Een absolute nul sterren kan blijkbaar niet, dan maar 1 ster... maar dat is nog ver boven mijn mening. Bij levering bleek het product beschadigd. Meerdere mails gestuurd en contact gezocht vo... See more
See what reviewers are saying
We bestelden 4 jaloezieën, 1 ervan was beschadigd en werd opnieuw verstuurd, 3 andere konden niet volledig toe. Na tal van mailtjes en beloftes uiteindelijk niets meer van hen gehoord. Ze houden je aa... See more
Gewoon bereikbaar zijn, maakt niet uit op welke manier. Telefonisch kom je op een antwoordapparaat terecht die de belofte maak om terug te bellen (na 6 x bellen in 3 weken nog niets gehoord). Onderwi... See more
Super service!! Foutje, probleempje... je krijgt direct antwoord en hulp! Ook een extra toevoegen of veranderen gebeurt zonder enig probleem. Goeie snelle service! Mooie kwaliteit voor deze mooie pri... See more
Company details
Written by the company
Bij Cobli bieden we onze klanten 100% maatwerk met een laagste prijs garantie. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit: 5 jaar garantie en professioneel advies. Op maat gemaakt. 5 jaar garantie. Gratis verzending. Gratis meetverzekering. Professioneel advies.
Contact info
Marktstraat 41, 8530, Harelbeke, Belgium
- BE: 078 48 30 36
- info@cobli.eu
- cobli.eu
Geen enkel negaief punt om op aan te…
Geen enkel negaief punt om op aan te merken. Prima afhandeling, goede service8
Rapport qualité prix parfait
Marchandise qui répond à mes attentes, bonne qualité.
Le petit hic a améliorer c est que je n ai pas reçu de mail pour la livraison. Et pas de détais pour suivre la commande, qui cré un certain doute. Mais au final le colis est arrivé à ma grande surprise.
Zeer tevreden over mijn aluminium…
Zeer tevreden over mijn aluminium jaloezie. Perfect op maat gemaakt en het verschil met de jaloezieën die ik vroeger in de doe het zelf zaak kocht en dan nog zelf op maat diende te maken is groot. Ze gaan veel geruislozer op en neer en veel soepeler. Mijn toekomstige jaloezieën zal ik steeds hier bestellen.
Fabrication et envoi rapide
Fabrication et envoi rapide. Produit installé facilement et fonctionnement très bien .
Geweldige kwaliteit voor een geweldige prijs!
Zeer tevreden van Cobli!
Tevreden met mijn aankoop
Ik bestelde al 2 keer bij Cobli. Heel makkelijk en vlot via de website. We kozen vr de basic zwarte lamellen: mooi en makkelijk te installeren. Superblij met het resultaat. Bij de eerste levering wat vertraging maar toen kregen we heel duidelijke en vriendelijke feedback via de klantendienst.
Prijs/kwaliteit Top
Prijs/kwaliteit Top! Ook qua opvolging en levering keurig verzorgd !
naar aanleiding van een door tranport…
naar aanleiding van een door tranport beschadigde artikel, onmiddellijk vervangen zeer tevreden over de bijzonder efficiente en goede naverkoopdienst
Super tevreden !!!
Cobli Raamdecoratie = Top kwaliteit en service , heel sterke aanrader !!! Geluk dat ik gedeeld heb , mag ik ook vermenigvuldigen !! Heel te vreden klant ❤️👍🏻
Zeer tevreden over onze bestelling en…
Zeer tevreden over onze bestelling en de service. Er was bij de levering een defect aan een van de jaloezieën waarschijnlijk door de levering en na een mailtje te hebben gestuurd werd er per direct geantwoord en meteen gemeld dat we een nieuwe opgestuurd kregen. Deze is ondertussen aangekomen en alles was vlot verlopen. Dat vind ik nu eens een goede service 👍. De prijs kwaliteit van de gordijnen en jaloezieën zijn top !
rolgordijn op maat
op de website is alles goed verlopen
aangezien ik het product nog niet heb kan ik er ook geen review over geven
Ik had een vraagje
Ik had een vraagje, nam tel.contact maar werd niet opgenomen...maar binnen enkele minuten werd ik teruggebeld. Bijzonder vriendelijke toelichtingen op mijn vraag. Dank je voor die klantvriendelijkheid, en voor gemak van online-bestelling.
Top!
Goede communicatie, snelle levering en mooie afwerking! 5 sterren waard!
Zeer goeie webshop
Zeer goeie webshop. Duidelijk en vlot geserviced.
Perfecte prijs-kwaliteit
We bestelden onlangs witte PVC jaloezieën voor in onze badkamer. De kleurstaaltjes die we hiervoor aanvroegen zijn heel snel geleverd geweest, waardoor onze keuze snel kon gemaakt worden. De jaloezieën waren op tijd bij ons geleverd. Installatie was heel gemakkelijk. Perfecte prijs-kwaliteit, we krijgen er heel veel complimenten over, ik raad het iedereen aan!
Vlot betaalbaar en vooral correcte…
Vlot betaalbaar en vooral correcte levering !
Le colis n'est pas arrivé lors de la…
Le colis n'est pas arrivé lors de la première expédition mais ils nous l'ont renvoyé.
Merci
Snelle levering en kwalitatief product!
Snelle levering en kwalitatief product!
Wij hebben zo 4 ramen gedaan. Ook zeer makkelijk zelf te plaatsen.
Besteld en betaald in juni nog steeds…
Besteld en betaald in juni nog steeds niets ontvangen 😓🤬
En nu krijg ik een reactie na mijn review half jaar later 😱😱😱

Reply from Cobli
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.