Durability Designs Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Eerder dit jaar liep de levering van het door mij bestelde product mis. Dankzij de inzet van de medewerkers van Durability Designs en Trustpilot is het toch nog allemaal in orde gekomen. De door mij b... See more

Rated 4 out of 5 stars

niks geleverd totaal onbereikbaar zowel via email of per telefoon volgens mij is dit een oplichter toch nog geleverd alleen de extra batterij was er niet bij. Geen moeite gedaan om het alsnog te krij... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Perfecte kruimeldief met grote zuigkracht! Groot nadeel is dat wanneer Hepa filter nat wordt, deze zijn zuigkracht grotendeels kwijt is. Er zijn Hepa filters in overvloed te koop, maar het juiste... See more

Company details

1. Ecommerce solution provider

Written by the company

Bij Durability Designs zijn we gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige kruimeldieven en bankstofzuigers. Onze producten zijn krachtig en compact, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we zijn toegewijd aan uitstekende klantenservice, daarom vragen wij u om uw ervaringen/feedback te delen. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer producten aan te bieden. Durability Designs, de keuze voor duurzame oplossingen.

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Retourneren lijkt een scam

Vanmiddag wilde ik een kruimeldief V2 product retourneren aan de webshop Durability design met:

KVK-nummer: 90416872
BTW nummer: NL865307817B01
Vestigingsnr: 000056148534

Allereerst al geen retourproces of label bij de bestelling ontvangen, daarna wordt er niet op onze mails en het contactformulier gereageerd met de vraag wat het retouradres dan precies is, want dan sturen we het zelf desnoods betaald wel weer terug op. Het gaat om een kruimeldief van rond de 100 euro die niet naar behoren werkt.

Het telefoonnummer: 06 14687372 met de collega 'Henk' vertelde dat het retouradres van Durability Designs: Appeldijk 24, 4161BH Heukelem is. Dit zie ik nergens online terugkomen als Magazijn adres, dus beginnen wij te denken dat hier een scam zit rondom het retourproces. Ook op het contactformulier en de mails wordt niet gereageerd via welk retourproces en vooral naar welk retouradres wij deze kruimeldief moeten sturen. We stonden vanmorgen al in de Parcel DHL en GLS shop, vanwege het retourrecht van 14 dagen.

Graag hoop ik via dit kanaal antwoord te krijgen met de Durability Design webshop en een werkend retourlabel te ontvangen met uitbreiding van de retourtermijn door eigen vertraging in niet reageren op het contactformulier, waar wij recht op hebben met onze aankoop. Dit is zo onprofessioneel geen retourproces online goed beschrijven en/of reageren op onze klantvragen hierover.

23 December 2024

Goedemorgen,

Erg vervelend om te horen! Onze oprechte excuses voor de trage reactie, het is erg druk geweest. De contactpersoon en het contact adres komt ons niet bekend voor, en zijn niet van dit bedrijf. Als het goed is heeft u nu een mail ontvangen om dit op te lossen.

uiteindelijk positieve ervaring

Ik heb in een eerder review 1 ster gegeven, omdat ik geen contact kreeg met deze firma en mijn kruimelzuiger niet geleverd werd. Ik was echt heel ontvreden en boos, omdat ik daardoor een andere kruimelzuiger moest kopen als kerstcadeau.
In de eerste week van januari werd de kruimelzuiger bezorgd. Tevens kreeg ik een mail met excuses. Het mailcontact is prima nu. Zij reageren heel snel. Als compensatie krijg ik een tweede accu. Echt heel klantvriendelijk.

21 December 2024

Goedemorgen,

Helaas hebben wij geen tijd gehad door de drukte om dit op te lossen, onze excuses daarvoor! Als het goed is heeft u nu een mail ontvangen om dit probleem op te lossen.

Fijn, subtiel apparaat. Goede aankoop

Een fijne, lichte slanke stofzuiger. Voldoende zuigkracht en makkelijk te legen. Door het slanke uiterlijk kun je ook bij smallere stukken, prijs/kwaliteit is goed. Enige verbeterpuntje/tip wat ik tot nu toe gezien heb is dat het klik stukje met het borsteltje (wat heel handig klikbaar is) maar aan 1 zijde een borsteltje heeft. Ik had liever gezien dat dit aan beide zijden zat omdat het kunststof stukje nu over de tafel kan schuren en hierdoor krassen kan veroorzaken.(Een rubber randje ter bescherming kan ook)

28 November 2024

Goede service!

Ik heb eerder een (negatieve) review geplaatst. Na bestelling bleek V1 niet voorradig. Uiteindelijk is alles nu naar tevredenheid opgelost.
Service is ook een ding en ik moet zeggen dat ik ondanks alles toch tevreden ben over dit bedrijf. Wat ze beloofd hebben, zijn ze nagekomen!

27 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ik heb een durability V2 binnen…

Ik heb een durability V2 binnen gekregen, maar er zit geen hp filter in. Al 5 mails gestuurd om te vragen of ik er een kan krijgen, maar geen antwoord en weet niet hoe ik ze kan bereiken.

19 November 2024

Goedemorgen,

Wij zijn hier onmiddelijk mee aan de slag gegaan, echter besteden wij dit uit, dus er kan zijn dat er wat vertraging in dit proces zit. U heeft als het goed is wel een filter ontvangen. Graag contact opnemen indien dit niet het geval is.

Slechte ervaring

Alles gaat mis bij jullie.
Wanneer krijg ik een reactie op mijn
Bestelling die maar niet geleverd wordt.

18 November 2024

Goedemorgen,

Heel vervelend om te horen! Het kan zijn dat uw mail ons is ontgaan, maar als het goed is heeft u nu een reactie en oplossing gehad. Graag zouden wij hier bevestiging van krijgen.

Slechte communicatie/geen levering

Ik heb een bestelling gedaan, de v1 was voorradig. Volgende dag in huis zegt de site. Ik heb niet eens een bevestiging gekregen via de mail! Heb contactformulier ingevuld maar nog altijd niets gehoord. Ik heb toch geen €70 weggegooid hoop ik. Waarom reageert er niemand? Zie nu dat er eind februari 2025 pas geleverd gaat worden. Daar wil ik niet op wachten. IK WIL MIJN GELD TERUG!

Na een mail gestuurd te hebben, is alles naar tevredenheid opgelost!

11 November 2024

Slecht contact klantenservice

Bestelling werd snel verzonden, echter probeer ik al 1 week in contact te komen net dit bedrijf over het retourneren. Ik krijg op geen enkele mail een reactie.
Wellicht dat deze manier werkt!

25 October 2024

Goedemorgen,

Het kan zijn dat uw mail over het hoofd is gezien, of dat er een net een drukke periode achter de rug lag. Als het goed is heeft u nu een reactie gekregen. Wij zullen er alles aan doen om uw probleem op te lossen!

Rated 2 out of 5 stars

Contact slecht en duurt lang

Ik heb al een aantal mails gestuurd. Zouden jullie even willen reageren??

Ik had de v1 besteld en op de site stond op voorraad en voor 20.00uur besteld volgende dag in huis maar kreeg niks binnen. Daarna weer gekeken op de site staat er verwachte levertijd februari 2025. Dus ik wil mijn bestelling annuleren maar krijg helemaal geen reactie. Dus probeer ik het even via deze weg. Want ik ga niet maanden wachten op een kruimeldief.

29 October 2024

Retourneren

De V2 was voor mij niet geschikt. Via de mail contact opgenomen waarna ik het retourformulier kreeg toegestuurd.

15 October 2024

The Trustpilot Experience