Attenzione sito fraudolento. Ho tentato l'acquisto di un maglione, ma all'istante ho capito di essere stato frodato per la seguente successione dei fatti: l' accredito sulla Mastercard è avvenuto ist... See more
Devako
See what reviewers are saying
è una truffa, dopo aver atteso svariati giorni senza notizie li ho contattati: il primo giorno mi han detto che il pacco era in arrivo, il giorno seguente che è andato perso. Hanno chiesto insistit... See more
Für mich ganz klar Betrug. Es soll einen schweizer Shop suggerieren, Firmensitz im Impressum in Holland, daher sollte angeblich auch die Ware kommen. Es kam nach 14 Tagen Schrott, zudem die falsche G... See more
Firmaet er ikke eksisterende! Jeg har anmeldt dem til EU forbrugerstyrelse! Det kan jo ikke passe, at en smart ass fra Fjernøsten kan drive virksomhed fra en postboks i Amsterdam med en dk we... See more
Hold jer væk !!!
Kone bestilte kjoler, pengene blev trukket men kjolerne ankom aldrig. Telefon duttede optaget og mails fik standardsvar. Fandt ud af at ejeren ikke sidder i Holland, men i Karachi Pakistan og er et firma der hedder mol enterprices og er en stor ris-eksportør - åbenbart. Truede med at anmelde dem til Rice Exporters Association of Pakistan - 28/6: kone fik kjoler - for små men de kom. Alt i alt et skod firma i dårligste kineserstil - men altså så vidt jeg kan finde ud af Pakistansk.
Hold Jer langt væk fra dette firma
Hold Jer langt væk fra dette firma, de trækker pengene men sender aldrig dine varer
Jeg har aldrig modtaget varen
Jeg har aldrig modtaget varen. Jeg skulle have tjekket op på firmaet inden. Pengene er trukket, men har desværre aldrig modtaget nogen varer. Vil ikke anbefale at handle hos dem.
FUP firma
FUP firma - hold dig langt væk. De trækker penge og sender ikke varer.
Jeg skulle have tjekket trustpilot inden, men det gjorde jeg desværre ikke.
Svindel
Svindel. Kan slet ikke anbefales. Tlf virker ikke. Kontakt vil jeg mene er med en robot. Køb ikke, varer ikke som lovet. Kan ikke returneres
Det er fup og fis med en dansk…
Det er fup og fis med en dansk hjemmeside man tror der bliver handlet på, istedet kommer det fra Kina og varer er slet ikke som på billedet ved køb, ej heller normale størrelser. Jeg kunne knap få mine ben i en XL shorts. Retur er så egenbetaling til Kina med forlangende Tracking, ellers får man ingen penge retur. Hvad hjælper det når porto er 609kr og jeg har handlet for 548kr. Mega fup firma, hold jer langt væk og bliv på anerkendte onlineplatforme.
Dette firma er fake
Dette firma er fake. Brug det aldrig! Det sender dig aldrig dine ordrer, men trækker dine penge fra banken umiddelbart efter at du har bestilt en ordre. Deres tlf nr er fake, deres emailadresse er fake, de har ansatte som svarer på mail, og giver dig falske tracking numre, som systemet ikke kender til.
Ikke muligt at fortryde sit køb 5-10min efter at ordren er foretaget
Jeg har desværre haft en ærgelig oplevelse med devako.dk
Jeg bestilte et par sko d.01.06.24, men fortrød købet efter 5-10 minutter. Jeg kontaktede dem via den danske e-mail, og skrev, at jeg havde fortrudt mit køb, og at jeg gerne ville annullere ordren. Jeg fik hurtigt et svar, hvor i der stod at det ikke var muligt, at annullere ordren pga “deres politik”. Jeg skrev så igen og spurgte om det kun var muligt, at fortryde købet ved at sende varen retur. Til dette responderede de, at det var muligt at sende varen retur når man havde modtaget den - hvorefter jeg modtager kontaktoplysninger på et firma i Kina - selvom der står at de har base i Holland på deres hjemmeside. Jeg har intet hørt om at mine sko er blevet sendt afsted, og jeg har kontaktet dem igen for at høre, hvornår varerne forventes at blive sendt afsted, men den besked har de ikke svaret på. Jeg ville ikke anbefale denne side til nogen :(
LAD VÆR MED AT KØBE HER!
Gør dig selv den tjeneste og lad vær med at købe fra denne butik! Kinesiske varer og er noget billig skrammel. Returnering koster næsten det dobbelte af det du har givet, og du skal igennem en masse bøvl for at få det returneret.
KØB IKKE FRA DENNE NETBUTIK!!!!
KØB IKKE FRA DENNE NETBUTIK!!!!
Deres produkter er ikke, som de ser ud på deres billeder. Deres sko er lavet at plastik. Deres varer kommer fra Kina og du skal selv betale returporto, som kan være helt op til 1.335.-
De sko jeg ønsker at sende retur kostede 299. Returportoen som jeg selv skal betale koster min. 280,-
Falsk firma som er i familie med Temu…
Falsk firma som er i familie med Temu og SHEIN.
De prøver at fremstå som et dansk firma. Men det er de præcis samme billige produkter! Som du ikke kan få returneret fordi returgebyret er næsten dyrere end selve varen du købte!