Plussize ( online) kledingwinkel gerund door moeder en zoon maar met een service en kwaliteit waar de grotere winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Echte true to size kleding in grote tot zeer gr... See more
See what reviewers are saying
Super tevreden! Denk mee Snelle levering Goede prijs /kwaliteit verhouding Shirts zijn aangenaam om te dragen Leggings zijn top
Fijne kleding, voor de vollere vrouw. Na online bestellen binnen 1 a 2 dagen je kleding binnen. Als je in Hilversum gaat winkelen krijg je goeie hulp bij het passen. Vriendelijke mensen.
Company replied
Een Super winkel voor de vollere vrouw!! Mooie , Vrolijke Kleding, Fijne stof en materialen , zit heerlijk, ik voel me er echt Vrij in, Leuke en Goede modellen,ik krijg veel complimenten op de kle... See more
Company details
Written by the company
Bij Bammode zijn we gespecialiseerd in maatje meer mode, met een focus op maten 46-60. Onze missie is om vrouwen van alle maten en vormen te voorzien van stijlvolle kleding die perfect past en comfortabel zit. We geloven in inclusiviteit en zelfliefde, en streven ernaar om elke klant zich mooi en zelfverzekerd te laten voelen. Onze kleding wordt met zorg gemaakt van hoogwaardige materialen, rechtstreeks hier in de EU. Bammode is meer dan alleen een kledingmerk; het is een gemeenschap van vrouwen die elkaar ondersteunen en inspireren. We zijn trots op onze groeiende collectie en blijven ons assortiment uitbreiden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ontdek de wereld van Bammode en sluit je aan bij onze missie om positiviteit en zelfliefde te verspreiden!
Contact info
1e Loswal 9, 1216BA, Hilversum, Netherlands
- 0621656788
- support@bammode.com
- bammode.com
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fijne kleding - mooie service!
Ik had al eerder bij Bammode kleding besteld en was daar erg tevreden over - fijne stoffen, leuke kleuren, lekker draagbaar. Toen ik iets nieuws bestelde en de kortingscode vergeten was in te voeren, was dat met een mailtje opgelost en kreeg ik alsnog de korting, heel fijn! Geen gedoe, geen gezeur, maar een eerlijke nette reactie om mijn fout (!) op te lossen.
Bammode zit lekker
Bammode zit lekker, is leuk en de maatvoering klopt. De mensen 'achter' de schermen denken prima mee. Na jaren van getob met kleding kopen, kan ik ervan op aan dat wat ik bestel ook goed zit. Tot nu toe heb ik nooit iets terug hoeven sturen. ( één keertje ging het mis met de stapelkorting...dat werkte niet...maar ja: het wás al korting, dus vooruit).
Snelle levering de producten zijn…
Snelle levering de producten zijn precies als in de webshop.
En redelijk geprijst.
Ik word er blij van!
Netjes en op tijd geleverd. En ik word blij van de leuke nieuwe kleding. Snel nog eens op de site snuffelen!
Fantastische kleding,
Snel ontvangen, heerlijk zittende kleding, kreukt niet, mooi model, kleed netjes af en leuke sets, heel blij mee, geeft meer zelfvertrouwen.
mooie mensen achter Bammode
mooie mensen achter Bammode, vriendelijk en behulpzaam. In de webshop besteld en de volgende dag al thuis.
In de winkel geweest en voor iemand die niet van kleding passen houdt zoals ik, ruim een uur in de winkel geweest. goed advies gekregen, ze nemen de tijd voor iedereen.
Super vriendelijke en lieve mensen
Super vriendelijke en lieve mensen! Goed geholpen. Weer weg 11 items
Super prijs/kwaliteit verhouding
BAM heeft super mooie kleding voor dames met een grotere maat en van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs. Ze hebben ook steeds goede aanbiedingen en voor hun vaste (VIP)klanten is er vaak nog een extra aanbieding/korting. Ik ben er super blij mee.
Snelle bezorging en mooie goed zittende…
Snelle bezorging en mooie goed zittende kleding.
Top
Fantastisch fijne broeken
Enige tijd geleden heb ik 2 broeken model Esther met zakken gekocht. Heerlijk met elastiek. Ze zitten echt heerlijk, de maat die ik besteld heb klopt precies met de maat die ik heb 50/52. Een aanrader, fijn dat ik Bammode heb ontdekt! Precies wat ik nodig heb!
Fijne webshop
Zeer snelle en keurige levering
Fijne kleding die prettig draagt
Ben er heel blij mee
Mooie kleding voor maatje meer
Snel in huis. Goede betaalbare kleding voor een maatje meer.
Wat ik ook een voordeel vind, is dat op de site er modellen in verschillende maten van het zelfde artikel zijn. Zo kan je goed zien hoe het zit met je eigen maat.
Het is hele fijne kleding
Het is hele fijne kleding, veel keus in kleuren en een geweldige pasvorm
Goede zorg voor de kleding mooie…
Goede zorg voor de kleding mooie stoffen.
En goed advies
Mooie kleding in grote maten .
Snelle verzending van de leukste kleren in grote maten .
Veel mooie motiefjes in shirts , blouses etc
Heel netjes verpakt en verstuurd.
Én gedragen door échte grote maat modellen
Levert snel leuke betaalbare mode
Supersnelle levering en mooie kleding…
Supersnelle levering en mooie kleding van lichte stof.
Ik heb een aantal leuke kleuren zomerbroeken gekocht en korte vestjes voor bij jurkjes in allerlei kleuren. Super leuk. Ik ga zeker meer kopen!
Fijne goedpassende kleding
Fijne goedpassende kleding. Fijne stofjes. En super aanbiedingen.
Zoals altijd....
Zoals altijd.....snelle levering, goed email contact, leuke kortingcodes, en kleding die helemaal naar mijn zin is. Bedankt team Bammode.
The Trustpilot Experience