See what reviewers are saying
Super tevreden! Denk mee Snelle levering Goede prijs /kwaliteit verhouding Shirts zijn aangenaam om te dragen Leggings zijn top
Fijne kleding, voor de vollere vrouw. Na online bestellen binnen 1 a 2 dagen je kleding binnen. Als je in Hilversum gaat winkelen krijg je goeie hulp bij het passen. Vriendelijke mensen.
Company replied
Een Super winkel voor de vollere vrouw!! Mooie , Vrolijke Kleding, Fijne stof en materialen , zit heerlijk, ik voel me er echt Vrij in, Leuke en Goede modellen,ik krijg veel complimenten op de kle... See more
Company details
Written by the company
Bij Bammode zijn we gespecialiseerd in maatje meer mode, met een focus op maten 46-60. Onze missie is om vrouwen van alle maten en vormen te voorzien van stijlvolle kleding die perfect past en comfortabel zit. We geloven in inclusiviteit en zelfliefde, en streven ernaar om elke klant zich mooi en zelfverzekerd te laten voelen. Onze kleding wordt met zorg gemaakt van hoogwaardige materialen, rechtstreeks hier in de EU. Bammode is meer dan alleen een kledingmerk; het is een gemeenschap van vrouwen die elkaar ondersteunen en inspireren. We zijn trots op onze groeiende collectie en blijven ons assortiment uitbreiden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ontdek de wereld van Bammode en sluit je aan bij onze missie om positiviteit en zelfliefde te verspreiden!
Contact info
1e Loswal 9, 1216BA, Hilversum, Netherlands
- 0621656788
- support@bammode.com
- bammode.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Plussize ( online) kledingwinkel
Plussize ( online) kledingwinkel gerund door moeder en zoon maar met een service en kwaliteit waar de grotere winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Echte true to size kleding in grote tot zeer grote maten waar echt over nagedacht is. Niet kleding wat van een standaard maat is opgerekt naar plussize. Er word goed geluisterd naar de wensen van klanten. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en de pasvormen zijn fantastisch. Niks is teveel voor dit bedrijf , je kan altijd voor ( maat) advies vragen met snelle en eerlijke antwoorden terug. Bamm mode is echt gemaakt voor de vollere vrouw met vaak daarnaast onderliggende aandoeningen, o.a lipoedeem, spier of huidaandoeningen etc. Maar die zich vrij kunnen bewegen in door Bamm mode zelf ontwikkelde kleding die je nergens anders tegenkomt.
Duurzaam geproduceerd in Europa.
Bamm mode is meer dan kleding alleen.
Bamm mode laat je oprecht mooi voelen. Eindelijk is er leuke en unieke kleding te koop voor mensen die niet de standaard kledingmaten hebben . Een aanrader!!!
Super tevreden!
Super tevreden!
Denk mee
Goede prijs /kwaliteit verhouding
Shirts zijn aangenaam om te dragen
Leggings zijn top
Fijne kleding

Reply from Bammode
Snelle reactie bij vragen!
De kortingscode 3+1 werkte niet, toch kreeg ik een kledingstuk extra bij de bestelling. Top!

Reply from Bammode
Eerste keer bij Bammode besteld.
Eerste keer bij Bammode besteld en zeer tevreden! 1 shirt viel qua kleur wat tegen deze retour gestuurd en een ander shirt uitgekozen. deze was ook met 2 dagen binnen en het geld dat overbleef direct weer op mijn rekening!! mooie shirts en broeken, goede kwaliteit, mooie stoffen!! Kom zeker nog eens terug.
Goede kwaliteit.
broek past goed
De kleur komt overeen met de afbeelding, de maat is goed. Vond de prijs wel duur voor deze broek. Snelle levering
Leuke shirts en goede service
Leuke shirts en goede service. Heb al vaker shirts bij hen gekocht. Mooie kwaliteit en snelle verzending. Laatst een shirt besteld wat maar niet aan kwam. Ze hebben het serieus opgepakt en mij hetzelfde shirt nog eens toegestuurd. Toevallig kwamen zowel het nieuwe als het oorspronkelijke shirt vrijwel gelijk aan. Het 2e shirt mocht ik houden. Ze reageren vriendelijk en adequaat. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Goeie lengt
Heb altijd moeite met het vinden van een goeie lengte broek. Ze zijn altijd te kort. Mijn binnenbeenlengte is 81 cm.
Prima prijs kwaliteit verhouding
De meeste producten en setjes zijn perfect voor mij. Ik heb laatst twee stuks moeten retouren daar deze modellen voor mij te groot waren. De retour kosten vind ik minder!
Het is wel een betrouwbare site om te bestellen ze doen wat ze beloven.
Staan altijd klaar om advies te geven…
Staan altijd klaar om advies te geven ook online, wat voor mij zo fijn en goed uitkomt omdat ik niet echt in de buurt woon. De kleding zit perfect en is van goede kwaliteit. En vooral voor een maatje meer is de kleding gemaakt dat superfijn en soepel zit!!! Mooie stoffen!!
Met kleding van Bammode voel ik me top
Ben zeer tevreden .de broeken zitten…
Ben zeer tevreden .de broeken zitten heerlijk luchtig en goede lengte
Hele fijne winkel met super lieve…
Hele fijne winkel met super lieve mensen!
Iedereen wordt in zijn waarde gelaten vind ik heel belangrijk! Ik schaam me daarom bij Bammode nergens voor!
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Ze hebben leuke kleding voor een redelijke prijs. Service is geweldig. Als er iets is nemen ze meteen contact met je op om het op te lossen. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Heerlijke kleding voor een maatje meer
Heerlijke kleding voor een maatje meer. Alles is mooi te combineren en het zit heerlijk. Ben superblij met mijn aankopen bij Bamm
Bammode weet als geen ander de volle vrouw te kleden.
Bammode weet als geen andere winkel/website de wensen op het gebied van kleding en de bijbehorende accessoires van hun specifieke doelgroep (namelijk vrouwen met een maatje meer) te verwezenlijken. Wie bij Bammode niet slaagt, slaagt nergens.
BAM MODE TOP ZAAK !!
Mijn goede ervaring is de top kwaliteit van de kleding. Maar ook een juiste pasvorm is voor de grote maten. En vandaag besteld morgen in huis. Maar als ik een vraag heb dat hier door Bozenka of Milo mee over nagedacht wordt en ze altijd mijn vriendelijk te woord staan.
Ik ben super blij dat ik ze gevonden heb in juni 2023 via facebook.
Corrie Adam
Top winkel
Top winkel! Goed pasvormen, fijne materialen en behulpzaam personeel! Ik slaag daar altijd voor fijne kleding.
Fijne kwalitatief goede shirts
Hele fijne viscose t shirts met stretch met bij passende vesten. Ik heb ze in zoveel verschillende kleuren nu. Een fijne lengte van 90 cm met mijn lange lichaamslengte. Blijven goed in de was. Ik ben fan.
The Trustpilot Experience