See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De bestelling en levering is heel vlot verlopen. De matrashoes, matras is nog niet in gebruik genomen. Is aangekocht voor het reservebed.

Rated 5 out of 5 stars

De meeste matrassen hebben slechts één hardheid. Voor mij was het belangrijk om een stevige matras te hebben maar met verschillende zones die de juiste ondersteuning geven. Op schouderniveau mag d... See more

Rated 5 out of 5 stars

We slapen nu 1 jaar op de Yuno matras en geen rugklachten meer, noch bij mij noch bij mijn echtgenoot en we zijn sindsdien niet meer bij osteopaat noch kinesist geweest terwijl dat op regelmatige basi... See more

Company replied

Company details

1. Bedroom furniture shop

Written by the company

Perfect ergonomisch slapen met een matras van YUNO. Dankzij de wetenschappelijk bewezen YUNO matras bent u verzekerd van een 100% correcte slaaphouding!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

ideale matras

fijne slaapervaring met de aankoop van de matras en lattenbodem , enkel de communicatie tussen het bedrijf en de klant laat te wensen over . Verkeerde geleverd en zelf moeten bellen , men neemt vanuit het bedrijf niet het initiatief om de klant op de hoogte te houden .

28 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zeer tevreden over de matras en hoofdkussen op maat

Zeer tevreden over de matras op maat en het daarbijhorende hoofdkussen. Geen slapende arm meer of zeurende onderrug. Ook mijn partner die een grote rugoperatie achter de rug heeft, slaapt opmerkelijk beter. Service door Douwe was heel correct, blij met de testperiode:een meerwaarde. Een aanrader!

6 November 2024

5 jaar tevreden!

Ik slaap al 5 jaar op de matras, en denk niet dat ik ooit nog kan veranderen.
Het is fijn om te horen dat mensen met klachten geholpen worden maar ook voor een "gewone" rug zoals de mijne is dit heerlijk slapen.

20 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Een kussen goed voor nek en hoofd/gezicht!

Ik heb enkel een Yuno kussen maar dit vind ik al een hele verbetering voor mijn nek. Ik heb veel minder last van mijn nek sinds ik dit kussen gebruik.
Wat ik er ook fijn aan vind is dat je op de rand van het kussen kan liggen (in zijlig is dat dan), waardoor de huid van je gezicht niet in elkaar wordt geduwd en je dus minder rimpels krijgt - ook mooi meegenomen :-).

15 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

SUPER GOEDE SERVICE! Ik slaap als een roos!

SUPER GOEDE SERVICE!

Ik lag eigenlijk van in het begin al goed, maar ik vroeg me na enkele weken af of ik gewoon voor mijn comfort een kleine aanpassing nodig had. Het YUNO team heeft binnen de week mijn matras aangepast zonder extra kosten. Ze komen hun beloftes na en bieden goede naservice.

Bedankt YUNO!

22 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Deze matras werd mij aangeraden door mijn osteopaat.

Ik heb voor mijn geklemde nekwervels sindsdien geen behandeling meer gehad, nu al 8 jaar geleden. Zopas een vernieuwing van de schouder- en heupzone gehad. Perfecte service. De combinatie hoofdkussen/matras is perfect. Top product.
Geen aanpassingsperiode gehad, vanaf nacht 1 beter geslapen dan voordien.

9 March 2024

4 jaar yunomatras…

Ik heb nu al zo'n 4 jaar een yunomatras en hoewel ik in het begin heel erg twijfelde om de dure investering te doen,
heb ik er nog geen seconde spijt ven gehad.
Na maandenlange revalidatie in de rugschool zonder resultaat en daarna twee jaar lang een zware hernia te hebben verdragen was ik ten einde raad. Het was een operatie of een matras. Ik heb voor het laatste gekozen en wat een geluk dat ik dat gedaan heb.
Ik moest me wel aanpassen aan de zijligging maar uiteindelijk begon te pijn weg te trekken. Ze bleef weg, ik kon opnieuw licht beginnen sporten, zelfs lopen... Natuurlijk blijft het een zwakke plek en moet ik oppassen met zware lasten en lang stilzitten maar dankzij yuno heb ik mijn leven terug. Op het eind van mijn hernia kon ik zelfs niet meer pijnvrij wandelen, dus ik kwam van ver. Dit is de reden waarom ik deze review schrijf, ik wil jullie niet enkel bedanken met jullie unieke matras, ik wil lotgenoten duidelijk maken om deze matras zeker te proberen. Voor mij is ze een life-changer geweest.

29 April 2023

TOP!!!

Op aanraden van mijn kinesist een Yuno-matras gekocht en deze bevalt mij prima! Al na enkele dagen merkte ik een verbetering op van mijn rugklachten. Enkel maar aan te bevelen dus!

24 January 2023

Beste investering ooit

Een van de beste investeringen die ik kon doen, samen met de zaakvoerders werd er op een persoonlijke manier naar de ideale matras voor mij gezocht. Ik kan niet lovend genoeg zijn!

25 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Het kussen van de toekomst!

Zeer tevreden met dit nekkussen. Sinds ik dit heb, heb ik eindelijk geen last meer van nekklachten. Het is even wennen maar ben er zeer tevreden van!

13 January 2023

Ideale nachtrust

Ik slaap elke nacht zalig sinds ik op een Yuno matras slaap. De eerste weken paste mijn slaaphouding zich aan aan de matras en sindsdien is mijn nachtrust er sterk op verbeterd, ook mijn rugklachten zijn duidelijk minder als ik opsta. Het fijne contact met de verkopers was een leuke bonus.

6 November 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look