Jeg bestilt et par sko fra deres netside, og der er ikke kommet noget. Det er dårligt om deres netside stadig fungerer og de er gået konkurs! Det vidste jeg ikke før jeg bestilte! Jeg har nu fået... See more
See what reviewers are saying
Tja, så røg de knapt 400 kr pga en konkurs. Jeg købte en vare 22 januar og returnerede den ved hjælp af firmaets returportal 31 jan. Den 8 februar bekræftede firmaet modtagelse af returvare og skrev,... See more
Jeg tabte penge under deres konkurs ligesom så mange andre. Dog var jeg “heldig” at få et gavekort på beløbet med beskeden om at jeg kunne bruge det når webshoppen åbner igen. Men selvfølgelig dur gav... See more
Company details
Contact info
landskronagade 11, 2100, østerbro, Denmark
- customerservice@custommade.dk
- custommade.dk
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Helt fantastisk oplevelse at shoppe…
Helt fantastisk oplevelse at shoppe online hos jer. Fik hjælp fra jeres kundeservice af en person ved navn Lone. Venligst giv mine roser videre til hende, hun er en fantastisk medarbejder. Hjælpsom og serviceminded.
Og mine nye støvler er så fine
Jeg har aldrig fået mine penge retur
Jeg købte et par stiletter, som desværre viste sig at være for små og måtte returneres. Det skal åbenbart ske for egen regning (72 kr.). Jeg sendte skoene retur for snart seks uger siden, men har INTET hørt fra Custommade. Jeg har forsøgt at skrive mails og ringe utallige gange, men hverken mail eller telefon bliver besvaret. Jeg betragtet det som tyveri fra Custommade og ved ikke, om næste skridt bør være en politianmeldelse. Desværre kan jeg læse mig frem til, at andre har haft lignende problem.
Elendig kundeservice
Lækre produkter! Men kundeservice og returprocessen via deres webshop er under al kritik. Det lever på ingen måde op til det brandet vil repræsentere.
Jeg har ikke modtaget behandling af min returnering. Jeg har forsøgt at ringe til kundeservice, men får besked om at der er travlt hvorefter der bliver lagt på. Jeg har forsøgt at ringe i flere dage, mange gange. Jeg har desuden sendt flere mails, som ikke bliver besvaret. Det er virkelig utrygt og en mega dårlig oplevelse. Havde en lignende oplevelse tilbage i 2021, og jeg husker nu hvorfor jeg droppede at handle hos dem i 2 år. Jeg kan nu konstatere at servicen er lige så dårlig som dengang.
God kundeservice ifm returnering
Efter en lidt uheldig start på en returnering, hvor pakken blev væk hos lagerfirmaet og min mail havnede i spam-filteret, oplevede jeg efterfølgende en rigtig god kundeservice, hvor custommade returnerede pengene på trods af, at de ikke havde modtaget pakken.
Meget hurtig levering
Jeg bestilte et par meget fine sløjfe stiletter om eftermiddagen, havde allerede pakken dagen efter. Meget venlig kundeservice.
Lækre produkter, dårlig kundeservice
Virkelig lækre produkter som er i god kvalitet!
Men nu venter jeg på at høre fra dem omkring min returnering som nu er omkring 14 dage siden.
Deres kundeservice er utrolig dårlig. Jeg har prøvet i lang tid nu at få fat på dem via telefon, men den går på svare efter 1.30 min.
Nu prøver jeg på mail og håber de svare der.
Kan anbefale deres produkter men kun via andre forhandler
Frygtelig og uforskammet kundeservice!
Tøjet og skoene er lækre. Og dog alligevel ikke!
Købte et par pearl stiletter til 3400 i en butik i kolding storcenter cirka 4 dage før nytårsaften som skulle bruges der.
ALDRIG har jeg set så grim en sål efter! Den er halvt gået op og ligner den er blevet brugt i flere år.
Kontakter den fysiske butik i koldinh med billeder og de vil selvfølgelig gå videre med det.
3 uger skulle der gå før de kunne få respons fra customadde. Og så får man bare smidt i hovedet at de IKKE tager den retur på grund af slitage. Virkelig den dårligste kundeservice jeg nogensinde har fået! Virkelig noget svineri mee sko til 3400! Sidste gang jeg handler det mærke!
Varen jeg købte var udsolgt! Besked 5 dage efter køb
Jeg havde fredag bestilt en kjole på deres hjemmeside, får en bekræftelse på købet og så besked onsdag om at den desværre er udsolgt. Hvordan kan man få bekræftelse på et køb, for dernæst 5 dage efter, få at vide den er udsolgt!!
Elsker deres tøj
Elsker deres tøj, tøjet kommer hurtigt og fint pakket ind.
Men jeg har forsøgt at skrive til deres kundeservice og der er intet svar. Det er ekstremt uprofessionelt at have en så dårligt fungerende kundeservice!
Ikke styr på lagerbeholdning eller kundeservice
Har tre gange forsøgt købt en vare, hvor jeg først 5 dage efter første gang fik at vide at den ikke var på lager, og selv anden og tredje gang måtte spørge indtil dette, da jeg ikke modtog noget information andet end ordrebekræftelsen.
Jeg blev tilbudt forskellige rabatter, som de ikke selv har styr på efter alle gangene og ændrer sig fra gang til gang. Spild af tid at prøve at kommunikere, da de hverken har styr på lagerbeholdning eller kundeservice.
Dette er meget ærgerligt, da jeg egentlig er glad for mærket og deres items - som fremover bliver købt igennem andre forhandlere.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, hurtig levering og dejlige produkter 😊

Reply from Custommade
Ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med kundeservice
Jeg har købt to varer i slutningen af december 2021, som jeg i starten af januar har sendt retur. Jeg har ikke modtaget svar på mine mails eller bekræftelse på, at pakken er nået frem/returnering vil finde sted. Det er ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med kundeservice trods gentagne forsøg over de sidste 2 uger.
Tak for nedenstående svar. Jeg kan fortsat ikke se, at jeg har modtaget en mail fra jer den 14.01, men jeg har kontaktet jeres kundeservice igen.
OPDATERING: Efter at have fået svar fra kundeservice, gik det hurtigt med at finde en god løsning.

Reply from Custommade
Fik penge retur efter klage til Forbrugerklagenævnet og anmeldelse til trustpilot. Jeg har den 25/12-2021 bestilt et par sko på webshoppen. Jeg får besked at min pakke kan hentes i pakkeshoppen d. 28/12-2021. Da jeg åbner pakken er der ingen sko i skokassen. Jeg henvender mig straks til forretningen og regner med at få en udsøgt kundeservice, da de jo sælger luksus varer. Forretningens eneste kommentar var, skoene var i kassen da de sendte den, og så virkede det ikke som de ville hjælpe mig yderligere. Forretningen begyndte endda ikke at ville forholde sig til mine mails og sendte dem videre til deres lager, da de mente de havde forholdt sig til min henvendelse, ved at sige, at skoene var i kassen. Jeg mødte ingen tillid til mig som kunde og følte mig mistænkeliggjort. Da jeg oprettede den tidligere anmeldelse i Trustpilot og klagede til Forbrugerklagenævnet den 4/1-2021, så skete der noget og samme dag, fik jeg en mail fra forretningen om, at de mente det var mig som bar det juridiske ansvar for at der ingen sko var i pakken, men de havde taget en beslutning om at jeg fik mine penge retur. Jeg har nu fået min penge tilbage, men det eneste jeg ønskede, det var at få de par sko, jeg havde betalt for. Forretningen appellerede også til, at de håbede jeg stadig havde tillid til dem som virksomhed, hvilket kan undre lidt, da de ikke viste mig tillid som kunde. Det var helt igennem en rigtig kedelig oplevelse. Designmæssigt har virksomheden nogle rigtig finde produkter og jeg ønsker mig stadig de pink Marita pearls sko, men tør jeg handle der igen? Tænk nu hvis forretningen havde taget min henvendelse alvorligt og handlet efter at der skal være en udvidet tillid mellem forretning og en kunde, når forretning ikke leverer personligt til kunden, men både har ekstern lager og sender pakken via 3. mand, tænk hvor mange hænder den pakke skal igennem og tænk på alt det der kan ske. Tænk, hvis forretningen havde troet på mig og sendt mig et par nye sko. Sko jeg havde betalt for og ikke modtaget. Ja tænk........
Jeg har d.d., 17/1-2022, videresendt den mail jeg sendte straks til Custommade den dag, 28/12-21, hvor jeg fik min tomme pakke fra dem samt oplyst, at jeg også forgæves forsøgte at komme i kontakt med dem telefonisk samme dag, men at deres telefonstystems automatiske stemme oplyste de havde travlt og bad om at man ringede retur senere. Mailen er videresendt som dokumentation for, at jeg reagerede straks. Jeg ved heller ikke hvad der er sket, fra webshoppen afsendte skoene og til jeg modtager en tom pakke, jeg ved KUN, at der ingen sko var I kassen og jeg har da krav på, at få de sko, jeg har bestilt og betalt for. Jeg har aldrig forstået, hvor Custommade inddirekte indikererer, at jeg skulle være skyld i, at jeg modtager en tom kasse. Det er ikke et krav, at jeg skal give mig i kast med gætterier, hvorfor jeg får en tom pakke. FAKTUM er bare, at der ingen sko var i kassen. Jeg bestiller da ikke sko til næsten 2.000 kr., som jeg ALDRIG modtager, for at jeg kan bruge min fritid på at klage og kæmpe for at få mine penge retur, da jeg ikke fik mine sko tilsendt. Det er vel naturligt, at hvis man ikke modtager sin vare, at så vil man da heller ikke betale for den. Nu er sagen heldigvis løst og det er jeg glad for.

Reply from Custommade
Har nu forsøgt at få fat i jer i 4 uger…
Har nu forsøgt at få fat i jer i 4 uger efter jeg har sendt en kjole retur - og har intet hørt i forhold til tilbagebetaling!!!
Så ærgerligt når man elsker jeres produkter og handler dem ofte!!!
Hurtig levering og fantastisk kvalitet
Hurtig levering og fantastisk kvalitet. Jeg brugte en 10% discount kode, som jeg fik igennem deres nyhedsbrev og det virkede upåklageligt. Jeg er vild med mine nye items fra Custommade.
hurtigt og god kundeservice
Fik desværre tilsendt en forkert vare, kort efter bestilling. Det er selvfølgelig irriterende og ubelejligt. Samme dag som jeg gjorde opmærksom på fejlen, blev den korrekte vare, som jeg havde bestilt og betalt for, sendt afsted, og jeg havde det allerede dagen efter. Så de må siges at have god, kompetent og hurtigt kundeservice. Udover meget smukke varer.
Det er åbenbart ikke en selvfølge at få god kundeservice ved onlineshopping i DK/Norden. Hos Zalando får man det nemlig ikke. Jeg fik på samme måde tilsendt en forkert vare, men Zalando nægter at eftersende den korrekte vare (heller ikke selvom den forkerte vare selvfølgelig returneres) eller betale pengene retur.
God og hurtig service
Bestilte en top i sommers fra hjemmesiden med 25% rabat. Toppen ankom hurtigt, men størrelsen passede desværre ikke. Kundeservice var meget behjælpelige med at få toppen sendt retur (fragtfrit) og en ny top i den størrelse til mig med samme rabat og fragtfrit.
Alt i alt helt problemfrit - rigtig god kundeservice.
De holder ikke hvad de lover
Når man får nyhedsmail fra Custommade, er man så "heldig" at man også er en af de første der får deres gode tilbud. Fredag den 18. december 2015 fik jeg en nyhedsmail, hvor jeg blev lovet at kunne handle i Custommades egen butik og i deres on-linebutik med 40 % rabat på udvalgte varer om lørdagen den 19. december mellem 10 og 16. Glad blev jeg, for der var et par ting jeg ønskede mig. Men ked af det blev jeg, da det viste sig at hjemmesiden hele lørdagen ikke virkede. Jo, jeg kunne godt handle til fuld pris, men jeg kunne ikke bruge koden "presale15", som jeg skulle bruge hvis jeg ønskede at købe de varer Custommade havde på "tilbud" til mig. Og Custommade, skal dog have den ros, at de gjorde opmærksom på at hjemmesiden ikke virkede (god kunne man godt handle til fuld pris). Meget, meget skuffende oplevelse. Ikke værdigt. I skulle skamme jer at tage kunderne ved næsen på denne måde. I har noget fantastisk tøj, og jeg er sikker på I har mange kunder der holder meget af jeres tøj og også gerne køber en del tøj selv når det er til fuld pris lige som jeg gør, men mig har I ikke mere som kunde. Og fortsætter I på denne måde, så må det også gå ud over jeres succes hos kunderne er jeg sikker på. Det er kunderne I lever af, og der er masser af udbud og gode mærkevarer, så for jeres egen skyld, så prøv at tage kunderne lidt seriøst. Hilsen Susanne Ravn
God service - hurtig levering
Jeg har fået super god vejledning og jeg fik min pakke hurtigt. Det er ikke sidste gang, jeg har shoppet der. :)
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.