Thermex Scandinavia A/S Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er utrolig tilfreds med Thermex. Efter køb af et nyt hus med en Thermex-emhætte har jeg som ny bruger haft nogle spørgsmål til produktet. Jeg har været i kontakt med Thermex flere gange, og hver... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte sidste sommer et Thermex 145 vinkøleskab. Efter et stykke tid, syntes vi at lyden fra kompressoren havde ændret sig. Da serviceteknikeren fra Thermex kom fik vi en serviceoplevelse ud over det s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Väldigt hjälpsamma på kundsupport då det uppstod missuppfattning kring ett kolfilter som skulle beställas. Fick fel vara, men Thermex var otroligt hjälpsamma i samband med nya filter samt lösning kri... See more

Rated 2 out of 5 stars

Fina och ofta bra produkter men när dem strular så är servicen allt annat än pålitlig och organiserad. Hade valt annat idag då hjälpen dröjer och fortfarande pågår att få till första besöket, trots in... See more

Company details

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

Uhørt pris.

Jeg har en Thermex Supercooler som jeg er meget glad for. Desværre har jeg mistet fjernbetjeningen til den.
Det eneste sted den kan købes er hos Thermex.

Men de vil have 675,- for at sende en ny, lille plastic dims til mig.
Det er simpelthen for groft, så jeg må leve uden indtil jeg finder en app der kan klare opgaven.

17 July 2019

Hej Jesper Clemmesen
Hvorvidt prisen på denne fjernbetjening er rimelig eller ej må du jo afgøre.
Men håber trods alt du glæder dig over at Thermex kan tilbyde reservedele til
vores produkter, så ikke du behøver købe et helt nyt produkt.

VH/ Team Thermex

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte en Preston II for små 4 år…

Jeg købte en Preston II for små 4 år siden og har fra dag 1 kunne lide designet på den, men nu må jeg sande at den kun har en leve tid på ca. 3 - 4 år, for mit styre panel startede med at de små lys indikatorer ikke virkede og så begyndte den ikke at ville tænde for noget som helst

12 June 2019

Hej Peter

Det glæder os at du kan lide vores design.
Med hensyn til dit styrepanel , står vores service support afdeling klar til hjælpe dig
på telefon 98926233

Team Thermex

Rated 5 out of 5 stars

Thermex leverede god service ved klage…

Thermex leverede god service ved klage over støj fra emhætte.
Vi fik monteret en Metz Mini emhætte i vores nye køkken. Emhætten fungerer fint, design er perfekt, men desværre er der generende motorstøj fra vores eksterne motor ved lav sugestyrke.
Vi kontaktede Thermex og beskrev problemet.
Vi har netop haft besøg af teknikker fra Thermex som hurtig og effektivt anviste en løsning på problemet.
Mange tak

8 April 2019
Rated 1 out of 5 stars

Flot design men et skodprodukt

Flot design men et skodprodukt! Ny printplade men uden de oprindelige funktioner. En emhætte til 18000!

2 March 2019

Kære Kim Larsen

Tak for din anerkendelse af vores Design.

Vi er da kede af din kritik som vi naturligvis tager alvorligt.

Du er hjerteligt velkommen til kontakte mig på mail
ck@thermex.dk
eller telefon 98926233

Således kan forhåbentligt få klarhed omkring problemet og få afklaret om vi kan hjælpe dig

Venlig Hilsen

Thermex emhætte

Min 4 år gamle Thermex emhætte som har været svær at tænde fra dag et, begyndte at leve sit eget liv, tændte pludselig med fuld skrald på blæseren mens vi sat i stuen og så tv. For at slukke måtte jeg slå hovedafbryderen fra, så halvdelen af huset var mørklagt.
Jeg ringede til Thermex og fik at vide det sikkert var printplader den var gal med for den havde de problemer med.
Den søde mand fra Hvidevareservice prøvede at tale med dem for at få Thermex til at erstatte deres defekte printplade, som de godt vidste var problemet. Men de var hverken til at hygge eller stikke i. Og dermed en 2000kr stor regning til mig.
Så dårlig service
Sjovt det næsten altid er efter 4 år at printpladen ikke virker. Og Thermex dækker sig ind under garanti og reklamationsretten selv om det her på siden tydeligt fremgår at der er et generelt problem, som det ville klæ Thermex at løse på en sober måde.

Tak til Thermex. For at løse problemet på en tilfredsstillende måde.
Hermed 5 stjerner til jer.

28 February 2019

Hej Inge Winther

Thermex beklager at du har haft problemer med dit emfang.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på

Telefon 98926233
mail >ck@thermex.dk"

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig/ingen service, arrogant service leder

Vi har købt en varmepumpe fra thermex der ikke kan varme... Vi aftalte med firmaet at de skulle se på den og de konstaterede den ikke varmede, de ombyttede den til en der stadig ikke kunne varme. Vi kontagtede dem samme dag og forklarede den ikke varmede og fik at vide ar den virkede. Vi spurgte deres reperations afdelings leder om han ville sende montøren ud og se på den igen og der fik vi det klare svar at det ville han ikke. Nu har vi en varme pumpe til 12-15000,- der ikke virker. BEBYT ALDRIG DETTE FIRMA

11 February 2019

Kære Egon Aaberg
Vi har nu haft lejlighed til at undersøge sagen.
Vores servicechef oplyser at du fik leveret et defekt apparat , dette har vores service tekniker udskiftet på garantien uden beregning.
Det andet apparat er efter vores oplysninger ikke defekt og fungerer efter hensigten.
Vores servicechef oplyser endvidere at apparatet er opstillet som primær varmekilde i et lokale på over 100m2.
og det er det ikke beregnet til og har aldrig været.

Skulle jeg have misforstået situation er du velkommen til at kontakte mig på mail >ck@thermex.dk<

Chr.Klitgaard

Rated 2 out of 5 stars

Thermex emhætte printplade som mange har problemer med.

Min 6 år gamle emhætte begyndte at leve sit eget liv dvs. lyset tændte i utide og til sidst holdt emhætten op med at virke.Man kan så læse at det er et generelt problem,så jeg mener at det ikke er i orden at ta 3000 kr for en ny printplade plus montering.Det nye print kan heller ikke snakke sammen med min Jakob Jensen fjernbetjening så jeg får istedet en lille plasticfætter . Det var Dansk hvidevare service som stod for udskiftningen som de gjorde til UG. Emhætten har varenr. 423.19.3161.3

6 February 2019
Rated 5 out of 5 stars

Kontaktede Thermex da det ene LED spot i min (1 år gamle) emhætte var gået i stykker. Modtog hurtigt to styk uden beregning. Super service.

7 January 2019
Rated 1 out of 5 stars

Printproblemer på 2 forskellige…

Printproblemer på 2 forskellige emhætter. Vi har haft Thermex emhætter i mange år - men alt tyder på, at Thermex har et problem med deres printplader/styringen af deres emhætter. Vi er lige flyttet fra et hus hvor vi havde en Thermex Ronda med ekstern motor - lysene begyndte at blinke - der skulle ny styring i emhætte. Pris incl montage ca 3900 kr. Vi er så flyttet til et andet hus og bare 3 måneder efter ovenstående regning fra den gamle emhætte - står vi nu i samme problemstiling med en Thermex PRESTON 2 fra sept 2013, ikke at lyset blinker - men den tænder og slukker som den selv har lyst - både mht lyset og suget, så det er også en ny styring - eller en ny emhætte, for det kan da ikke gå. Så nu tror jeg vi er FÆRDIGE med Thermex - indtil de har fået styr på deres print, det er simpelthen for dyrt!

4 December 2018

Hej Lene

Hvis du sender dine kontaktdata til mig , kigger vi naturligvis
på sagen.

Christian/Thermex

mail ck@thermex.dk

Rated 5 out of 5 stars

God service og nyttigt råd

I forbindelse med renovering af vores køkken opsatte køkkenfirmaet og dets elektrikerfirma en Thermex Emhætte med loftmotor, hvor der ikke kom strøm til kontrolpanel. Thermex’s servicetekniker Henrik Andersen blev tilkaldt og udbedrede et stik. Samtidig kunne han fortælle, at aftrækket var reduceret som følge af for lille dimensionering af aftræksslange fra emhætten, hvilket ville give fedtproblemer og afkorte loftmotorens levetid. Udbedring af denne monteringsfejl har vi nu taget op med køkkenfirmaet. Tak for god service og et nyttigt råd.

7 November 2018
Rated 4 out of 5 stars

Købte ny emhætte hvor lyset efter…

Købte ny emhætte hvor lyset efter ganske kort tid ikke virket, hvilket ikke var ok. Men kontakt til Thermex og levering af 2 nye lamper i løbet af 24 timer kan man ikke klage over

30 August 2018

Hej Dorthe
Tak for din pæne anmeldelse.
Det glæder os at du er tilfreds
De Bedste Hilsner

Rated 5 out of 5 stars

Jeg må nok sige at jeg er imponeret…

Jeg må nok sige at jeg er imponeret over deres service! De tager virkelig ansvaret for den eventuelle fejl der opstod hos os. Selvom de helt kunne have fraskrevet sig et hvert ansvar, tog de affære og fik bragt orden i min problemstilling. Jeg har lige opført hus og der var problemer med udluftning når den kørte, selvom vi har trigger-modul på osv. Henrik som er service tekniker her på Sjælland, fejlsøgte og afhjalp med problemet. Henrik tog virkelig ejerskab for det problem jeg stod med, og det efterlod mig med det indtryk at jeg var i rigtig gode hænder. Derfor kan jeg kun varmt anbefale at købe emhætte hos Thermex - i sær hvis man også sætter lidt pris på god service efter man har købt og installeret!

21 August 2018

Hej Martin
Tak for din pæne anmeldelse, vi sender "roserne" videre til vores servicemontør
De bedste hilsner

Rated 1 out of 5 stars

Grådhed og arrogance uden lige.

Grådhed og arrogance uden lige.
Jeg har en Theremex Chamonix emfang med LED belysning.
LED erne er gået i stykker. En LED pære koster 10-12 kroner ud på markedet, mens Thermex prøver at sælge mig LED plus en aluminiums beslag (som jeg allerede har 4 stk af) til en pris på 880 kr plus moms. Men kun fordi det er mig, kan de sælge dem til 580 kr plus moms. Altsa per styk. Deres matematik er simpel. De ganger prisene med 100.
Man spørger dem om LED specifikatiornene eller om men kan købe LED-erne hos dem. Men nej. Det vælter med undskyldninger. De ved ikke helt hvordan de er koblet og hellere ej deres specifikationer, fordi importøren er lukket og det er ikke dem der laver emhætten, de sælger kun og alle mulige søde historier fra de varme lande.
Om jeg vil købe igen en Thermex?
Aldrig!
Bedømelsen!
Ærgeligt at skalaen hos Trustpilot ikke gå fra 0 til 5. Nu er jeg tvunget til at give dem en stjerne.

31 July 2018

Kære Hr C .Dritan

Egentlig burde vi overhovedet ikke bruge tid på at besvare et så respektløst indlæg som du hermed har forfattet.....
Af hensyn til de øvrige læsere samt vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere er jeg nødsaget hertil.!

Jeg har dags dato drøftet sagen med vores Servicechef som godt husker samtalen med dig.

Se sagen er følgende.

Du har en emhætte som muligvis er over 10 gammel.

Komponenterne , herunder LED belysningen er alle special fremstillede og leveres i en samlet løsning ( aluminiumsrør) med tilhørende ledninger
altså intet der kan sammenlignes med en standard LED pære på markedet.

Når engang din harme har lagt sig, håber vi at du vil sætte pris på at THERMEX som ansvarlig leverandør, faktisk lagerfører reservedele til vore produkter
i en lang årrække , også efter at garantien er udløbet.
Glæd dig over at Thermex kan levere reservedele , så du ikke behøver at købe et nyt produkt.
Glæd dig over at Thermex har dygtige og hjælpsomme medarbejdere der også i eftermarkedet står til din rådighed.

Overvej ovennævnte når du næste gang skal købe emhætte !

Telefon 98 92 62 33

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Vejledning til valg af produkter og teknisk rådgivning til montering.

8 December 2017

Hej Jesper

Tak for din positive tilkendegivelse her på trustpilot
Det glæder os at du er tilfreds med Thermex.

Venlig Hilsen
ck@thermex.dk

Rated 1 out of 5 stars

Tja ... man lærer så længe man handler!

Kontakter Thermex kundeservice fordi jeg har problemer med mit touch panel på min emhætte som er 4. år gammel.
Thermex beder efterfølgende om model- samt serienummer på emhætten, så de ved hvad jeg taler om, og det er helt fint.
Servicemanden i Thermex anbefaler efter en kort vejledning til mig og et forsøg på at afhjælpe problemet.. et besøg af AHS, fordi touch panelet højest sandsynligt er i stykker og skal udskiftes.
Jeg rekvirerer AHS, der kommer en uge efter for og konstatere, at lige netop denne model ikke repareres mere, grundet nogle leverings problemer konkurser osv.
Og tro mig, samme historie gentog sig, da jeg kontaktede AHS telefonisk... de udbeder sig modelnummer og serienummer... men møder op og fortæller mig... at det er da en kendt ting at touch panelet ikke kan udskiftes og det ved Thermex...
Altså begge firmaer ved udemærket godt, at Emhætten er kaput og kassabel.
Jeg krydstjekker naturligvis med en opringning til Thermex... og får sgu bekræftet i serviceafdelingen, at det er sådan tingene hænger sammen.

Spørgsmål!
Hvorfor sagde Thermex ikke alt dette til mig da de bad om model- og serienummer, de burde da vide, at det ikke var muligt at udskifte touch panelet mere via deres serie- og modelnummer, da de bad om dette for at hjælpe mig.
Det kunne havde sparet mig for en udgift til AHS på 756,25 kr.

Tja ... man lærer så længe man handler!
Hold da op! :-(

24 October 2017

Hej Søren

Vi beklager naturligvis dersom kommunikationen ikke har været optimal i den konkrete sag.
Du er velkommen til at kontakte mig på mail ck@thermex.dk eller telefon 98926233.

God og venlig service

Havde et problem med vores 2 år gamle udtræksemhætte, som ikke længere kunne skubbes ind til slukket position. Den blev ved med at springe frem igen. Efter reklamation til Thermex fik vi besøg af servicetekniker Henrik Andersen, som hurtigt kunne konstatere, at emhætten var monteret forkert, så den med tiden var sunket ned fortil og dermed automatisk gled fremad. Problemet blev udbedret og ydermere dækket af den 24 måneders garanti, selvom det jo reelt set var et spørgsmål om forkert montering, og ikke en defekt i produktet. Stor tak for god betjening!

4 October 2017

Hej Brian

Tak for din flotte anmeldelse af Thermex
Det er værdsat.

Håber du får glæde af din emhætte.

De Bedste Hilsner
Christian

Rated 5 out of 5 stars

God og hurtig service ved mangler

Jeg havde en købt en relativ billig (ca. kr 1.300) emhætte fra Thermex gennem WhiteAway. Efter lidt tid var der desværre en løs forbindelse så "sug 2" ikke virkede. Det blev udbedret ved hurtig og venlig service. Lidt senere var samme problem der igen. Hurtig og venlig service løste igen problemet - og satte denne gang en helt ny motor i. Det skete få dage efter min henvendelse.

17 September 2017

Hej Christian

Tak for de rosende ord.

Det glæder os at vores service har levet op til forventningerne.

Christian
Thermex

For yderligere inspiration besøg vor hjemmeside på www.thermex.dk

Therrmex

Du gør det elegant

Glimrende service og vejledning

Fandt en skævhed på mit nye emfang, kontaktede Thermex der hurtigt sendte en servicetekniker til at løse problemet. Fik god vejledning af teknikeren omkring forhold der kunne forbedre min udsugning på emfanget. Meget tilfreds med servicebesøget og kan derudover sige at emfanget og motor fungerer perfekt, virker klart som et kvalitetsprodukt.

9 August 2017

Hej Thomas

Thermex takker for din anmeldelse her på trustpilot.

Glædeligt at du er tilfreds med dit THERMEX emfang.

De bedste hilsner.

Vi gør ventilation enkelt
Du gør det elegant.......

Thermex Decor 501

Thermex Decor 501
Det er nu anden gang inden for kort tid strømforsyningen/printet går til lyset i vores emfang.
Det bringer prisen på "vedligeholdelse" af emfanget op på købsprisen.
Flot design, dårlig elektronik og høje reservedelspriser... øv.

Skuffet forbruger.

2 August 2017

Hej Rexmus

Tak for din anmeldelse her på trustpilot.

Hos Thermex arbejder vi kontinuerligt på at optimere produkternes
kvalitet og levetid.

Vores emfang er naturligvis omfattet af Thermex` 24 måneders garanti

Vores serviceafdeling er altid klar med råd og vejledning på telefon 98 92 62 33

Vi gør ventilation enkelt
du gør det elegant........

Helt fantastisk service!!!

Helt fantastisk service!!!
For et år siden købte vi en emhætte med en fjernbetjening som vi ikke har været særligt glade for da der skal trykkes flere gange på den. Vi klagede til køkkenfirmaet over den og så ringede Thermex. De ville da sikre at vi havde en løsning der virkede, så det har vi fået installeret i dag og uden beregning. Tusind tak! Det bliver dejligt for min mand, som laver maden, ikke hver dag at skulle bøvle med den gamle fjernbetjening mens vores små børn drøner rundt.

29 June 2017

Hej Halta

Tak for din anmeldelse her på trustpilot.
Det glæder os at du er tilfreds med vores betjening.
Håber du får glæde af din emhætte fremover.

God sommer !

Vi gør ventilation enkelt
Du gør det elegant .........

Take a closer look