DoldAdress var ett företag som jag hörde talas om men trodde det var en gimmick som mycket annat idag. Men jag bestämde mig för att testa och jag är så otroligt glad att jag gjorde det för dom gör... See more
Company replied
Får alltid reda på när jag som person har blivit synlig i olika söktjänster på internet. Konstigt att man enligt lag inte själv kan bestämma om man vill vara synlig eller ej och att opt-in alltid bord... See more
Company replied
DÅLIG Jag är väldigt missnöjd med tjänsten. Jag fick ingen hjälp alls, trots att jag har betalat och gjort allt som krävdes av mig. Min privata information, inklusive min adress, finns fortfarande k... See more
Company replied
Allt funkar från sekund 1 till idag jag verkar ha försvunnit helt som jag önskat och som det va förr 80 tals känsla man hittar inte varandra genom titta på nummerplåt på bilen typ Det ska vara lit... See more
Company replied
DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
28% i dåligt omdöme är relativt högt va kontakt med dessa halv dålig info...sen bör man går in här så läser man vad ja nästan misstänkte de va synd skulle känt tryggare om en sån här funktion bara funkade genom att man gav sitt person nr att betala för att den få instruktioner ??ch*atgp* förklarar steg för steg hur man mer lr mindre blir osynlig på nätet så va är poängen ?

Reply from DoldAdress.se
ni har dragit pengar från mitt konto fast än jag inte är kund hos er , har inte Godkänt något som har kommit från er har heller inget konto .Det är omöjligt och få kontakt med er via eran formulär på hemsidan . Bluff sida

Reply from DoldAdress.se
Detta är så fuc king sinnessjukt så det inte är sant att man ska behöva betala i månaden för att få sina personuppgifter dolda ska inte ens behöva hända eller att det ens personuppgifter ska behöva synas ute på nätet Sverige älskar verkligen kriminalitet och att folk dör varje dag av skiten

Reply from DoldAdress.se
Konceptet är bra i sig men eftersom man får ta bort länkarna själv så är det ju inte dold adress som gör arbetet

Reply from DoldAdress.se
Dom håller det dom lovar. Snabb service från support. Pålitlig sida.

Reply from DoldAdress.se
När man arbetar med människor och ledarskap finns alltid en risk att bli utsatt i jobbet. Denna tjänsten har gett mig ett lager av skydd tryggar mig både i mitt yrkesliv och som privatperson. Är numera borttagen från upplysningssajter vilket ökar min trygghet. Tack!

Reply from DoldAdress.se
Bra hemsida, användarvänlig, blev dold på 3 veckor. Nöjd kund rekommenderar varmt!

Reply from DoldAdress.se
Vi är ett företag som använt det och vi är mycket nöjda! Bra service!

Reply from DoldAdress.se
Alltid fått en bra kontakt och hjälp med att dölja mina kontaktuppgifter.

Reply from DoldAdress.se
Efter 2 veckor så har ingen hänt med mina uppgifter på nätet.
Får ingen kontakt/återkoppling från dold.
Supporten fungerar inte!!!
Får inget svar på mailen mer än att kontakta via Supportsidan, som inte fungerar. Ta inte denna blufftjänst!

Reply from DoldAdress.se
Funkar så himla bra , jag som offentlig person uppskattar detta enormt , att finnas överallt på söksidor känns obekvämt och otryggt så jag är jätte tacksam då det är ett hav av olika sidor där du får fram information om dig som person. Så stort tack från mig

Reply from DoldAdress.se
Jag har försökt flera dagar att säga upp mitt abonemang försökt maila fyllt i fomulär som inte skickas iväg.
VARFÖR????
Känner mig lurad får ju inge kontakt.
Anmäla!!!!
KAN NÅN JJÄLPA MIG HUR JAG TAT BORT MIG FRÅN DOLDADRESS????? HAR LÖPANDE PREMUNATION..... FÅR INGE SVAR FRÅN DOM.

Reply from DoldAdress.se
Fungerar inte ens, man måste göra allt själv. Då finns gratistjänster där ute att använda istället. De säljer luft.

Reply from DoldAdress.se
Det sjukaste jag varit med om. 5 minuter efter betalningen kunde jag inte logga in mer på deras sida. Och de svarar inte vid kontaktförsök. Testat logga in på olika apparater och webbläsare. Bluff rakt igenom. Och de tar bort sånt som man kan fixa själv med några knapptryck. Inget märkvärdigt, bara slöseri på pengar.

Reply from DoldAdress.se
Känns tryggt och säkert! Litar helt på denna sidan. Otroligt snabb kundservice.

Reply from DoldAdress.se
Grymmaste jag vart med om !
Jag gick med förra året 2024 och inom kort var jag borta från Google helt, till och med Lexbase!
Jag är supernöjd, 5 stjärnor till er ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

Reply from DoldAdress.se
Jag tycker verkligen att DoldAdress.se gör ett fantastiskt jobb och hjälper människor att kunna ha sina privata information dolda och att kunna leva och vara ifred. Jag önskar från hela mitt hjärta att ni får mer befogenheter och makt att kunna stoppa alla sidor och företag som tjänar och läcker andras privata uppgifter och gör det tillgänglig för alla i hela landet.
Tack så himla mycket för att ni finns.
Nu mår jag mycket bättre efter allt ni gör och har gjort för mig.
MVH
Dana

Reply from DoldAdress.se
Ett seriöst intryck, ett gott bemötande är exakt vad som framhävs i kontakten med dem! Man hinner knappt maila, och så har man svaret i inkorgen. De följer upp, inger en riktig trygghetskänsla, där man verkligen vet att ens uppgifter är säkrade och kontrollerade. Stort tack för att Ni finns ! Speciellt Hanna på Supporten, har inga ord att sätta, så hjälpsam och har alltid kunden i fokus på högsta prioritet ! Grymt jobbat !

Reply from DoldAdress.se
Har blivit avindexad på Google, allt fungerar väl!

Reply from DoldAdress.se
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.