Dørsvag Reviews 115

TrustScore 3 out of 5

3.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Har efter 2 ugers brug, endnu ikke oplevet nogen væsentlig positiv påvirkning ift. mine spinalstenoser i lænden. Efter få dages brug, blev enderne som bæltet samles med, meget smallere. Herved stri... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Pengene er trukket - bæltet er stadig ikke leveret. De første 14 dage er nu gået - og opdateringen siger at nu skal jeg vente yderligere 14 dage. Tlf nummeret virker ikke, og mails kan man ikke send... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Ønsker at returnere et lændebælte købt for snart 2 måneder siden, det virker ikke på min mands lændesmerter. Har nu dd skrevet den 7.mail til dem for at gøre brug af deres 60 dages returtilbagebet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Leveringstiden blev overholdt og bæltet har allerede hjulpet mig af med lændesmerte 4-5 gange i løbet af de 3-4 mdr jeg har haft det. Anvendt det i løbet af dagen ved lændesmerter, men også på 85 km... See more

1. Health and beauty shop

Written by the company

Dørsvag™-bæltet vil øjeblikkeligt lindre iskias, lænderygsmerter og iliosakrale smerter - hvis ikke, får du dine penge tilbage!

3.1

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

ADVARSEL!!!!

ADVARSEL!!!!
HANDEL IKKE MED DORSVAG
Det dog utroligt at man bare ikke kan kontakte firmaet DORSVAG, når man først har bestilt, hverken pr. telefon eller e-mail, intet fungerer.
Men trække pengene for 2 bælter kan de da. Så på trods af mailveksling lige efter jeg desværre faldt i deres fælde om bælte nr.2 til 149,00 kr,
i den svarmail skrev Dorsvag, at når jeg annullerede bælte nr.2 lige efter fejlbestilling ville jeg ikke blive trukket for de 149,00 kr, men det er løgn, beløbet er trukket, og det er umuligt at kontakte firmaet.
SÅ pas på !!!!!

1 August 2023
Rated 4 out of 5 stars

Det var ikke helt det vidunder bælte

Det var ikke helt det vidunder bælte, som jeg havde troet, men det støtter godt, især når jeg går tur !
Jeg fik det anbefalet af en ven Kim Andersen, Assensvej 20, 5620 Glamsbjerg.
Han har reklameret og foranlediget, at 8 personer har købt bæltet.
Så måske i skulle påskønne ham med et ekstra bælte til prøvning !! Mvh Britta Reuter

4 July 2023

Jeg bestilte 1 bælte

Jeg bestilte 1 bælte, ved en tastafejl fik bestilt 2. De vil ikke annullere ordren, for "det kan ikke lade sig gøre". Sender pakken retur uåbnet og skriver til firmaet at jeg har sent det retur og at jeg vil have oengene retur. 378 kr. Men sjovt nok eksisterer mail adressen ligepludselig ikke.
Så de penge ser jeg ikke igen. Det er også en måde ar tjene penge på.
Ordre nr. 1796

17 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fragtfirmaet de bruger DAO,og pakken er væk

DAO kan ikke finde min pakke, og de har ret til 10 arbejdsdage til at finde den. Derefter skal jeg kontakte Dørsvag, men jeg kan ikke sende mail til Dørslag de 2 oplyste mailadresser for de bliver stoppet, med en lang forklaring om office 365 ?og bliver betragtet som spam. Ringer jeg til Dørsvag, er der konstant en engelske talene telefonsvare. Frustrationen vil ingen ende tag.

24 July 2023
Dørsvag logo

Reply from Dørsvag

Kære kunde,

Vi beklager de gener, du har oplevet med din forsendelse. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når din pakke forsvinder under forsendelsen med DAO. Vi beklager dybt enhver ulejlighed, der er blevet forårsaget.

Vær venligst opmærksom på, at vi tager denne sag alvorligt og er forpligtet til at løse den hurtigst muligt. Vi vil genfremsende din ordre for vores regning, da dette er den mest effektive måde at sikre, at du modtager din pakke så hurtigt som muligt.

For at behandle denne anmodning effektivt beder vi dig venligst om at oplyse os dit ordrenummer på følgende e-mail-adresse: "info@dorsvag-danmark.com" med emnet "Trustpilot," så vi hurtigt kan finde dine oplysninger og samarbejde om at løse problemet.

Endnu en gang beklager vi enhver frustration, du måtte have oplevet med dit køb.

Din tilfredshed er af største vigtighed for os, og vi vil gøre vores bedste for at rette op på situationen.

Tak for din forståelse og samarbejde. Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Dørsvag kundesupportteam

Take a closer look