De fleste mennesker ved, at snaps på 45% IKKE krystalliserer, efter en tur i fryseren . Men det gør snapsen hos Valentino. Ergo er snapsen fortyndet med vand, og man fornemmer meget let, hvor den "f... See more
See what reviewers are saying
Havde bestilt bord. Vi bestilte mad og drikkevare ventede 1 time, spurgte 2 tjenere hvornår vi fik drikkevare/mad. Det skete forsat ikke noget. Tjenerne var ubehøvlet, så gik vi. Var har ellers kommet... See more
Ikke pengene værd. Fik en halv sur tjener der ikke skrev noget ned, kom tilbage gentagende gange for at høre var det nu var vi skulle have. Noget at maden var ok, men ikke prangende. Fik en cognac/dii... See more
God mad og hurtig servering af flink tjener. Gullaschsuppe og varmrøget laks som forret, deres oksefilet var super mør og med lækre nye kartofler/grønt og tyk bearnaisesovs til, dessert blev irsk k... See more
Company details
Information provided by various external sources
restaurant valentino - bakken, dyrehavsbakken
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Det var godt nok en kedelig oplevelse
Det var godt nok, en kedeligt oplevelse.
Vi var tre der er fik bøffer, de var helt uden smag og Tørre de var stort set uspiselig.man kunne kun spise halvdelen af bøffen,da de alle bestod af sener og brusk, vi tog fat i vores tjener
Men der var ikke, den store forståelse
For problemet, men han beklagede dog for kokken, men var nærmest ligeglad
Men der var ikke noget han kunne gøre
Så vi betalte fuld pris for dårlig mad👍
FØRSTE OG SIDSTE GANG VI VAR DER
KAN ABSOLUT IKKE ANDBEFALES
Hvor er det ærgerligt, man ikke kan indsætte, billeder herinde, for billederne taler for sig selv.
Forfærdelig
Jeg fik først en rejecocktail, som var udmærket. Så fik jeg Schnitzel med braskartofler. Schnitzelen var stegt for meget og var tør, 95 % af kartoflerne var steg sorte, sovs og ærterne var gode nok. Det var virkelig ulækkert. Vi var 5 som bestilte Schnitzel, der var ingen der var tilfredse. Der var en der klagede over kartoflerne, hun så en lille skål med bedre braskartofler. Det er sidste gang vi spiser der.
Det var en meget trist oplevelse
Det var en meget trist oplevelse
Betjening var under alt kritik, dovne og meget langsomme😳
Fik fisk men der var intet fisk i men masser af panering
Kommer der aldrig mere
Ikke godt 😔
Havde bestilt bord i forvejen, med at vi gerne ville siddet lidt afsidet, dette blev ikke helt imøde kommet, samt det virkede som om man ikke havde læst den mailen for bordbestillingen.
Vi bestiller stjerneskud hvor den dampe fiske desværre er rå, vi gær opmærksom på det, der bliver dog intet gjort .
Kan desværre ikke anbefalede stedet
Under alt kritik
Under alt kritik, her hat man bestilt bord til hele familien til kl:15, og endda sagt på forhånd hvad man skal have. Også bliver man mødt med at køkkenet ikke har smørbrød nok.
Hvad i alverden er det for noget, så vi måtte gå da vi ellers ikke kunne blive mætte.
Virkelig en ødelæggende start på vores pinse frokost
Spiste miniplatte og luxusplatte
Spiste miniplatte og luxusplatte. Lækkert og velsmagende. Venlig og imødekommende betjening.
Kommer her hvert år og har altid været tilfreds.
Hele vejen igennem en meget trist…
Hele vejen igennem en meget trist oplevelse, maden virkelig ringe. Service fin.
Virkelig lækkert og indbydende
Vi er en familie på 4 som spiste på Valentino. Alt var VIRKELIG lækkert og indbydende. Fantastisk betjening og der var ingen problemer med, at tage hensyn til glutenallergi. Vi kan varmt anbefale stedet.
Dejlig frokost hos Valentino 🙃
Var forbi Valentino i går efter en cykeltur i Dyrehaven. Vi bestilte deres mini platte. Dejlig mad 👍 og der var rigeligt af den selv om den hed “mini” vi kunne simpelthen ikke spise op 🙃
Sød betjening og maden kom hurtigt.
Alt godt. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang….
Vi havde en dejlig oplevelse med god og…
Vi havde en dejlig oplevelse med god og velsmagende mad til en rimelig pris. Personalet var søde og venlige og fik alt til at glide let. En god oplevelse.
God mad og hurtig servering af flink…
God mad og hurtig servering af flink tjener.
Gullaschsuppe og varmrøget laks som forret, deres oksefilet var super mør og med lækre nye kartofler/grønt og tyk bearnaisesovs til, dessert blev irsk kaffe.
Vi kommer igen næste år. Sad indendørs i deres hyggelige lokale. Super at være et sted uden støj fra forlystelserne, så vi kan tale sammen.
Dejlig mad og god betjening,
Dejlig mad og god betjening,
Vi var 4 personer der skulle spise før "Ragnarok" i Ulvedalene. Vi fik en opmærksom, venlig, hurtig betjening. Maden kom hurtigt efter bestillingen. 2 fik Oksefilet med bearnaise inkl. nye kartofler og grøntsager - dejlig rosastegt og en god bearnaise. 2 fik pariserbøf med sædvanligt garniture - meget fint stegt og friskt garniture - god peberrod og rødbeder En dejlig oplevelse der blev krydret med den gode betjening.
Dårlig oplevelse.
Dårlig oplevelse.
Rimelig halvsur betjening, vi fik Stjerneskud hvor fisken var overdækket med salat der havde set bedre tider, noget af det var helt mørkt og slasket. og for det ikke skal være løgn finder min mand et hår i sin portion, rimeligt klamt. Fiskefileterne var der ben i. Og hvem kunne vide personalet havde " rygekupe " lige ved siden af hvor vi sad. ØV
Gourmetmad på Bakken, 5 stjerner
De har kun få retter på spisekortet, en 3 -4 stykker af hver, men hvilken overraskelse! Vi var et hold på 9 mand hvor vi enstemmigt kunne konstatere at kvaliteten var den hidtil bedste vi har fået på Dyrehavsbakken (vi har spist derude de forgangne 25 år). Ikke bare råvarerne, men tilberedning og sammensætning sad også lige i skabet. Mange tak for gourmetmad, vi kommer tilbage næste år 😋
Fantastisk klassik Bakke fødselsdags frokost…
Jeg har afholdt min 70 års fødselsdag på Valentino på Bakken som jeg oplever som en af de sidste "rigtige" Bakke restauranter hvor man kan få den traditionelle bakkefrokost. Og det var lige som jeg kunne ønske mig. Personalet var super imødekommende fra første kontakt og frem til og med selve frokostens afholdelse til vi gik hjem. Maden var fantastisk, frisk, veltillavet og velsmagende, betjeningen lige som den skulle være, der blev taget fint hensyn til gæster med særlige ønsker samt også børnenes behov. Det blev en frokost i livsglædens tegn efter de bedste Bakke traditioner hvor alle gæster efterfølgende gav udtryk for det havde været en fantastisk god oplevelse med rigtig lækker og veltillavet mad. Vi er meget tilfredse
Meget kedelig rejecocktail
Meget kedelig rejecocktail, salaten stampet ned i et isportionsglas-slatne rejer på toppen der var slasket til i dressing.
Det ville have klædt wienersnitzelen hvis den havde været stegt i smør ellers okay.
Plastik dugen var både beskidt og gået itu.
Rigtig lækkert mad
Rigtig lækkert mad - super betjening - hyggeligt sted.
Kommer helt sikkert igen
Dejlig oplevelse skøn betjening med…
Dejlig oplevelse skøn betjening med humør og sjove bemærkninger fra Trine
Oksefilet med ny kartofler skønne champignon og grønt og lækker sauce bearnaise afslut med irish coffee
Super frisk og velsmagende…
Super frisk og velsmagende Neptun-anretning med alt godt fra havet. Stor tak også til betjeningen - Trine - for en rigtig god oplevelse 1. maj i den grønne skov! Kommer snart igen!
Vh Finn
super betjening og fantastisk mad
super betjening og fantastisk mad, og meget rimelige priser. kommer helt sikkert igen
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.