Vanaf het eerste contact met Stephan verliep alles soepel! We werden netjes op de hoogte gebracht. De eerste keer kon plaatsen niet doorgaan vanwege een medisch noodgeval maar dat maakte voor ons niks... See more
See what reviewers are saying
Wat een geweldig bedrijf is Co-air! Super vriendelijke mensen, professioneel en er wordt heel goed naar je wensen geluisterd. Van A tot Z duidelijk, adequaat en enthousiast. Een echte aanrader!
Vanuit onze ervaring met Co-air, raden wij dit bedrijf bij iedereen aan. Tijdens de intake werd al heel goed vanuit onze behoefte mee gedacht. Bij de installatie zelf kwamer er 2 vakmensen, die d... See more
Company replied
Ik was op zoek naar een airco-installateur die mijn wensen qua installatie en afwerking serieus neemt. In Co-Air heb ik die absoluut gevonden! We hebben een installatie voor units op 4 slaapkamers... See more
Company details
Written by the company
Co-Air Klimaatbeheersing bestaat 18 jaar en door onze jarenlange ervaring leveren en installeren wij alleen de beste merken waar wij in geloven. Vertrouwen en kwaliteit staat bij ons centraal. Elektrisch én duurzaam verwarmen of verkoelen op ieder gewenst moment van de dag? Een warmtepomp met airconditioning biedt u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Moderne aircosystemen verbruiken niet alleen weinig energie, ze zijn ook fluisterstil en volledig af te stemmen op uw interieur. Of u nu op zoek bent naar een installatie voor op kantoor, in uw winkelpand of thuis in de woonkamer of slaapkamer; wij bieden maatwerk voor iedere ruimte.
Contact info
Schumanpark 33, 7336 AM, Apeldoorn, Netherlands
- 055 53 49 772
- info@co-air.nl
- co-air.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super
Afgelopen week werd de Mitsubishi airco geplaatst. Er werd totaal niet moeilijk gedaan over de verandering van de datum. Heel fijn hoe er meegedacht werd op welke plek de airco het beste kon hangen. De monteurs dachten ook heel goed mee naar de mooiste manier om alles weg te werken. Gewoon top allemaal.

Goede service van co-air
Goede service van co-air: komen afspraken na, fijne mannen voor het installeren van de airco's en goede apparatuur. We hebben geen aanmerkingen op de dienstverlening. Thanks voor het snelle regelen!

Zeer net bedrijf
Goed gesprek voor de offerte gehad met duidelijke uitleg en informatie over de airconditioning.
De plaatsing van de airconditioning is netjes gedaan door 2 nette en vriendelijke monteurs met goede uitleg over de bediening.

5 Sterren voor Co-Air
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Co-Air!
Vanaf het eerste contact, de offerte tot en met de installatie van onze airco's in woonkamer en slaapkamer is alles perfect verlopen. De monteurs zijn vriendelijk en meedenkend. Na afloop van de montage wordt alles netjes opgeruimd en de werking van de airco nog eens keurig uitgelegd. TOP!

Airco slaapkamer door Co-Air
Op 16 mei hebben de mannen van Co-Air Klimaatbeheersing BV bij mij een nieuwe Mitsubishi binnen- en buitenunit geïnstalleerd. Mijn oude airco-installatie uit 2009 was volgens hun onderzoek echt aan vervanging toe. Binnen no-time had ik een duidelijke offerte ontvangen en na akkoord kon de installatie al binnen twee weken plaatsvinden. Dat is pas snel schakelen!
De communicatie met Stephan verliep vlot en helder. Hij denkt mee en houdt je goed op de hoogte. Tijdens de installatie verdient Dominique een groot compliment: hij werkt netjes, overlegt bij iedere aanpassing en stelt alles zorgvuldig af. Echt vakwerk.
Kortom: een zeer positieve ervaring met Co-Air. Professioneel, snel én klantgericht. Een aanrader!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
We zijn zeer tevreden en kunnen CO-air…
We zijn zeer tevreden en kunnen Co-Air zeker aanbevelen! De monteurs zijn klantvriendelijk en vakkundig. Voordat de airco geplaatst werd, werden we meegenomen in de keuzes die ze wilden maken. Na het plaatsen van de airco hebben ze alles keurig schoon en netjes achter gelaten en nog een uitgebreide uitleg gegeven over de werking. Al met al, meer dan tevreden!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Snelle installatie en goede service.
Snelle installatie en goede service.
Toegankelijke monteurs die netjes werken en uitleggen wat ze gedaan hebben!!

Vakkundig en creatief
Vakkundige mensen die meedenken om de airco zo mooi mogelijk te plaatsen.

Aanrader
Er werd snel op onze aanvraag gereageerd. Offerte lag er ook binnen een dag. De installatie kon al plaatsvinden een dag na het akkoord op de offerte. Monteurs werken netjes en nemen al het afval mee.

Warmtepomp installatie Velp
Duidelijkheid in het offerte stadium,
eenduidige prijsstelling, nette oplevering van een juist werkende installatie. Goede omgangsvormen in het installatie traject.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
We zijn netjes geholpen zowel bij het…
We zijn netjes geholpen zowel bij het opstellen van de offerte en het daadwerkelijke plaatsen van de airco.
De installatie verliep vlekkeloos en de installatie werkt erg goed!
We zijn tevreden!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Onze prettige ervaring met Co-Air.
Alles netjes aangelegd. Ze werken snel en schoon. Vriendelijk personeel. Alles volgens afspraak uitgevoerd.
Vragen worden snel en netjes beantwoord.

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Zeer fijn contact met de verkoper en de…
Zeer fijn contact met de verkoper en de monteurs .
Ze hebben alles zeer netjes gemonteerd en schoon achter gelaten . Ook is er goed geluisterd naar onze wensen .
Dit bedrijf is zeker een aanrader als u op zoek bent naar een airconditioning !!

TOP ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Installatie bedrijf!!!!
Wat een ongelofelijke fijne firma. !!!!
Een zeer grote aanrader voor montage airco/warmte units. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vanaf de eerste afspraak offerte bezoek tot in bedrijfstelling en afronding.
Zeer vakkundige mensen die de installatie tot onze volle tevredenheid hebben geïnstalleerd. Tijdens installatie was er nog veel overleg met ons om tot nog meer esthetische verbeter punten te kunnen komen. Installatie is met onzichtbaar leidingwerk aangebracht in en aan onze oude woning.(1928).
Geen snel klaar en naar huis mentaliteit bij de zeer kundige en inventieve montage mensen die daarnaast zeer netjes en vlot werken, geen grote rommel maken dan wel achterlaten.
Extra kabels mee laten trekken nu dit de ideale situatie was om dit te kunnen doen, was ook geen enkel probleem. 😁
Oplevering met duidelijke uitleg en advies van deze gebruikers vriendelijke installatie. App bediening op telefoon geïnstalleerd. Uitleg afstandbediening
Helemaal klaar voor gebruik.✅👍🏻
Alle medewerkers bedankt!!🤩

Op en top professionals
Snelle en duidelijke communicatie, vakbekwame mensen die zorgvuldig en net werken en een strak afgewerkt eindresultaat; voor de 2e maal heeft Co-Air klimaatsystemen in mijn woning geïnstalleerd en opnieuw ben ik onder de indruk van de werkwijze en het resultaat. Ik kan deze onderneming van harte aanbevelen!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Een meer dan tevreden klant
Van opname tot offerte en de uiteindelijke installatie: alles verliep vlekkeloos! Professioneel, snel en prettig in contact. Laat die warme dagen maar komen – wij zitten er straks lekker koel bij. Bedankt Co-Air!

100% aanbevolen!
Zeer snelle reactie en installatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. 2 Airco's heel netjes geïnstalleerd en afgewerkt door vakbekwaam personeel. Prima nazorg. Al met al erg tevreden en aan iedereen aan te bevelen!!

Reply from Co-Air Klimaatbeheersing
Vakkundig, meedenkend en plezierige installateurs
Vakkundig, meedenkend en plezierige installateurs.
De oude installatie moest worden vervangen.
Kwamen met goede oplossingen voor het verplaatsen van de installatie wat in de toekomst bij eventueel verbouwen minder kosten met zich meebrengt.
Duidelijke uitleg na installatie over de bediening en werking.
Communicatie (bezoek, uitbrengen offerte en mailwisseling achteraf) waren subliem en geven een vertrouwd gevoel om ook in de toekomst bij uitbreiding weer te kiezen voor Co-Air klimaatbeheersing!

Hele fijne partij
Hele fijne mensen met duidelijke heldere communicatie. Het begon met een offerte aanvraag waar we per telefoon over gesproken hebben. Daarna hebben we nog advies gekregen en zijn de buizen in de muur gelegd. Toen eenmaal de stucadoor was geweest en wij zelf geschilderd hebben, kwamen de monteurs terug om alles op te hangen. Dit deden ze netjes en zorgvuldig. Al met al super blij met deze partij. Echt een aanrader!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.