Har efter 2 ugers brug, endnu ikke oplevet nogen væsentlig positiv påvirkning ift. mine spinalstenoser i lænden. Efter få dages brug, blev enderne som bæltet samles med, meget smallere. Herved stri... See more
Company replied
Pengene er trukket - bæltet er stadig ikke leveret. De første 14 dage er nu gået - og opdateringen siger at nu skal jeg vente yderligere 14 dage. Tlf nummeret virker ikke, og mails kan man ikke send... See more
Company replied
Ønsker at returnere et lændebælte købt for snart 2 måneder siden, det virker ikke på min mands lændesmerter. Har nu dd skrevet den 7.mail til dem for at gøre brug af deres 60 dages returtilbagebet... See more
Leveringstiden blev overholdt og bæltet har allerede hjulpet mig af med lændesmerte 4-5 gange i løbet af de 3-4 mdr jeg har haft det. Anvendt det i løbet af dagen ved lændesmerter, men også på 85 km... See more
Dørsvag™-bæltet vil øjeblikkeligt lindre iskias, lænderygsmerter og iliosakrale smerter - hvis ikke, får du dine penge tilbage!
53 Guild Rd, Flat 1-1, SE7 8HW, London, United Kingdom
No history of asking for reviews
Lang leveringstid men god information undervejs gjorde købet til en god oplevelse.
I forhold til bæltets effekt er jeg dog i tvivl - har endnu ikke følt nogen særlig fremgang.
Har næsten lige købt dørsvag og bruger det jævnligt. Men jeg fik ikke nogen bog med ?
Efter få dages brug, blev enderne som bæltet samles med, meget smallere. Herved stritter velcroen fra elastikdelen uden for bæltet og kradser på maven og hænger fast i mine bluser/trøjer.
Så umiddelbart er jeg lidt betænkelig over for bæltets konstruktion/holdbarhed.

Reply from Dørsvag
Rimelig hurtig levering, indenfor det oplyste tidspunkt.
Behagelig at have på og hjælper godt, men tror endnu ikke den helbreder noget
Jeg synes jeg har fået det bedre i lænden, da jeg begyndte at gå med omslaget, så det skal nok blive godt på sigt.
Det er bare super godt. Mangler bare flere størrelser
Har bestilt et bælte. Dao skulle levere, men har aldrig modtaget noget, hverken i postkassen eller ved døren, på trods af mail fra Dao . Dorsvag mener så den er i nærmeste pakkeshop, hvilket den heller ikke er 😱. Har bedt dem annullere ordren og sende pengene tilbage, hvilket de bliver ved med at overhøre.

Reply from Dørsvag
Kom som det skulle😊syntes det hjælper. Ig i hverdagen👌🏼
Produktet levede op til det det beskrev i reklamen - indrømmet jeg var skeptisk, men det blev gjort til skamme
Jeg er glad for mit bælte. Det giver støtte til mine nederste ryg og bækkenled, som skal have absolut ro, mens de heler op efter en stivgørende operation.
Jeg synes at bæltet er lidt for kort, til at få den ønskede virkning.
Jeg har før købt ved jer,så jeg ved hvad jeg købte købte
Bælte er super godt.
Leveringstid holdt ikke som lovet
Bæltet kom som aftalt. Jeg giver det kun 4 stjerner, da det er ualmindeligt at kalde et firma “dørsvag “ da der ikke er noget der hedder det på dansk. Deres hjemmesideside er også på dårlig dansk, så man kan kun tro det er et fup firma, men det var det så ikke - ihverfald ikke i vores tilfælde
Jeg har aldrig oplevet så behagelig og meget positive samtaler og rigtig god håndtering af sagen TAK