De fleste mennesker ved, at snaps på 45% IKKE krystalliserer, efter en tur i fryseren . Men det gør snapsen hos Valentino. Ergo er snapsen fortyndet med vand, og man fornemmer meget let, hvor den "f... See more
See what reviewers are saying
Havde bestilt bord. Vi bestilte mad og drikkevare ventede 1 time, spurgte 2 tjenere hvornår vi fik drikkevare/mad. Det skete forsat ikke noget. Tjenerne var ubehøvlet, så gik vi. Var har ellers kommet... See more
Ikke pengene værd. Fik en halv sur tjener der ikke skrev noget ned, kom tilbage gentagende gange for at høre var det nu var vi skulle have. Noget at maden var ok, men ikke prangende. Fik en cognac/dii... See more
God mad og hurtig servering af flink tjener. Gullaschsuppe og varmrøget laks som forret, deres oksefilet var super mør og med lækre nye kartofler/grønt og tyk bearnaisesovs til, dessert blev irsk k... See more
Company details
Information provided by various external sources
restaurant valentino - bakken, dyrehavsbakken
No history of asking for reviews
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse
den mad vi fik var ok, men en havde ikke fået sin ret da andre var færdige efter 45 min.
Tjeneren ville så skynde sig at give besked til køkkenet, men vi afbestille det da vi andre var færdige
Tjener og chefen insisterede på at vi stadig skulle betale for den ret "de havde glemt" da vi selv havde afbestilt
Både chef og tjeneren virkede meget truende, det endte med vi fik trukket 185 kr fra for den ret vi ikke fik
Vi var 2 voksne og 2 børn som kl
Vi var 2 voksne og 2 børn som kl. 17.30 gik på Valentino for at spise aftensmad.
Venlig tjener, og da vi begyndte at bestille oplyste han at de ikke havde flere kartofler, så retterne ville være med pomfrits.Vi bestilte 2 x børnemenuer med pomfrits, samt 1 gang laks med tilbehør, samt 1 gang luksusplatte, samt drikkevarer.
Desværre var laksen rå, og måtte en tur forbi køkken igen, bønner var komplet våde, kolde og uspiselig, og som de 3 andre retter havde pomfrits været alt for længe i olien, med det resultat de var sten hårde.
Luksusplatten havde en meget tør røget ål, uspiselig bacon og meget gamle salatblade.
Tjeneren tilbød kaffe og dessert da han godt kunne se maden absolut ikke var i orden - vi takkede nej og betalte.
Vi kommer aldrig på dette sted mere, priserne er i top, tjener venlig, men maden er komplet til grin.
Mug i maden og uhøflig betjening
Der var mug i maden, tjenerne var uhøflige, fik ikke lov til at bestille hver vores drikke men fik besked på at vi bare kunne dele.
Efter vi gjorde dem opmærksomme på at der voksede en mug frem i en brieost fik vi bare besked på at det skal der gøre i en brie. Det er vi så bare flere der ved at der ikke skal.
Ved betaling blev regningen bare smidt på bordet og vi fik ikke et afslag i prisen selv om vi havde fået serveret sundhedsfarlig mad.
Kan kun fraråde alle at spise på Valintino Bakken, gå hellere en stor bue udenom!
JA hyggeligt ser det ud
JA hyggeligt ser det ud men maden ja bestilte 2stk høns i tarteletter, de var kolde smagen det smagte ikke af høns i tarteletter, en reje cocktail søbede i reje vand bestilte 2 Rebien bøffer de var rå og sagde muuu, og meget seje, ja at meget dårligt måltid, bemærkningen fra tjeneren var at de kunne stege den bøf noget mere så blev de andet jo koldt og da jeg betalte var bemærkningen fra tjeneren at det ikke var en succes men det kostede 660 dkr ja ingen rabat, så der kommer vi aldrig mere!!!!!
Det bedste spisested på bakken dejligt…
Det bedste spisested på bakken dejligt personale .vi har kommet på Valentino i 15 år altid været mega glæde for den dejlig mad og betjening anbefales på det varmeste herfra.
Vanvittig god mad men halvdelen af…
Vanvittig god mad men halvdelen af tjenerne gad ikke bære mundbind. Stort set ingen gæster havde mundbind på og i den time vi var der blev ingen af de 30-50 gæster der ankom, bedt om at vise coronapas
Altid super betjening og god mad
Altid super betjening og god mad, kommer der tit og kan anbefale det til alle.
Aldrig igen
Vi har før været mange gange på Valentino og været tilfreds, men i år var det under alt kritik. Tjenerne er så gamle at de ingen ting orker og de virker ikke appelsinfri, ungernes lasagne var iskoldt, vi fik ingen servietter. Der var mange kunder der gerne ville ind og spiser ,men tjenerne orkede ikke at rydde bordene, så folk måtte enten gå igen eller sætte sig indenfor, i det dejlige vejr. Hvis man vil beholde tjenerne, hvilket jeg ikke forstår, så ansæt en afrydder. Ærgeligt at det gode sted, er blevet så ringe
Gemytlig, rå men kærlig stemning
Cirkusrevyen var forlængst aflyst, den nyåbnede Bakken deprimerende mennesketom uden turister og svenskere. Men vi valgte alligevel sammen med gode venner at besøge Valentino, hvor vi har været før. Lørdag aften med nogle gæster i restaurationen,men klart præget af den generelle situation. Vi blev hurtigt placeret ved et bord og fik bestilt vores mad efter lidt snak frem og tilbage med den imødekommende tjener. Gemytligt, en lidt rå men kærlig stemning
Præcis, som det skal være hos Valentino. Og vi god dansk mad som vi kan lide den.
Fin agtpågivende service fra tjenerens side, herunder et godt tilbud på vin fra forrige sæsons lagerrester. I det hele taget intet at klage over. Så alle stjerner bliver bliver brugt i denne anmeldelse
Under al kritik
Uforskammet og uprofessionelt personale, maden var kedelig og smagsløs og de havde ikke halvdelen af retterne på menukortet. Kunne skrive en lang besked med alle de dårlige ting, men vil kort og godt sige at jeg aldrig sætter mine ben det sted igen.
stort set ALT er en kæmpe fiasko
stort set ALT er en kæmpe fiasko. Vi var en forsamling der havde set frem til lidt god mad, men der blev vi godt nok skuffede. pigerne havde bestilt et hvidløgsbrød til forret hvor os fyre skulle have en rejecocktail. så kommer der en kvinde ud fra køkkenet og undskylder over de ikke kan lave hvidløgs brødet grundet mangel på tomat. Vi anerkender det og beder om dem alligevel. til vores store overraskelse kom der tomat på reje cocktailen trods der ingen tomater var i køkkenet. Vi bestilte en gammeldags grudesteg til hovedret... ak ja. man kan ikke sige det smagte dårligt for det smagte af overhovedet ikke af noget. Jeg kom selv salt og peber på + det tyttebær gele på og det endte med at smagte sødt. min søn må spise med fingrene da ingen af de samtlige 3 tjenere vi havde haft i løbet af aftenen kunne administrere at hente bestik til ham. udover det, så da jeg to fat i køkken chefen (som han kaldte sig selv) fra lagde han sig et hvert ansvar og blev så tøse sur da jeg sagde jeg hellere ville spise hos naboen næste gang, at han gik... magen til uprofessionelt sted kan man ikke engang finde på Fyn... føj for nogle amatører...
Meget uhøflig tjener
Meget uhøflig tjener
Min kone samt 2 venner og jeg selv var på bakken i lørdags og efter Cirkus Revyen 1. forestilling, ville vi have noget godt at spise og havde fået anbefalet at besøge jeres restaurant.
MEN sikke en skuffelse.
Da vi kom til restauranten og så et bord der var ledigt, og gik derfor hen mod bordet, men så dukkede der er terrier op i form at en meget uhøflig tjener, der på en meget grov måde fik os fortalt ,
at man bare ikke gik hen hos jer og tog et bord, men skulle afvente.
Det er muligt ,at det har været en travl dag, men derfor burde man være professionel nok til at tale ordenligt.
Det var ikke til at se nogen steder, at man skulle henvende sig for at få et bord, i hvertfald ikke fra den side vi kom ad.
Grundet denne for mig meget uforskammede tjener valgte vi at gå over til en af jeres kollegaer.
Ovenstående blev sendt som mail til indehaver af Valentino, og som jeg kontaktede pr. tlf. noget tid efter da jeg ikke havde hørt noget.
Blev lovet en tilbagemelding, når vedkommende havde snakket med tjenerne, men dette er endnu ikke sket.
Lækker mad
Vi var 4 - der fik henholdsvis rib eye - schnitzel og peberbøf - alt var i top supermørt og lækkert
Hurtig god service
Havde glædet mig til et godt måltid
Havde glædet mig til et godt måltid , træt og mut personale kl 13.40.Jægerschnitzel med champignon sovs der måtte sendes ud en gang til, pivende kold og da den endelig blev varm smagte den af mel !! Schnitzelen smagte af panering .Anbefaler at Valentino helt fjerner denne ret.personalet trænger til et service kursus, mut personale er ikke godt for indtjeningen.Jeg finder et andet sted til næste besøg på Bakken 😡
At der i regningen bliver tillagt 25%…
At der i regningen bliver tillagt 25% moms ovenpå de skiltede priser har jeg ikke tidligere oplevet på en restaurant. På tidspunktet sagde jeg ingenting fordi jeg var i tvivl og var sammen med kæresten og bonus sønnen og vil ikke ødelægge stemningen. Jeg føler mig snydt.
Pap pomfritter !
Pap pomfritter !
Træt peberbøf med klasket salat og uspiselige pomfritter og trist sovs.
Tilbød tjeneren at smage en pomfrit men han skulle ikke nyde noget.
Fik tilbudt nye pomfritter men takkede nej da vi allerede havde mistet appetitten.
Ingen afslag på regningen !
Sætter aldrig mine ben der igen ,
Virkelig dårlig oplevelse.
Uhøflig betjening
Super dårlig og uhøflig betjening. Ikke særlig rent - flere pletter på dugen allerede kl 12:00, da Bakken åbnede, og der manglede både glas og bestik. Maden var rimelig for et sådan sted på Bakken.