DoldAdress var ett företag som jag hörde talas om men trodde det var en gimmick som mycket annat idag. Men jag bestämde mig för att testa och jag är så otroligt glad att jag gjorde det för dom gör... See more
Company replied
Får alltid reda på när jag som person har blivit synlig i olika söktjänster på internet. Konstigt att man enligt lag inte själv kan bestämma om man vill vara synlig eller ej och att opt-in alltid bord... See more
Company replied
DÅLIG Jag är väldigt missnöjd med tjänsten. Jag fick ingen hjälp alls, trots att jag har betalat och gjort allt som krävdes av mig. Min privata information, inklusive min adress, finns fortfarande k... See more
Company replied
Allt funkar från sekund 1 till idag jag verkar ha försvunnit helt som jag önskat och som det va förr 80 tals känsla man hittar inte varandra genom titta på nummerplåt på bilen typ Det ska vara lit... See more
Company replied
DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jag är betalande kund, men de har inte levererat vad de lovar. Mina uppgifter är inte skyddade på nätet. De kunde ta bort mig från några ställen, men inte alla och nu har jag väntat i 9 månader.
När jag försöker komma i kontakt med dem går det inte, varför har ni inte ett telefonnummer på er hemsida där man kan komma i kontakt med er? De har ett mailformulär på sin hemsida som jag har försökt kontakta dem på, men jag får inte någon hjälp där eller svar från dem.
Jag har en stalker efter mig och det är viktigt att mina uppgifter förblir hemliga, men ni har INTE kunnat leverera vad ni lovat, utan uttnyttjat min situation då jag betalat er för en tjänst som jag inte fått ut något ifrån. Rekommenderar INTE denna tjänst, håll er borta från detta företag då det är scam.

Reply from DoldAdress.se
Jag har tecknat den och ser fram emot den nu. Väldigt konstigt att man är så här oskyddad i ett demokratiskt land som Sverige. Hur sjukt är inte det att personnummer till och med ligger därute för vemsomhelst att utnyttja tillsammans med adress, bil och allt annat känsliga uppgifter?. Många människor råkar illa ut pga detta och har till och med mist livet pga detta. Väldigt sjukt system där man har inte något att säga till. Glad att en sådan här tjänst finns. Blev nästan chockad när jag såg alla mina uppgifter på ratsit.(värst av allt personnummer)

Reply from DoldAdress.se
Betalade för "Uppgiftsskydd" i 3 månader och följde alla stegen under "kom igång". På deras första sida står det att man efter 5 dagar ska kunna se i realtid vilka sidor man är dold/synlig på, men efter två veckor har jag fortfarande inte fått någon uppdatering.
Kundtjänsten är trevlig med ohjälpsam och säger bara att jag ska fortsätta att vänta eller svarar inte på mina mail.
Mer värt att bara googla och göra allt själv

Kundservice svarar inte.
Uppfyller inte det som lovar.
Du betalar för att få en copy/paste mall som du ska följa.
Du kommer behöva göra allt jobb själv.
Fråga chatgpt istället så får du det gjort gratis istället.

Reply from DoldAdress.se
Jag är mycket nöjd Tack, Doldadress, för att ni är så bra!

Reply from DoldAdress.se
Tycker faktiskt att värdet som doldadress ger är riktigt bra. Dessutom mycket hjälpsamma!

Reply from DoldAdress.se
Verkar som att många som ger reviews här inte läst på eller gjort sig införstådda på vad som doldadress.se faktiskt erbjuder. Jag tycker man får det man betalar för. Men klart att det finns saker att bygga ut på. Fick personligen massa saker borttagna som jag själv försökt ta bort under en längre tid. Jag rekommenderar doldadress.se.

Helt värdelös
Detta att skicka mail eller manuellt hos varje sök tjänst anmäla borttagning av uppgifter jag har tidigare själv har ordnat men fortfarande på Google fanns uppgifter men man man kunde inte vidare läsa något men jag har betalat i hopp om att allt skall raderas känner mig grundlurad p.g.a saknad av tydlig information
Ej rekommenderas
Man kan göra allt själv
Imorgon lämnar jag blankett hos skattemyndigheten och ansöker om skyddade uppgifter

Reply from DoldAdress.se
10/10 tjänst med trevlig och kunnig kundtjänst som svarar inom några timmar! Kunde inte vara mer nöjd gällande bemötande och tjänsten i stort. Tack!

Reply from DoldAdress.se
Kundtjänsten är guld! Jag skrev in fel e-mail i registreringen men fick grym hjälp av er suveräna kundtjänst så att jag kunde återställa mina uppgifter. Kundtjänsten var mycket tydlig och gav mig tydliga instruktioner!

Reply from DoldAdress.se
Allt var prisvärt eftersom det fungerade precis som det ska! Fanns inget och klaga på.

Reply from DoldAdress.se
Mycket enkel registrering, smidigt och snabbt! Jag är mycket nöjd!
Vilseledande tjänst.
Du betalar för en tjänst för att få information om hur du själv ska maila och höra av dig till olika sidor för att ta bort dina uppgifter. Saker som du kan googla fram själv.
Dessutom så får man inte bort sig själv från Tex Ratsit. Med andra ord är tjänsten helt onödig för du kommer aldrig kunna bli helt dold på nätet

Reply from DoldAdress.se
Jag har försökt att få bort skadlig information från mitt namn som inte försvunnit på flera månader nu, är extremt besviken över tjänsten då jag inte heller får svar från företaget trots upprepade mail, har rekommenderat flera kunder i början men valt nu istället att varna för företaget då jag betalat men inte fått vad jag betalar för!

Reply from DoldAdress.se
Tjänsten fungerar inte så bra som man trodde ifrån början, jag tänkte att nu blir jag dold precis över allt och får bort skadliga länkar med mitt namn. Men nej, bara ett fåtal sidor man blir borttagen ifrån och detta jobb får man då göra själv! Mr koll försvinner man inte ifrån och man måste upprepa samma process var 30e dag, vilket är ett stort irritationsmoment, så folk kan alltså se min adress i 24 timmar varje månad på Mr koll trotts betalning emot det! Eran länk avindexering fungerar inte heller. Jag ångrar mitt köp och kan dessvärre inte rekommendera denna tjänst.

Reply from DoldAdress.se
Fungerar dåligt. Verkar som att era "checkar" bara körs när man väl loggar in. Jag blev synlig i Mrkoll för över en månad sedan men fick inget mejl. När jag väl loggar in på er hemsida så körs "checken" och jag får ett mejl att jag blivit synlig på Mrkoll. Vad är syftet med tjänsten om jag måste logga in regelbundet?

Reply from DoldAdress.se
Ett väldigt oseriöst företag som vill åt dina pengar men att göra dig dold på sidor är bara en stor bluff vi har granskat företaget & provat tjänsterna som inte fungerar 100% ut men dom utlovar att uppgifter om dig blir dolda vilket dom inte blir mer en till 80% så vill varna för att använda doldadress.se även andra företag avråder från att bli kund i doldadress.se

Reply from DoldAdress.se
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.