Wij hebben voor onze totaalrenovatie verschillende technieken via Easykit geplaatst, waaronder ventilatie, elektriciteit en sanitair. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de onderste... See more
See what reviewers are saying
Kristof (?) schakelde de draden in de zekeringskast aan. Hij was zeer bereidwillig in het beantwoorden van alle vragen en leverde proper werk af. Heeft ook creatief mee oplossingen gezocht voor prob... See more
De dienst naverkoop laat te wensen over. Ze proberen even een aantal dingen maar je wordt heel snel afgewimpeld en dan moet je maar een afspraak maken met een technieker Die je uiteraard je veel zal... See more
Wij hebben verschillende technieken via Easykit geplaatst. * Ventilatie * Electriciteit * Warmtepomp * Sanitair In het algemeen waren we zeer tevreden over de samenwerking en de deskundige u... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Easykit is een Belgische aanbieder van doe-het-zelfoplossingen voor technieken in en rond de woning, zoals verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit. Het bedrijf richt zich op particulieren die zelf hun installatie willen uitvoeren, maar daarbij wel willen kunnen rekenen op professionele ondersteuning en begeleiding. Klanten kunnen bij Easykit terecht voor advies op maat, technische plannen en complete materiaalpakketten die afgestemd zijn op hun specifieke project. Door deze aanpak wil Easykit het zelf plaatsen van installaties toegankelijk en begrijpelijk maken, ook voor mensen zonder uitgebreide technische voorkennis. Het assortiment omvat onder meer vloerverwarming, warmtepompen, ventilatiesystemen, badkamermaterialen en elektrische installaties. Easykit werkt met verschillende merken en technologieën, met aandacht voor kwaliteit en energie-efficiëntie. Daarnaast biedt het bedrijf ondersteuning via fysieke showrooms en begeleiding tijdens het volledige traject, van voorbereiding tot uitvoering. Klanten krijgen zo de mogelijkheid om hun project stap voor stap zelfstandig te realiseren, met ondersteuning waar nodig. Met deze aanpak wil Easykit bijdragen aan betaalbaar, duurzaam en comfortabel wonen voor een brede groep doe-het-zelvers.
Contact info
Belgium
- easykit.be
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vlotte service.
We zijn bij Easykit gaan aankloppen voor de elektriciteit volledig te vernieuwen van onze te renoveren woning die we hadden aangekocht. Alles verliep zeer vlot, van het plan opmaken tot het leveren van ale materialen.
Alles zelf uitgevoerd via de les die je bij Easykit kan volgen, en ook de infoboekjes.
Bij vragen tijdens het installeren direct een antwoord. Elektriciteit nu volledig in orde en gekeurd.
Bedankt Easykit Maldegem.

Reply from Easykit
Zeer slechte ervaring helpen u niet…
Zeer slechte ervaring helpen u niet gelijk het hoort hier is alles mee gezegd
Glenn Degros deelt ervaring over Easykit
De buitenunit van onze Bulex warmtepomp maakte bij lage buitentemperatuur zeer veel lawaai. We maakten hiervan melding aan Easykit en Bulex begin januari waarna Bulex half januari langs kwam om dit na te zien en vast te stellen dat de compressor van de buitenunit diende vervangen te worden. Deze werd vervangen ergens half februari maar
na 7uur ging die in foutstoring F729. De week erop kwam Bulex terug langs om na te zien en met een wijziging doorgevoerd vertrokken die maar de dag zelf terug foutcode F729. 1 Week later kwam een technieker van Bulex terug om de print te vervangen maar steeds tevergeefs. Vanuit Bulex besliste men dat de buitenunit diende vervangen te worden en dat Easykit daarvoor diende in te staan gezien dit garantie was en Easykit de unit initieel had geleverd. Met een bon vanuit Bulex als garanatiebewijs en wat aandringen van mijn vrouw door de ganse situatie uit te leggen aan het easykitteam werd door Easykit de ganse wissel doorgevoerd in een grote week. Als eindklant zijn wij van de hulp van zowel bulex als Easykit in feite heel tevreden. Men liet ons zeker niet aan ons lot over. Verre van. Maar het goede werk van alle mensen bij Bulex en bij Easykit wordt voor een stuk teniet gedaan door het feit dat de ganse herstelling door een te lawaaierige buitenunit wel een heel lange doorlooptijd heeft gehad. Dat is natuurlijk jammer maar doet wel geen afbreuk aan het feit dat de mensen bij zowel Bulex als Easykit ons binnen de mate van het mogelijke heel goed hebben geholpen. Soms moesten we wel eens serieus aandringen om ons situatie te schetsen zodat de servicedienst de situatie als dringend kon gaan beschouwen. Immers hebben we toch een grote maand zonder verwarming gezeten.
Vriendelijke groeten
Glenn Degros
Heel slechte service
Halverwege februari een probleem gemeld met mij airco.Er werd verschillende keren beloofd om terug te bellen , zonder resultaat. Uiteindelijk een afspraak kunnen vastkrijgen voor 22/03. Vandaag 20/03 afspraak afgebeld en verplaatst naar 6/05. (K0323072)
3 maanden moeten wachten voor er iemand langs kan komen om een foutmelding op de airco te bekijken is onaanvaardbaar.
Was van plan om nog een laadpaal te laten plaatsen , maar heb toch maar afgezien van het plan na deze ervaring.
Heel tevreden van EasyKit Geel
Zeer goed geholpen geweest door de mensen van EasyKit Geel bij het leggen van gas en sanitair installaties. Brecht en Tom hebben mij heel goed ondersteund.
Easykit Maldegem is heel vriendelijk en…
Easykit Maldegem is heel vriendelijk en heel behulpzaam. Je bent altijd welkom met een vraag en kijken hoe ze jou zo best mogelijk kunnen helpen, ook al is het al enkele jaren geleden. Top!
Groetjes Tialda
Profesional ondersteuning
Waren op tijd op de werf niettegenstaande de ruime afstand. Gaven goede tips mee om vlotter te werken., vb dunnere Wagoklemmen om de schakelaars door te verbinden.
Met de meegeleverde zou het nooit gelukt zijn.
Easykit: niet meer wat het geweest is ...
Zo'n 5 jaar geleden ging ik in zee met Easykit. Heel tevreden over de begeleiding, uitvoering, materialen, bereikbaarheid enz. Tenminste, dat dacht ik ... of toch in het begin.
De servicedienst is een ramp en het wordt enkel erger. In het weekend is er niemand bereikbaar, je hangt regelmatig 45 minuten aan de lijn vooraleer je iemand te pakken krijgt en het duurt langer en langer vooraleer er iemand kan langskomen. In december 2023 vertelde de persoon aan de lijn me doodleuk dat 'hij de eerste 14 dagen géén technieker kon sturen en er geen kon toveren als hij ze niet had'. Heel fijn om voor de zoveelste keer zonder warm water en verwarming te zitten bij vriestemperaturen ...
Bovendien blijkt ook - met dank aan een andere chauffagist- dat ik destijds foutief advies heb gekregen (en dus ook fout materiaal) wat betreft de opbouw van mijn rookgasafvoer. Onbegrijpelijk dat geen enkele technieker van Easykit dit eerder opmerkte. Niet tijdens de in dienst stelling, herstelling, onderhoudsbeurten ... Ook administratief gezien loopt het daar in de soep. Volgens Easykit zou ik nu plots de rookgasafvoer niet bij hen besteld hebben, terwijl ik hier wel een factuur van heb, foto's, artikelnummers etc.
Kortom: easykit is niet meer wat het geweest is. Meerdere toonzaalmedewerkers vertrokken er, omdat het klachten regent en ze niks kunnen doen gezien ook zij afhankelijk zijn van de servicedienst in Brussel. Mijn advies: blijf er weg!
Easykit Geel
We hadden problemen met onze vloerverwarming, na een telefoontje is Bjorn dezelfde dag ons uit de nood komen helpen. Waarvoor dank!
Easykit aanrader!
Zo'n 2 jaar geleden hebben we een oud huisje gekocht met enorm veel werk aan... Na vele reclamespots te horen, hebben we Easykit online opgezocht en aangesproken voor offertes. Al snel mochten we langsgaan en kregen we de belofte: we gaan jullie huis 'futureproof' maken. Na een hele boterham aan uitleg en materialen zijn we begonnen aan ons avontuur. De leveringen van materialen gebeurden altijd volgens afspraak in verschillende fases. Ook kregen we duidelijke handleidingen mee en kan je op avondcursus komen voor bepaalde technieken. Een opsteker! Je kan ze ook altijd bereiken via het nummer van de toonzaal of je kan altijd rustig langskomen voor meer uitleg. Dit gebeurde altijd op een aangename manier waarna je met een gerust hart weer naar huis kon. Nu komt ons verhaal bij easykit dus bijna ten einde en zijn er ook verschillende techniekers al langs geweest. De techniekers waren steeds heel vriendelijk en deden uitstekend hun job. Bij ons beginnen nu de voorbereidingen om ons huis volledig woonklaar te krijgen en dit mede dankzij de uitstekende hulp van Easykit! We kunnen enkel maar positieve zaken benoemen over de mannen van Easykit!
Easykit Geel - goede opvolging (elektriciteit)
Goede ondersteuning van de coach. Degelijk materiaal en correcte manier van werken. Ook terugname van overschot verliep vlot.
Easykit Hasselt / Geel - top opvolging!
Ik ben enorm tevreden van mijn opvolging en de service die Easykit steeds geboden heeft. Gezien ik tussenin plekken woonde, was het ook nooit een probleem als ik eens iets wilde oppikken in een ander filiaal, wat enorm handig is op sommige momenten.
Wij hebben al onze technieken via Easykit gelegd, en wonen nu in een huis waarin we alles weten liggen. Zalig!
Merci Easykit!
Dure zonnepanelen
Ik ben een 8-tal jaar geleden met easykit in zee gegaan voor verwarming, sanitair en verluchting. Prijs/kwaliteit waren ze toen de beste. De ondersteuning tijdens de werken verliep ook heel goed.
Vorige week langsgegaan voor zonnepanelen en een laadpaal. Dat was een tegenvaller. De prijs was maar liefst 2000 euro duurder in vergelijking met een lokale installateur. Men heeft dan nog een extra korting gegeven, maar de prijs lag nog steeds een stuk hoger, en bovendien moest ik het ook nog zelf installeren.
goede opvolging in Easykit Maldegem
Wij zijn bij Easykit Maldegem geweest. Plannen waren correct, goede ondersteuning na verkoop bij uitvoering van onze verkoper. Wel zeker tijdig leveringen en service (vb. opstart) inplannen gezien de service dienst overbevraagd is (2023). Als je hier rekening mee houdt lukt het wel. Boekjes zijn zeker goed, kan hier en daar wel nog iets uitgebreider. Algemeen zeker een positieve ervaring.
Neem voldoende tijd voor het uitpakken van leveringen
Over het algemeen goede samenwerking Easykit. Nog niet alles is volledig afgewerkt maar wel tevreden over instructies en de uitleg in de toonzaal. Een tip neem wel voldoende tijd om de leveringen uit te pakken en na te kijken wij zijn hier toch langer dan gedacht aan bezig geweest. Uiteindelijk wel alles OK!
Heel behulpzame mensen en altijd snel en accuraat antwoord
Heel behulpzaam en snel antwoord
Het was zeer leuk
Het was zeer leuk , vriendelijk bekwaam personeel. Kon er met al mijn vragen terecht en kreeg duidelijke antwoorden...
Verliep moeilijker dan verwacht.
Tevreden over installateurs aan huis.
1 maand na ondertekenen project stopt mijn coach. Aangezien bureau onderbemand was kreeg ik moeilijk hulp. Terecht bij verschillende personen.
Aansluiten en opstarten verwarmingsketel (zoals beloofd door coach) ging ook niet meer zonder bijbetaling. Enkele honderden euro's extra kosten. Voor opstart door easykit moet je toestel bij hen kopen.
Opstart ventilatie 9 maand wachten ipv de verwachte 2 weken. Wou daarrna teruggave goederen van ventilatie doen maar dit kan niet meer omdat termijn van 12 maand na bestelling verlopen is!!!
Teruggave teveel aan elektrisch materiaal is wel correct verlopen.
Tijdens verbouwing veel moeten bijkopen of omruilen van materialen. Dit verliep redelijk vlot maar de eindprijs ligt hoger dan verwacht.
Alle niet geïnstalleerde materialen…
Alle niet geïnstalleerde materialen zijn zelf na een jaar terug genomen en terug betaald. Daarnaast ben ik tevreden van de documentatie en trainingen.
Zeer tevreden van Easykit Maldegem
Communicatie met easykit Maldegem voor tijdens en na de samenwerking verliep erg vlot. Opleiding en instructies waren duidelijk en alles mits wat denk en planwerk makkelijk te realiseren. Zeker een aanrader
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.