeg kan blot sige at dette setup spiller Maks. Flot design og absolut ingen støj, samtidig med at den virkelig kan suge noget luft! Efter kyndig vejledning af thermex selv, fandt vi frem til det rigtige setup. Jeg kan kun anbefale at handle med Thermex.

13 October 2021

Hej Kristian
Tak for tilliden
håber I får glæde af jeres nye Thermex emfang.
Vi står altid til rådighed med råd og vejledning.
Dbh/Team Thermex.

Rated 5 out of 5 stars

Har i dag haft service på vores…

Har i dag haft service på vores loftintegreret emhætte. Vi fik en meget fin og professionel vejledning og service af service tekniker Anders Markussen. Kan kun anbefale at handle med Thermex

3 September 2021

Hej Anja
Tak for din anmeldelse , vi sender roserne videre til Anders :-)

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg skulle bruge filtre til en ældre Jacob Jensen Emhætte. Jeg ringede til firmaet, og talte med Julia. Hun var godt kvik. Hun forstod budskabet. Kort tid efter, havde hun styr på det, og sendt dagen efter. Tak Julia

30 August 2021

Hej Hardy
Team Thermex takker for din anmeldelse, "roserne" er sendt videre til Julie :-)

Rådgivning af højeste kvalitet

I forbindelse med etablering af nyt køkken, havde vi behov for en både effektiv og pæn induktionskogeplade , et vinkøleskab og flere andre ting. Vi havde fået meget fine anbefalinger på Thermex Scandinavia og disse anbefalinger skulle vise sig at være fuldt berettigede. Vi modtog yderst kompetent, erfaren og meget imødekommende rådgivning og service og mindst lige så vigtigt, levering til den ønskede tid
Kort sagt: Jysk kvalitet og omhu når den er bedst

25 August 2021

Hej Søren Tornhøj
Team Thermex takker for de pæne ord og ønsker dig god fornøjelse med varene.

Rated 5 out of 5 stars

Super service - tekniker med høj viden, præcision, overholdelse af aftaler og mere end forventet. Kunne ikke være mere sublimt - fedt når man har købt et fantastisk produkt at der så også følger en fantastisk service når det fejler. Tak til Henrik som tillige var super behagelig og velvilligt besvarede alle mine uvidende spørgsmål :-)

16 July 2021

Hej Martin
Tak for de pæne ord😃
God sommer

Rated 5 out of 5 stars

Er virkelig imponeret over service…

Er virkelig imponeret over service niveauet hos Thermex Scandinavia. Dejligt at opleve dette, når ens emhætte driller. Stor tak til Henrik & Henrik

15 June 2021

Hej LZ
Team Thermex takker for de pæne ord
Rigtig god dag.

Fantastisk emhætte

Fantastisk emhætte. Fantastisk sug og fantastisk service. Vi fik sat vores lofts intergrerede emhætte op af Henrik og han var sublim! Tak og jeg ved godt hvor jeg køber ind næste gang!

25 May 2021

Hej Elias
Tak for de pæne ord :-)
Held og lykke med dit Thermex emfang.
De Bedste hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en fantastisk service og hjælp til et næsten umuligt emhætteprojekt

17 May 2021

Hej Thomas
Tak for hilsen :-)
Go`dag

Fremragende kundeservice

Vores fjernbetjening til emhætte fungerede ikke. Jeg har ringet og fik hjælp med det samme. Jeg fik muliheder til flere optioner som jeg kunne vælge. Jeg fik også en e-mail med informationer til de forskelige optioner. Og fjernbetjening jeg har bestilt kom hurtigt til døren og fungerer perfekt. Stort tak for fremragende kundeservice!

11 May 2021

Hej Victoria
Tak for de pæne ord :-) Vi lader roserne gå videre til Thermex` dygtige service medarbejdere.
Held og lykke med produktet.

Take a closer look