DoldAdress.se Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

DoldAdress var ett företag som jag hörde talas om men trodde det var en gimmick som mycket annat idag. Men jag bestämde mig för att testa och jag är så otroligt glad att jag gjorde det för dom gör... See more

Rated 5 out of 5 stars

Får alltid reda på när jag som person har blivit synlig i olika söktjänster på internet. Konstigt att man enligt lag inte själv kan bestämma om man vill vara synlig eller ej och att opt-in alltid bord... See more

Rated 1 out of 5 stars

DÅLIG Jag är väldigt missnöjd med tjänsten. Jag fick ingen hjälp alls, trots att jag har betalat och gjort allt som krävdes av mig. Min privata information, inklusive min adress, finns fortfarande k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Allt funkar från sekund 1 till idag jag verkar ha försvunnit helt som jag önskat och som det va förr 80 tals känsla man hittar inte varandra genom titta på nummerplåt på bilen typ Det ska vara lit... See more

Company details

1. City Department of Public Safety

Written by the company

DoldAdress.se hjälper dig att dölja och skydda din privata information från exponering online.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

67 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Köpte den här tjänsten för mer än 2…

Köpte den här tjänsten för mer än 2 månader sen. Såg fram emot att inte synas lika mycket på internet. Fast det har gått över 2 månader och jag är forfarande med i ratsit, mrkoll, eniro ja i princip överallt. Det här måste vara en scam

20 April 2024

Hej Mirre,

Tack så mycket för din recension.

Det är beklagligt att höra att din upplevelse inte var till belåtenhet. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda.

Normalt sett tar det bara några dagar för länkar att försvinna, och vi garanterar alltid att det ska ske inom sex veckor. Om du kontaktar vår support via Mina Sidor eller via e-post på kontakt@doldadress.se kommer vi att prioritera ditt ärende direkt.

Vi beklagar än en gång för den otillfredsställande upplevelsen och hoppas kunna lösa eventuella problem så snart som möjligt.

Gänget på DoldAdress

Rated 1 out of 5 stars

Jättedåligt Sega på att göra det dold…

Jättedåligt Sega på att göra det dold tar flera veckor säger 1 vecka

Hej Kalle,

Tack så mycket för din recension. Vi uppskattar verkligen din feedback och vill försäkra dig om att vi tar den på stort allvar.

Vi kan tyvärr inte hitta någon med ditt för eller efternamn i vår kunddatabas så vi kan inte följa upp på ett eventuellt supportärende.

Vi förstår din frustration och vi vill att processen att bli dold ska vara så smidig som möjligt för dig.

Vi undersöker möjligheten att göra informationen om den genomsnittliga tiden det tar att bli dold på Google mer framträdande. Just nu finns detta tillgänligt på flera platser på vår webbplats och användarportal, inkl. här: https://docs.doldadress.se/vanliga-fragor/google-avindexering

Tack igen för att du delade dina tankar med oss. Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster och din feedback hjälper oss att göra just det.

Vi önskar dig en glad Påsk,
Gänget på DoldAdress

Rated 5 out of 5 stars

Både jag och frugan min använder…

Både jag och frugan min använder tjänsten, fungerar kanon! Tog ett år till oss båda och kommer fortsätta vara kund längre en så kan jag säga.

28 March 2024

Hej Rolf,

Det värmer att du och frugan haft nytta av tjänsten.

Ha en underbar dag,

Rated 5 out of 5 stars

Enda tjänsten som faktiskt fungerar bra

Jag har varit intresserad av att dölja länkar osv länge. Jag har inte hittat en enda lösning som faktiskt fungerar. Testade en amerikans motsvarighet men gick bara att köpa ett år för 2 tusen spänn (!). Här är det 10 gånger billigare och du får hur många länkar du vill borttagna från Google.

Jag skulle föreslå att de bli tydligare vilkar länkar som "tas bort automatiskt vid registrering" så man inte behöver skicka in dem för borttagning, men fortfarande värt vartenda öre!! tack tack tack

Hej Johan!

Stort tack för att du är kund hos oss och för dina vänliga ord! Vi är verkligen glada att du är nöjd med vår tjänst.

Ha en fantastisk dag

/Gänget på DoldAdress

Mycket bra!

Jag har länge tänkt att en sån här tjänsten skulle behövas, sen hittade jag den på Facebook och signade upp mig. På en vecka var jag dold och det känns sååå skönt, hade först problem att logga in men fick snabb hjälp från supporten, kan varmt rekommendera denna tjänsten.

3 March 2024

Hej Anita,

Tack så mycket. Dina fina ord betyder mycket.

Ha en fantastisk dag,

Trovärdig och effektiv

Hur mycket jag än försöker går det bara att ge 5 stjärnor. Dold adress är lösningen som löser samhällets problem. Mycket bra och effektiv support.

27 February 2024

Hej Simon,

Stort tack för att du tog dig tiden att lämna en recension, det betyder mycket.

Ha en underbar dag,

Rated 5 out of 5 stars

Jag var lite skeptisk först men efter…

Jag var lite skeptisk först men efter ett par veckor var de första länkar om mig borta på google!

Hej Linnea,

Stort tack för de fina orden, och tack för att du ville bli kund, det betyder mycket.

Ha en fantastisk dag,

Rated 1 out of 5 stars

Allt detta kan man göra själv utan att…

Allt detta kan man göra själv utan att betala. Bara gå in på respektive sida såsom Eniro.se hitta.se mm. Mrkoll.se är lite mer besvärligt men fungerar att göra helt själv. Det går dock fortfarande att ringa folkbokföringen o få Dina uppgifter helt anonymt o gratis.

23 February 2024

Tack för din synpunkt!

Vår tjänst syftar på att dölja sökresultat i sökmotorer och övervaka vart ens uppgifter är synliga. Att bli borttagen på personupplysnings sajter är endast ett komplement till detta och någonting vi gjort enkelt under Mina Sidor genom ditt kundinlogg.

Man kan inte ringa till folkbokföringen och bli anonym. Något sådant existerar inte.

Vi kan heller inte se att du har använt vår tjänst, då du inte finns i vårt kundregister. Kontakta gärna oss om du önskar att bli kund och testa alla våra olika tjänster.

Önskar dig en fortsatt fin dag & trevlig helg! ⭐

Teamet på Doldadress.se

Rated 2 out of 5 stars

Inte imponerad

Jag har provat tjänsten och måste säga att jag inte är imponerad. Man betalar för att få tillgång till skrivmallar som man sedan själv måste skicka ut till olika företag för att be dem ta bort ens privata uppgifter. Som betalande kund hade jag förväntat mig mer och tycker att tjänsten känns ganska tunn. Kundsupporten är också under all kritik; de slutade svara när jag behövde hjälp. En annan nackdel är att ens uppgifter faktiskt inte försvinner helt från till exempel MrKoll; endast adressen göms.

DoldAdress påstår att de erbjuder en tjänst som ska notifiera mig om och när mina uppgifter dyker upp igen på söksidor, men det stämmer inte riktigt. Man måste själv logga in och kontrollera, och det verkar inte finnas någon synkronisering eftersom jag kan se att mina uppgifter åter igen är synliga på söksidorna, medan det på Doldadress' administratörssida fortfarande står att mina uppgifter är dolda.

Nackdelar:
1. Ingen synkronisering mellan söksidorna och Doldadress som skulle varna när uppgifterna publiceras igen
2. Man måste var 3 månad skicka samma förfrågan till dessa söksidor eftersom uppgifterna kan bli synliga igen efter tre månader
3. Inte alla uppgifter döljs; på MrKoll är det endast gatuadressen som visas som "dold".
4. Dålig kundsupport som har slutat svara.

Fördelar:
Konceptet är dock bra men behöver utvecklas.

Reply from DoldAdress.se

Vi beklagar din upplevelse och tackar för din recension.

Våra tjänster syftar på att dölja länkar och sökresultat på sökmotorer samt att övervaka och meddela var du som kund är synlig. Det du beskriver är endast ett komplement till våra nyckeltjänster.

Vi vill bemärka att vi tar din upplevelse på största allvar och vill gärna veta mer om de brister du upplevt i din statusuppdatering. Kontakta oss direkt så att vi kan åtgärda de problem som uppstått och ta ställning till ditt inlogg.

Vår support får man alltid mänsklig kontakt av inom 24 timmar och oftast mycket snabbare.

Tack igen för din åsikt,

Önskar dig en fortsatt fin dag 😊

Teamet på Doldadress

Jättefin tjänst

Jättefin tjänst. Bra översikt. Tydliga instruktioner samt uppföljning och personlig löpande info om mina tjänster.

Kalas

Funkade kalas, känns skönt att slippa oroa sig över att mina uppgifter ligger ute för allmän beskådning.

Bra service

Bra pris, bra service och får stor och snabb hjälp angående alla mina frågor.

7 February 2024

Tryggt!

Det känns åtminstone lite tryggare för mig nu. Som ensamboende tjej i en stad kände jag att detta kan vara säkrare för mig att använda än inte alls.

12 February 2024

Bra support!

Har tänkt länge att en sån här typ av tjänst borde finnas - och nu finns den, kanon!
Supporten svarar snabbt på frågor.

18 January 2024

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look