Durability Designs Reviews 162

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Perfecte kruimeldief met grote zuigkracht! Groot nadeel is dat wanneer Hepa filter nat wordt, deze zijn zuigkracht grotendeels kwijt is. Er zijn Hepa filters in overvloed te koop, maar het juiste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een fijne, lichte slanke stofzuiger. Voldoende zuigkracht en makkelijk te legen. Door het slanke uiterlijk kun je ook bij smallere stukken, prijs/kwaliteit is goed. Enige verbeterpuntje/tip wat ik tot... See more

Company details

1. Ecommerce solution provider

Written by the company

Bij Durability Designs zijn we gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige kruimeldieven en bankstofzuigers. Onze producten zijn krachtig en compact, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we zijn toegewijd aan uitstekende klantenservice, daarom vragen wij u om uw ervaringen/feedback te delen. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer producten aan te bieden. Durability Designs, de keuze voor duurzame oplossingen.

Contact info

1-star

Replied to 88% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goede service en goed apparaat.

Eerder dit jaar liep de levering van het door mij bestelde product mis. Dankzij de inzet van de medewerkers van Durability Designs en Trustpilot is het toch nog allemaal in orde gekomen. De door mij bestelde bankstofzuiger, de V1 is een prima apparaat. Ik ben erg tevreden.

19 November 2025

niks geleverd

niks geleverd totaal onbereikbaar zowel via email of per telefoon volgens mij is dit een oplichter toch nog geleverd alleen de extra batterij was er niet bij. Geen moeite gedaan om het alsnog te krijgen. Daar om alsnog 4 sterren

8 September 2025

Goedemorgen,

Wij vinden het heel vervelend om te horen dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad, wij willen u vragen om contact op te nemen via info@durabilitydesigns.nl. Wij willen u graag helpen, maar kunnen geen contact vanaf uw kant vinden in het mailverkeer.

Rated 4 out of 5 stars

Ik ontving geen bevestiging van mijn…

Ik ontving geen bevestiging van mijn bestelling, noch kan het contactformulier ingevuld worden. Hopelijk wordt er gereageerd op mijn e-mail of ik ga heel de bestelling behandelen zoals een fraudedossier.
Ondertussen de bestelling ontvangen en nette terugbetaling van de niet geleverde batterij

17 September 2025

Goedemorgen,

U heeft uw kruimeldief op 23 september ontvangen. Wij willen u vragen of er nog meer is wat wij voor u kunnen doen en of u tevreden bent met uw bestelling?

HIER NOOIT KOPEN !!!!!!!

Een bestelling geplaatst op 31 augustus als kado voor mijn zoon. Géén enkele reactie gekregen na meerdere e-mails tot een reactie op 9 september met een zogenaamde excuses en met de mededeling dat alleen de stofzuiger opgestuurd zou worden zonder de bestelde extra accu. Aangegeven dat het een kado is en dat deze voor of op een bepaalde datum geleverd moet worden, anders geld terug. Uiteraard géén reactie of producten ontvangen.
Mensen koop bij durability designs en bankstofzuigers.nl géén enkel product, daar ga je geheid spijt van krijgen. Helaas zijn er oplichters die voor € 107,44 je vertrouwen schaden. Heb zijn adres via KvK dus dit wordt een bezoek !

12 September 2025

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat u zo'n slechte ervaring hebt opgelopen, inmiddels hebben we het probleem opgelost en heeft u u geld terugontvangen. Wij willen onze excuses aanbieden voor deze vervelende ervaring en willen u vragen of wij u nog verder kunnen helpen?

Ik wil mijn geld terug

Harmien verwoordde het in een review eerder dit jaar al perfect dus ik plak ‘m hier in;

Opgelicht???
V1 bankstofzuiger besteld en op voorhand betaald. Niets geleverd en geen enkel bericht over andere leveringsdatum. Mailtje gestuurd, maar komt niet aan. Verder geen mogelijkheid om met het bedrijf in contact te komen. Ik voel me opgelicht.

9 September 2025

Goedemorgen,

Vervelend dat u dit heeft meegemaakt, wij willen u echter vragen of u contact wil opnemen via info@durabilitydesigns.nl, dan lossen wij uw probleem graag voor u op. Wij hebben nog nooit iemand opgelicht.

Oplichters

Heb een bankstofzuiger/ kruimeldief gekocht. Geen bevestiging ontvangen en je raadt het al ook geen kruimeldief. Blijkt een dropshipper te zijn. Ik heb een email geschreven maar geen enkele reactie daarop gekregen. Heb gevraagd om mijn geld terug te geven. Nog niks ontvangen. Koop a.u.b. niets via de site van Bank Stofzuigers. OPLICHTERgraag snelle reactie
Ben het helemaal met John Verhoef eens. Koop hier nooit iets mensen. Het zijn grote oplichters. Na verder contact is toegezegd dat het bedrag wordt teruggestort maar dat gebeurd ook niet. Heb KASSA maar ingeschakeld. Eind deze week worden de opnames gemaakt.

6 September 2025

Goedemorgen,

Onze excuses voor deze nare ervaring, echter hebben wij inmiddels uw probleem opgelost. Graag vernemen wij of wij nog iets voor u kunnen doen.

Kijk uit! Dropshipper!

Op 9 augustus een V2 besteld, deze zou de volgende werkdag geleverd worden. Geen enkele bevestiging ontvangen. De eigenaar van dit product blijkt een ordinaire dropshipper. Zijn product is te vinden op Aliexpress voor minimaal de helft. Via zijn KvK nummer en ChatGPT is de naam van de eigenaar eenvoudig te vinden, zo ook zijn adres. Misschien komt de website bankstofzuigers u bekend voor? Deze is ook van de man en hoe verrassend; daar komen zijn eigen stofzuigers als beste uit de bus! Dropshippen is niet verboden maar hij heeft geen enkel respect voor zijn klanten door alle regels aan zijn laars te lappen. Deze man gaat ook niet zomaar stoppen want het is snel en makkelijk geld verdienen. Je kunt melding maken bij je bank, politie en fraudehelpdesk.

Ps. Eigenaar van het bedrijf vroeg me de review weg te halen of aan te passen maar dat ga ik niet doen. Kijk uit voor deze dropshipper!

9 August 2025

Goedemorgen,

Onze excuses voor deze nare ervaring, wij willen u vragen of u contact op wil nemen via info@durabilitydesigns.nl, dan lossen wij uw probleem graag op indien dit nog niet gebeurd is.

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een bestelling gedaan

Ik heb een bestelling gedaan, geen bevestiging gehad, helemaal niks. Vervolgens krijg je ook niks! Al meerdere keren gemaild, geen reactie.. Dit is echt geen stijl!

17 July 2025

Reply from Durability Designs

Graag willen we u verzoeken om contact op te nemen via info@durabilitydesigns.nl en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om dit op te lossen!

Hou je van gokken?

Beloofde vezenddatum wordt niet gehaald. Reageert niet op berichten.
Adres gevonden via kvk nummer.
Telefoonnummer is afgeschermd.
Ik heb er weinig zin in maar uiteindelijk ga ik wel ff langs.

1 July 2025

Rated 1 out of 5 stars

Stofzuiger doet het niet, maar krijg geen reactie

Ik heb de handstofzuiger 26 mei 2025 ontvangen, maar hij bleek defect. Hij doet helemaal niks. Ik heb dezelfde dag een mail gestuurd, geen reactie, nog een mail en ook hun formulier op de website ingevuld en verstuurd, maar ik krijg geen reactie. Er staat ook nergens iets van een telefoonnummer. Ik krijg het gevoel dat ik opgelicht word. Ik heb hier nu een apparaat liggen van meer dan 80 EURO dat het niet doet.

26 May 2025

Goedemiddag,

Vervelend om te horen! Als het goed is hebben wij al een tijd geleden contact met u gehad hierover. Het kan zijn dat u niet binnen een dag een reactie ontvangt van de klantenservice. Echter sturen wij altijd binnen twee dagen een reactie.

Rated 1 out of 5 stars

Kruimeldief besteld, betaald, maar niet geleverd!

Ik heb een kruimeldief besteld bij Durability Designs (bankstofzuigers.nl) op 16 mei. Meteen betaald via iDeal.
Het zou een dag later geleverd worden.
Het is nu 24 mei 2025 en ik krijg geen contact of bevestigingen meer. Ik heb, inmiddels bijelkaar al 8x gemaild en berichten gestuurd en nog steeds geen contact ook niet een bevestiging van deze brieven. Dit voelt niet goed!
Ze zijn ook niet telefonisch te bereiken! Ik ga proberen om hier werk van te maken. Waardeloos bedrijf.

24 May 2025

Goedemorgen,

Vervelend om dit te horen! Inmiddels hebben wij uw bestelling verzonden. Deze kon helaas niet verzonden worden door een wisseling in pakketdienst. Onze excuses!

Rated 3 out of 5 stars

Bestelling geplaatst op 11 mei 2025 en…

Bestelling geplaatst op 11 mei 2025 en betaald.
Correspondentie alleen via bericht of email .
Wordt niet op gereageerd .
Ben bang dat ik mijngeld kwijt ben zonder levering .
Telefonisch geen contact mogelijk .
Het is nu 30 mei 2025 nog steeds niet alles geleverd .
Ik heb nog steeds niet de extra accu ook besteld en betaald op 11 mei 2025.
Status 05 juni 2025
Extra accu levertijd plusminus 2 maanden.geld daarvoor nu teruggekregen.😅

22 May 2025

Rated 3 out of 5 stars

Perfecte kruimeldief met grote…

Perfecte kruimeldief met grote zuigkracht!

Groot nadeel is dat wanneer Hepa filter nat wordt, deze zijn zuigkracht grotendeels kwijt is. Er zijn Hepa filters in overvloed te koop, maar het juiste type / maat voor de V2 word nergens vermeld en kan niet nabesteld worden bij Durability of bij Bol .?? een speld in een hooiberg om het juiste hepa filter te vinden. Jammer voor de rest een perfect apparaat, maar onderdelen zouden toch ook bijbesteld moeten kunnen.

17 May 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look