Bammode Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Plussize ( online) kledingwinkel gerund door moeder en zoon maar met een service en kwaliteit waar de grotere winkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Echte true to size kleding in grote tot zeer gr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super tevreden! Denk mee Snelle levering Goede prijs /kwaliteit verhouding Shirts zijn aangenaam om te dragen Leggings zijn top

Rated 5 out of 5 stars

Fijne kleding, voor de vollere vrouw. Na online bestellen binnen 1 a 2 dagen je kleding binnen. Als je in Hilversum gaat winkelen krijg je goeie hulp bij het passen. Vriendelijke mensen.

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Een Super winkel voor de vollere vrouw!! Mooie , Vrolijke Kleding, Fijne stof en materialen , zit heerlijk, ik voel me er echt Vrij in, Leuke en Goede modellen,ik krijg veel complimenten op de kle... See more

Company details

1. Ladies' clothes shop

Written by the company

Bij Bammode zijn we gespecialiseerd in maatje meer mode, met een focus op maten 46-60. Onze missie is om vrouwen van alle maten en vormen te voorzien van stijlvolle kleding die perfect past en comfortabel zit. We geloven in inclusiviteit en zelfliefde, en streven ernaar om elke klant zich mooi en zelfverzekerd te laten voelen. Onze kleding wordt met zorg gemaakt van hoogwaardige materialen, rechtstreeks hier in de EU. Bammode is meer dan alleen een kledingmerk; het is een gemeenschap van vrouwen die elkaar ondersteunen en inspireren. We zijn trots op onze groeiende collectie en blijven ons assortiment uitbreiden om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ontdek de wereld van Bammode en sluit je aan bij onze missie om positiviteit en zelfliefde te verspreiden!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Geweldig

Vriendelijk personeel. Nemen alle tijd voor elke klant. Kleding van goede kwaliteit. Je gaat niet met lege handen de winkel uit.

22 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bammode is gewoonweg een goede keus.

Waarom een goede beoordeling? Gewoon vanwege de kwaliteit van de kleding, de geweldige service en altijd leuke aanbiedingen. Dan heb ik nog niet eens over de toon van de mail, duidelijk, informatief en altijd gezellig en persoonlijk. Dus als je als kleding zoekt voor een maatje meer tegen een betaalbare prijs, is Bammode een hele goed keus. Gewoon doen!

1 March 2025

Lekker shinen..

Heel fijne (online) winkel voor de vrouwen met een maatje meer. De kleding valt erg fijn, de stoffen zijn heerlijk en de printjes zijn erg kleurig. Je voelt je echt prachtig als je het draagt. De verzending is vaak de dag na de bestelling al keurig in huis dus je hoeft niet lang te wachten om te mogen shinen. Heb je wensen geef ze door en grote kans dat ze de kleding hierop aanpassen of zelfs maken want ze doen alles in eigen productie maken. Kortom dames neem een kijkje, koop iets moois en je voelt je vrolijk en mooi.

20 February 2025
Rated 2 out of 5 stars

Trage terugbetaling na retour

Helaas was het materiaal van de door mijn bestelde kleding erg dun en dat was mijn reden voor retour. Na een mail naar Bam ontving ik snel een retourlabel.
Helaas heeft het na meerdere mails met een terugbetalingsverzoek, iets meer dan 3 weken geduurd voordat mijn geld geretourneerd werd. Aangezien dit om een groot bedrag ging, was dit een belemmering om verder te gaan shoppen en dat was vervelend.
De communicatie was overigens vriendelijk, maar niet adequaat.

17 January 2025

Beste Cindy,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent over onze verwerkingstijd.

Normaal gesproken verwerken wij retouren sneller, maar in dit geval speelde de drukte rondom de feestdagen een rol. Daarnaast hebben we een klein team, waardoor het opstarten na een aantal vrije dagen soms wat langer kan duren.

Ook willen we graag uitleggen dat er geen pakbon of ander document met je persoonlijke gegevens in het retourpakket zat, zoals we vragen in onze retourinstructies. Hierdoor kostte het extra tijd om te achterhalen van wie het pakket afkomstig was, wat helaas tot verdere vertraging heeft geleid.

We hopen dat dit de situatie verduidelijkt. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Rated 5 out of 5 stars

Een fijne winkel om weer terug te komen!

Ik vind Bammode een hele fijne en geordender winkel, daarnaast helpt het personeel altijd goed met het maken van de juiste keuze. Het assortiment is uitgebreid en de kleding is van een uitstekende kwaliteit. Wat ik ook echt moet benadrukken, is de webshop: deze is ontzettend overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Kortom ben ik zeer blij met Bammode als grote maten winkel!

7 December 2024
Rated 2 out of 5 stars

retourneren drama

Fijne stof en mooie pasvorm, maar vaak zijn de meest gewilde kleuren op in de webshop in de grote maten.

Retourneren is helemaal een DRAMA. Zelfs terwijl de fout bij Bam Mode zelf ligt.

27 October 2024

Beste Monique,

Bedankt voor je recensie. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over je ervaring met ons.

We willen graag verduidelijken dat we je meerdere keren een gratis retourlabel hebben aangeboden om de juiste maat te ontvangen. Hoewel je daarop hebt gereageerd, leek het erop dat er steeds nieuwe punten van onvrede naar voren kwamen, waardoor we helaas niet tot een oplossing konden komen.

We blijven openstaan om dit alsnog met je op te lossen. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan gerust contact met ons op.

Bammode is de beste!

Bammode is de beste in damesmode voor vrouwen met een maatje meer! Ik ben groot fan. Goede kwaliteit en prima prijzen. Ook de VIP-dagen met fotoshoot waren zeer geslaagd. Absolute aanrader!

12 October 2024

Blij met Bammode

Al jaren koop ik bij Bammode, toen ze alleen met leggings begonnen, was ik al klant.
Nu verschillende broeken, tunieken en blouses besteld.
Heerlijke, comfortabele kleding.
Zelfs online krijg je goede adviezen

15 October 2024

Geweldige winkel

Klantgericht, vriendelijk, laagdrempelig en betrokken.
Ontzettend fijne zaak om naar toe te gaan en daarbij ook nog eens heel veel keus!

15 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Retourneren kost je veel geld

De bestelling kwam snel binnen maar toen ik het pakketje wilde retourneren( alle kleding was te groot) begon de ellende. Eerst moet je mailen wat je terugstuurt en waarom daarna krijg je een mailtje dat je een verzendcode krijgt na een betaling van 6,56. 12 dagen verder krijg ik eindelijk na veel heen en weer gemaild te hebben omdat ze bewijzen wilden hebben dat ik het pakketje daadwerkelijk verstuurd had, een bevestigingsmail dat de retour verwerkt is maar omdat ik via klarna heb betaald komt er nog een bedrag van 4,50 bij wegens administratiekosten. Dus heb ik in totaal 11 betaald voor teruggestuurde kleding die ik niet pas. Zou het bedrag na aftrek van de zogenaamde klarna boete onder de 99 euro zijn gekomen dan had ik ook nog extra bijna 7 euro verzendkosten bij moeten betalen voor de kosten die bammode heeft moeten maken voor het versturen van het pakketje naar mijn adres. Dus dames let op met retourneren.

10 August 2024

Beste Janneke,

Wat vervelend om te horen dat de bestelde kleding niet naar wens was. Wat betreft de retourkosten, deze informatie is duidelijk aangegeven op onze website. Helaas kunnen we geen gratis retouren aanbieden, omdat dit in het verleden tot veel misbruik heeft geleid, waardoor bestellingen zonder veel overweging werden geplaatst. Als groeiend bedrijf kunnen we ons geen gratis retouren veroorloven, omdat dit ons uiteindelijk te veel zou kosten.

De €4,50 die is afgetrokken, zijn geen administratiekosten, maar kosten die door Klarna worden berekend. Daarnaast klopt het niet dat we verzendkosten zouden rekenen als je bestelling door deze aftrek onder de €99 komt. Dit geldt alleen bij gedeeltelijke retouren—wanneer je een deel van je bestelling retourneert en het totaalbedrag hierdoor onder de verzendkostendrempel valt.

We doen echter ons uiterste best om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Daarom willen we je graag adviseren bij toekomstige bestellingen. Veel klanten die contact met ons opnemen voor advies over maat, pasvorm, of of een product geschikt is voor hun figuur, zijn zeer tevreden met hun aankopen. Dit leidt in 99,99% van de gevallen tot een perfecte match.

Ik stel voor dat je bij je volgende bestelling contact met ons opneemt.

Je kunt nu ook reageren op deze reactie, zodat we je kunnen helpen met advies en kijken naar een passende oplossing om je toch een positieve ervaring met Bammode te geven.

Ik hoor graag van je!

Zelfverzekerd

Sinds ik in Hilversum ben geweest bij Bammode voel ik mij een hele andere vrouw. Door hun mooie kleding voor dames met een maatje meer, krijg je enorm veel complimenten wanneer je het draagt. Dit is ontzettend goed voor je zelfvertrouwen. Het heeft mij geholpen om eindelijk eens afstand te doen van donkere kleren. Ik draag nu vrolijke kleuren en durf zelfs in jurkjes en leggings te lopen. Het zijn hele fijne stoffen voor een betaalbare prijs. De bezorging is altijd stipt op tijd. Dank je wel voor de liefdevolle behandeling en adviezen zonder veroordeeld te worden.

1 May 2024

Maatje meer kleding!

Super gave kleding, erg leuke winkel met een geweldige service! Je mag lekker rondkijken, passen, heerlijk gewoon een super shop ervaring! Maar ook online bestellingen op tijd binnen goede retour mogelijkheid… niet dat je iets terug stuurt! Want de kleding is top voor de vrouw met een maatje meer!

8 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kleding waar ik blij van word

Wat een verademing. Zoveel kleur in grote maten. Je wordt heel gastvrij ontvangen. Niks is de mensen teveel. Twijfel? Wordt er wat anders gehaald voor je. Vorig jaar ook geweest. Kleding blijft mooi.

26 April 2024

The Trustpilot Experience