Ultriceslekdetectie Reviews 32

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Company details

1. Plumber

Written by the company

Voor het opsporen van lekkages maakt Ultrices Lekdetectie gebruik van diverse non-destructieve technieken. Wij hebben tientallen jaren aan kennis en ervaring op het gebied van lekdetectie, wat ons in staat stelt lekkages snel en effectief op te sporen. Heeft u nu te maken heeft met een lekkende waterleiding of een daklekkage, wij helpen u graag. Ultrices Lekdetectie heeft specialisten in dienst die een volledig onderzoek uitvoeren om de lekkage nauwkeurig te lokaliseren met behulp van de nieuwste apparatuur en technieken. Ultrices Lekdetectie heeft een slagingspercentage van 99% bij het eerste onderzoek. Wij worden door klanten van Solvari met een 4,8/5 beoordeeld!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Geen lekkage is te gek voor Ultrices

Ontzettend tevreden met Ultrices Lekdetectie. Waar een ander lekdetectiebedrijf op luie wijze vertelde dat de schade "van een eerder lek" was en er niks aan de hand was, wist Ultrices wetenschappelijk aan te tonen dat er nog wel degelijk een lek was. Zij hielden me tijdens hun bezoek transparant op de hoogte hoe ze te werk gingen en hebben me sneller dan gedacht een ontzettend uitgebreid rapport toegestuurd, inclusief een advies hoe de schade verholpen kon worden. Ik raad Ultrices aan iedereen aan!

2 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik kan het bedrijf van harte…

Ik kan het bedrijf van harte aanbevelen. Robin zocht voor ons precies uit waar een lekkage bij het raam vandaan kwam. Achteraf volgde een duidelijk rapport. Communicatie na het opsporen van de lekkage uitstekend. Een vakman!

22 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Langdurende lekkage

Na jaren lang last te hebben gehad van een hardnekkige en niet te vinden lekkage via google bij Ultrices uitgekomen en echt had ik hen maar eerder ontdekt!
Tim heeft na ong 2 uur en paar liter water eindelijk de oorzaak gevonden.
Ook had hij een goede herstelbedrijf waar gelijk contact mee is gelegd.
Ik hen helemaal blij dat het euvel eindelijk gevonden is, nu kan ik verder met herstel.
Ik raad heb zekers aan.
Hij gaat echt door totdat hij de oorzaak gevonden heeft voor een acceptabele prijs.

24 September 2025

Goed werk

Dit bedrijf ingeschakeld na grondig speuren op internet. Er waren 2 dubieuze bedrijven die uitgebreid aandacht kregen van trosradar programma. Over dit bedrijf Ultrice kon ik niets vinden anders dan over het algemeen zeer positieve reviews. Wat mij betreft en vooralsnog kan ik de positieve reacties volledig onderschrijven. Tim had heel snel gevonden waar het lekte godzijdank geen afvoeren of waterleidingen. Sympathieke kerel ook, kwam zelfs op zaterdag en ook nog exact op tijd. Dus ik kan vooralsnog dit bedrijf van harte aanbevelen. Tegen ultrice zou ik willen zeggen ga door met hoe jullie nu werken gewoon eerlijk en zonder fratsen dat trekt klanten . Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

5 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Lekkage verwarmingssysteem We hadden ergens in ons huis een…

We hadden ergens in ons huis een lekkage die voor ons niet te traceren was. Na contact met de verzekering kregen we een bedrijf door die niet binnen 2 weken langs kon komen. In overleg met de verzekering zijn we zelf gaan zoeken en kwamen bij Ultrices lekdetectie uit. Geweldig bedrijf. De inspecteur stond binnen een dag bij ons voor de deur. Had binnen een mum van tijd het probleem gevonden en konden wij verder in de slag om het te verhelpen. Binnen een dag opgelost. Indien nodig een aanrader.

3 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Na talloze pogingen met andere partijen…

Na talloze pogingen met andere partijen kwamen we uiteindelijk bij dit bedrijf terecht. Ze luisterden aandachtig naar onze klachten en gebruikten moderne technieken om de oorzaak te achterhalen. Hun rapport was gedetailleerd en duidelijk. We zijn enorm tevreden met hun service en expertise.

25 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Na jarenlang te hebben geworsteld met…

Na jarenlang te hebben geworsteld met vochtproblemen, vonden we eindelijk een oplossing bij dit bedrijf. Ze namen de tijd om het probleem zorgvuldig te onderzoeken en kwamen met een helder rapport. Hun professionaliteit en efficiëntie zijn indrukwekkend. We zijn erg tevreden met de resultaten.

20 November 2024

Top ervaring

Vanwege vochtplekken bij onze buren kwamen we in contact met dit bedrijf. Het eerste telefoontje verliep erg prettig en gaf ons direct vertrouwen. Het bezoek was informatief en hun klantgerichte aanpak viel meteen op. We raden dit bedrijf van harte aan voor vocht- en lekkageproblemen.

7 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Na jaren van schimmel en vocht in onze…

Na jaren van schimmel en vocht in onze woning, waren we opgelucht om dit bedrijf te vinden. Ze namen de tijd om alles grondig te onderzoeken en gebruikten verschillende technieken om de oorzaak te achterhalen. Hun snelle en duidelijke rapportage gaf ons veel vertrouwen. We zijn zeer tevreden over hun aanpak.

15 November 2024

Fijne ervaring

Met een ingewikkelde lekkage waar andere bedrijven geen oplossing voor hadden, besloten we dit bedrijf een kans te geven. Ze vonden het probleem snel en losten het efficiënt op. Het rapport was helder en de video maakte het probleem inzichtelijk. We zijn erg tevreden met hun vriendelijke en deskundige service.

17 October 2024
Rated 4 out of 5 stars

Redding

Na maandenlang tevergeefs andere bedrijven te hebben geprobeerd, kwam dit bedrijf als een redding. Ze voerden een grondige inspectie uit en vonden de oorzaak van onze lekkage. Het rapport was gedetailleerd en de video-ondersteuning gaf ons veel duidelijkheid. Hun klantgerichtheid en professionaliteit zijn ongeëvenaard. We zijn ontzettend opgelucht en tevreden.

16 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vanwege vochtplekken in onze woning

Vanwege vochtplekken in onze woning, kozen we voor dit bedrijf. Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel. Het bezoek verliep prettig en alles werd helder uitgelegd. Hun professionaliteit en klantgerichtheid zijn bewonderenswaardig. We zouden hen zeker aanbevelen voor lekkageproblemen.

15 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Onze buren klaagden over vochtproblemen…

Onze buren klaagden over vochtproblemen en wij schakelden dit bedrijf in. Vanaf het eerste gesprek voelden we ons gehoord. De medewerkers waren vriendelijk en professioneel. Het bezoek verliep soepel en we kregen een duidelijke uitleg over de situatie. Hun service is van topkwaliteit en we raden hen ten zeerste aan.

20 June 2024

Allround geweldige service!

Dit bedrijf heeft onze complexe lekkage eindelijk opgelost. Ze kwamen, onderzochten en vonden het probleem dat anderen niet konden vinden. Het gedetailleerde rapport met video gaf ons duidelijkheid. Zeer professionele en vriendelijke service. Hun inzet en geduld waren bewonderenswaardig. We raden hen zeker aan.

11 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

We hadden een lek in de leidingen onder…

We hadden een lek in de leidingen onder ons huis. Het bedrijf kwam langs en gebruikte geavanceerde detectiemethoden om het lek op te sporen zonder graafwerk. Ze waren snel en efficiënt, en lieten ons achter met een duidelijk rapport. Topservice!

7 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

hard en goed werk geleverd

Deze harde werkers waren lijp goed, twee gekke nederlanders kwamen huts huts tiki taka werk doen ze waren zo snel en zo perfect werkende, bijna had ik bij ze gesolliciteerd. Big shout out naar deze jongemannen voor deze harde werk!

28 June 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look