Xtrack Reviews 23

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

3 grote rollen tape besteld die geadverteerd wordt als “op siliconen basis”. De illustraties en filmpjes erbij zijn ook duidelijk siliconen tape. Iets heel anders ontvangen. Een polymer tape met... See more

Company replied

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goed bedrijf!

Goede service en nette afhandeling. Bestellen gaat eenvoudig, levering is snel en de communicatie is duidelijk. Zeker een betrouwbare partij.

5 December 2025

Zeer onvriendelijke klantenservice

Zeer onvriendelijke klantenservice. Werd erg denigrerend behandeld.

Ook mijn review wordt niet serieus genomen. Ik ben niet in de war, de review gaat over Xtrack.

25 November 2025

Reply from Xtrack

Ik heb gezocht wie u bent want ik kan mij daar niets over herinneren. Ik heb geen klachten of telefonische gesprekken gehad die hier naar kunnen verwijzen. Ik denk dat het een ander bedrijf is waar u deze ervaring op heeft gedaan. Stuurt u ons even via de email uw bestelnummer dan zoeken wij het uit. Wij kunnen u nergens vinden in het systeem. Sorry maar wij zouden u graag helpen maar weet niet hoe, wij kennen u niet.

Rated 1 out of 5 stars

Niet geleverd wat besteld is

Iets heel anders ontvangen. Een polymer tape met een structuur (niet glad zoals siliconen) en beperkte hittebestendigheid.
Bij reclamatie lijkt men het normaal te vinden om iets anders te leveren dan voorgespiegeld op de site.
UPDATE nav reactie hieronder:
Op uw site staat heel duidelijk dat de tape op basis van siliconen is. Dat is niet zo. Tevens staan daarbij foto’s en filmpjes van echte siliconen tape die geheel niet lijkt op wat er geleverd is.
Vandaar deze review.

17 November 2025

Reply from Xtrack

Beste Andre Huizing, wat wij aangeven op de website klopt. U heeft gekregen wat u heeft besteld. De 100 graden temperatuurbestendigheid. Wij hebben geen siliconen van 250 graden temperatuurbestendigheid. Dit wordt ook niet aangegeven op de website. U heeft dit zelf geconcludeerd omdat u denkt dat siliconen altijd tegen 250 graden kunnen. Het is uw eigen gedachte hierover. Maar goed wij hebben direct met u hierover gecommuniceerd en aangeboden het product, wat overigens heel veel wordt gebruikt en met succes, terug te sturen. Geen probleem als het niet aan uw gedachte voldoet. Waarom dan deze review? U heeft mij zelf nog bedankt voor de snelle reactie op uw email. Jammer dat u hier op deze manier op reageert.

Goede service!

Prima product, in eerste instantie alleen beschadigd geleverd. Hierover gemaild en kreeg per ommegaande een nieuw, onbeschadigd en extra stevig verpakt exemplaar toegestuurd. Super geregeld.

18 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten. Via de email vraag gestuurd over het product en de levering. Kreeg snel een reactie terug. Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf en de producten die ze leveren. Voor mij een dikke 5 sterren waard.

14 May 2025
Rated 2 out of 5 stars

Bestelde PU lijm maar deze bleek erg…

Bestelde PU lijm maar deze bleek erg giftig te zijn en erg voor het milieu heb dan eerst met de belgische consumentenbond moeten inzetten voor ze dit wilden retourneren De terugbetaling laat al 7 weken op zich wachten. Bedenkt eerst voor u met dit bedrijf in zee gaaT Het begint wat naar oplichting te ruiken. Hier in België zeggen we wel een als een Hollander je bij de eerste bestelling niet heeft gekloot is hij het zeker vergeten

23 March 2025

Reply from Xtrack

Beste, alle lijmen zijn chemicaliën. Dat is de eigenschap van lijm. Wij hebben maar een gedeelte van de bestelling retour ontvangen. De restitutie via Mollie is na ontvangst direct uitgevoerd.

Rated 1 out of 5 stars

Bedrijf is niet tot zeer slecht te…

Bedrijf is niet tot zeer slecht te bereiken. Verschillende medewerkers die tegenstrijdige verhalen vertellen. Al bij al is het bedrijf niet te vertrouwen. Wat ik zeg niet te vertrouwen, zelfs in de reactie wordt de boel verdraait en aan elkaar gelogen. Moraal van het verhaal geen product nog een terug betaling mogen ontvangen, en dat vindt dit bedrijf de normaalste zaak van de wereld.

5 April 2025

Reply from Xtrack

Beste Jonathan de Keuninck, U heeft op 5 maart een bestelling geplaatst en deze is op 6 maart afgeleverd bij het door u zelf opgegeven DHl servicepunt in Sluis. Zoals u aangaf, op een onbeschofte manier aan de telefoon bij een collega, had u geen zin om het op te halen omdat dat geld zou kosten aan benzine en parkeergeld. U heeft zelf dit adres opgegeven bij het bestellen. Op 13 maart werd dit automatisch naar ons geretourneerd. U heeft in de tijd van 6 maart tot 13 maart hier geen contact met ons over opgenomen. Wij waren zeker bereid het nogmaals toe te sturen tegen betaling van de retourkosten maar niet weer naar hetzelfde adres en ook niet naar de camping waar u zit omdat dit niet wordt aangenomen. Dat u daar heel boos over bent is vervelend maar zoals al aangeven dan hoeft u zich niet onbeschoft te gedragen naar ons. Wij versturen tientallen pakketten per dag en gelukkig zijn bijna 100% van onze klanten tevreden ondanks dat ze dat op dit platform niet vertellen. Als er problemen zijn dan lossen wij dit altijd zo goed mogelijk op en gaan altijd in gesprek hierover op een normale manier.

Rated 1 out of 5 stars

Voldoet niet aan wet "Koop op afstand"

Heel goed opletten wat je koopt bij deze webshop: Deze webshop houdt zich niet aan de wetgeving in Nederland. Als webshop mag je namelijk niet zomaar zelf bepalen wat 'maatwerk' is; daar zijn strenge regels aan verbonden. Xtrack.nl weigert bepaalde artikelen retour te nemen terwijl deze volgens de wet 'Koop op afstand' wel degelijk retour gestuurd moeten kunnen worden. Want wanneer je als consument niet afwijkt van de online aangeboden afmetingen, dan is het geen maatwerk!! (Ook al staat er in Algemene voorwaarden dat ze wel maatwerk verkopen. Die tekst zou nooit goedgekeurd worden door een Keurmerk)

Als deze webshop ook nog eens een artikel opstuurt die niet aan de omschrijving voldoet...dan kom je als klant in een vervelende discussie terecht met de klantenservice. Mijn advies is dus om niet te bestellen hier.

Werk aan de winkel Xtrack! Retourbeleid aanpassen en productomschrijvingen verbeteren. En graag reageren op mijn mail.

22 January 2025

Reply from Xtrack

Beste Bert van Bakel, Jammer dat uw frustratie hier wordt geplaatst. Wij hebben zeer snel en frequent op uw e-mails gereageerd. Op 16 januari kwam uw eerste email binnen en u gaf aan dat het product specifiek voor de gril van een klassieke auto was. Het product dat u besteld heeft is vonkenvanger gaas. Had u vooraf gevraagd of dit hiervoor geschikt was dan hadden wij u kunnen informeren hierover. Wij hebben dit op maat voor u afgeknipt. Het gaas voldoet aan de voorwaarden en specificaties. Vervolgens hebben wij op 17 januari, 20 januari en op 21 januari op uw e-mails gereageerd. Echter niet naar uw tevredenheid want u kwam iedere keer met andere punten waarop het gaas niet voldeed. Dit is niet een eerlijk verhaal wat u hier brengt. Zoals u het hier schetst is buiten alle proporties. Erg jammer omdat wij al meer dan 25 jaar producten leveren aan vele klanten naar volle tevredenheid. Bij vragen reageren wij altijd en zoeken wij altijd naar een oplossing.

Top service

Bedrijf heeft kosteloos product nog een keer verzonden, nadat het niet goed was aangekomen.

28 June 2023

Reply from Xtrack

Bedankt voor uw reactie. Fijn dat het nu wel goed is afgeleverd. Veel succes met de applicatie.

Rated 1 out of 5 stars

Verkopen slechte producten en nemen geen verantwoordelijkheid

Bij xtrack speciale lijm gekocht, echter heeft dit niet gehecht (alles volgens gebruiksaanwijzing gedaan)
Via xtrack naar Henkel verwezen en weer terugverwezen.
Eindresultaat: lijm heeft niet gewerkt, geen oplossing en 70 euro lichter.

Voelt als oplichterij.

27 June 2023

Reply from Xtrack

Beste, Wij vinden het vervelend dat de toepassing niet is gelukt. Wij hebben origineel Loctite geleverd met een goede houdbaarheidsdatum. Het product dat u heeft besteld heeft een verwerkingstijd van 90 minuten. Dit heeft u ook besproken met Henkel (Loctite) en met ons tijdens een uitgebreid telefoon gesprek. In de technische datasheet (op onze website bij het product) staat vermeld dat de volledige uitharding na 24 - 48 uur is. De verwerkingstijd (hoe lang het duurt voordat de reactie op gang komt) is niet de uithardingstijd. U werd geadviseerd de te lijmen delen op elkaar te klemmen. Dit kan op diverse manieren. Dit heeft u niet gedaan en zelf de conclusie getrokken dat de lijm niet werkte waarna u het heeft weggegooid voordat de lijm ging uitharden.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en snelle reactie

Goede producten met juiste houdbaarheidsdatum. Snelle levering en netjes verpakt. Ik had nog een vraagje over de toepassing van het product dat ik wilde gebruiken voor de reparatie van corrosie bij een las. Netjes en snel antwoord gekregen. Ik zal bij Xtrack zeker weer bestellen.

11 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

geen product, geen geld terug

4 Dagen na het bestellen van een product op voorraad nog geen enkel bericht van Xtrack. Bij het bezoeken van de site stond er ineens dat alle bestellingen wegens onderhoud 2 weken later verstuurd zouden worden. Ik heb Xtrack bericht gestuurd dat ik mijn bestelling wilde annuleren omdat ik niet zo lang kon wachten. De volgende dag kreeg ik een e-mail dat annuleren niet mogelijk was en ik de levering gewoon zou ontvangen.
Ik heb de levering aan de deur geweigerd en door DHL terug laten bezorgen. Xtrack zegt niets retour te hebben ontvangen maar DHL laat zien dat ze het product retour hebben afgeleverd.
Na 3 e-mails met de vraag of ze nog eens willen kijken of het product echt niet binnengekomen is of dat ik mijn geld terug kan krijgen geven ze geen antwoord meer. Wat een waardeloze organisatie en belabberde service.

Als reactie op het antwoord:
Jammer dat ik het hier ventileer? Jammer dat jullie de problemen niet professioneel oplossen!
Dat ik "zelfstandige actie heb ondernomen" is flauwekul. Ik had nog voor het pakket verzonden werd aangegeven dat ik de bestelling wilde annuleren en jullie reactie was "Dat kan niet".
De reacties op mijn vragen werden vervolgens beantwoord met "We hebben niks ontvangen", "we waren er niet" en "ik zal het navragen".
En vervolgens niks meer laten horen.
Wat ontzettend vervelend voor jullie dat zulke negatieve ervaringen zomaar openbaar gemaakt kunnen worden zeg.

30 November 2022

Reply from Xtrack

Wij betreuren dat u niet tevreden bent over onze service en levering. Echter door zelfstandig actie te ondernemen door het pakket te weigeren is het pakket zoek geraakt. Op 29 november 2022 heeft u aangegeven dat u niet wilde wachten op uw pakket tot 12 december. Wij hebben u toen aangegeven dat het pakket reeds was verzonden en de volgende dag afgeleverd zou worden. U had besteld voordat de melding op onze website is verschenen. U heeft hierover ook een bevestiging ontvangen. Blijkbaar wilde u het pakket helemaal niet meer en was 12 december ontvangstdatum niet de ware reden. U heeft het pakket op eigen initiatief geweigerd. Had u dit in overleg gedaan dan hadden we dat anders kunnen regelen aangezien we tot 12 december in een verhuizing zaten van de opslag zoals aangegeven. Het geweigerde pakket is bij ons nooit aangekomen. U geeft aan dat u 3 e-mails heeft gestuurd maar wij niet hebben gereageerd. Ik heb na uw eerste email van 25 januari 2023 direct contact met u opgenomen per email op 26 januari 2023 en 2 keer op 27 januari 2023. Op 27 januari 2023 hebben wij zelfs nog telefonisch overleg met u gehad hierover. Wij hebben toen aangeboden dit uit te zoeken bij DHL. Echter was het pakket helaas niet meer te traceren. Door uw zelfstandige onoverlegde actie heeft dit kunnen ontstaan. Wij zijn in gesprek gebleven met u om naar een oplossing te zoeken. Jammer dat u dit nu ineens zo ventileert op een site als deze.

Rated 5 out of 5 stars

DHL in gebreke, opgelost door Xtrack

Na bestelling zoals gebruikelijk link track en trace van DHL ontvangen. Echter nooit een pakketbezorger gezien en dus ook niets ontvangen. Na een mail aan Xtrack hebben zij ervoor gezorgd dat het pakket, na een week uiteindelijk hier werd bezorgt.
Topservice van Xtrack om mijn, relatief kleine bestelling, alsnog te mogen ontvangen.

21 September 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look