DoldAdress var ett företag som jag hörde talas om men trodde det var en gimmick som mycket annat idag. Men jag bestämde mig för att testa och jag är så otroligt glad att jag gjorde det för dom gör... See more
Company replied
Får alltid reda på när jag som person har blivit synlig i olika söktjänster på internet. Konstigt att man enligt lag inte själv kan bestämma om man vill vara synlig eller ej och att opt-in alltid bord... See more
Company replied
DÅLIG Jag är väldigt missnöjd med tjänsten. Jag fick ingen hjälp alls, trots att jag har betalat och gjort allt som krävdes av mig. Min privata information, inklusive min adress, finns fortfarande k... See more
Company replied
Allt funkar från sekund 1 till idag jag verkar ha försvunnit helt som jag önskat och som det va förr 80 tals känsla man hittar inte varandra genom titta på nummerplåt på bilen typ Det ska vara lit... See more
Company replied
DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag har inte hört någonting ifrån dom sen augusti och nu helt plötsligt drogs där av 624kr utan att meddela mig först. Jag kommer inte ihåg att jag prenumererade på ett års abonemang och jag har inte använt tjänsten heller för jag tycker den är meningslös.

Reply from DoldAdress.se
Har varit betalande medlem ett antal månader men man har tyvärr inte levt upp till det som är utlovat?

Reply from DoldAdress.se
Blev väldigt besviken då det va ett strul med fakturorna ibland fick man flera under en månad som skulle betalas, sen fick man påminnelser. Sedan tre månaders uppsägning. Sen all varning jag fick va en annan tjej med samma namn men bor i Skellefteå!! Så ingen av varningarna va relevanta för mig!! Vill ha återbetalning. Så dåligt Dold adress 😓🤬

Reply from DoldAdress.se
DoldAdress.se är ett grymt bra företag som verkligen ger dig skydd och valuta för dina pengar. Enkelt och smidigt och väldig bra översyn på de saker du vill har bort på deras hemsida och när det är borta från nätet eller andra sidor, och får man problem så löser dom det på bästa sätt för dig, Det gjorde dom för mig och en grym snabbt service och svar via mail :)
Jag REKOMMENDERA STARKT DoldAdress.se om man vill vara 100% skyddat från nätet och skydda sin ID.
Det är LÄTT värt vart enda krona du lägger på om det är 3mån, 6mån, eller ett år
Jag LOVAR dig att du kommer verkligen inte ÅNGRA DIG
//Från en grymt NÖJD KUND

Reply from DoldAdress.se
Jag hade bekymmer med fakturering men fick hjälp av både Ida & Filip som båda hjälpte mig att se över mitt ärende. Toppbetyg på kundservice.
När det gäller själva tjänsten så är detta något som vi länge behövt i Sverige där våra personuppgifter publiceras helt utan vår tillåtelse av olika företag för profit.
Tjänsten fungerar bra och jag har inga problem med att man måste mejla vissa företag själv då doldadress se tillhandahåller bra steg-för-steg guider.
Tack igen för jättefin kundservice!

Reply from DoldAdress.se
Funkar bra, tråkigt med dåliga recensioner från folk som inte förstår vad det är man har köpt för tjänst.
Bra support!

Reply from DoldAdress.se
Håller vad de lovar! Använt mig av DoldAdress i över ett år nu och det fungerar mycket bra. Innan jag använde tjänsten vägrade MrKoll ta bort mina uppgifter men efter jag blev kund här så är det löst.

Reply from DoldAdress.se
Jättenöjd med tjänsten, bra för mig med det yrke jag jobbar med.
Med vänlig hälsning, Anna

Reply from DoldAdress.se
Alldeles för långsamma att få bort och bevaka.
Titt som tätt får man mail om att man är "synlig".
Mycket enkel hemsida.
Räcker med att "upplysningar.se" ligger ute och hela idén dör.
Även gamla sökresultat ligger ute med öppen info även dom är borta när man klickar på tex mr koll.

Reply from DoldAdress.se
Alldeles för långsama på att ta bort ens uppgifter, hade man vetat att det tar upp till 8 veckor så hade jag aldrig gått med.

Reply from DoldAdress.se
Enkel att använda med bra översikt över de olika webbplatseran och hur en går vidare med att få sina uppgifter borttagna

Reply from DoldAdress.se
Jättebra tjänst för oss som arbetar i riskfyllda situationer såsom skyddat boende/socialtjänst mm. Rekommenderar starkt.

Reply from DoldAdress.se
Tjänsten är värdefull för mig som arbetar inom socialtjänst med klienter som har skyddad identitet och en aktiv hotbild. Detta är ett bästa alternativet jag har som tjänsteman att skydda mig själv. Tjänsten rekommenderas för människor inom liknande yrken som behöver bli svåra att söka upp.

Reply from DoldAdress.se
Sämsta skiten hade fått borr hitta ich några till utan doms hjälp och nu kom allt tillbaka ist tack för den kommer en stämningsansökan mot er nu och vi är ett kraftigt bolag som klarar de mesta har ca 25 st olika som är insatta i detta blir en dyr historia nu falsk marknadsföring 2.0 syns i rätten

Reply from DoldAdress.se
Kommer aldrig rekommendera doldadress.se till någon eftersom det kräver betalning trots att man inte har fått någon betalnings avi trots det man har valt det när man köpt abonnemang hos doldadress.se å varför ska man behöva betala för flera olika tjänster istället för en summa å sedan ska det inte behöva ta en månad med att bli dold å sedan försvinner man inte helt å hållet kring sina utgifter å mrkoll å Lexbase lyckas det inte heller ta bort helt å hållet skandal. Tur att jag har lyckats hitta mer seriöst företag än bluff företaget doldadress.se.

Reply from DoldAdress.se
Trodde man betalade för en tjänst som automatiskt tar bort en ifrån MR-Koll Rat Site och liknande sajter när man har aktiverat tjänsten så visar det sig att man själv måste logga in på varenda tjänst och själv göra jobbet vilket (antagligen är gratis utan dölj mina uppgifter.se i vilket fall) det ända dom förmedlar är en länk och guide hur man gör detta.
Hej Ida ni kan utveckla tjänsten till en högre status och bättre funktionalitet.
Dvs allt är redan färdigt för sajter som
MR-Koll Rat Site och liknande länk med ta bort mig är redan klart och man godkänner med sitt bank id.
Ser inte riktigt värdet i tjänsten som det fungerar idag jag följde guiden och jag blev inte avindexerad på ovanstående sajter.
Att ni tar bort en på Google löser bara problemet delvis och är en bra början men riktiga rötägg och scammers kommer söka på MR-koll och Rat site ändå om dom inte får någon träff på Google sök som länkar till den typen av tjänster.
Krävs ett Riksdagsbeslut som förbjuder sajter som MR-Koll och Rat-site eller åtminstone deras vårdslösa redovisning av äganderätt och inkomster vilket kriminella utnyttjar för att förbereda brott och hitta måltavlor.
Säkert så att detta kanske kommer med den Regering vi har nu.

Reply from DoldAdress.se
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.