See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem nem ekspedition generelt - gode forklarende tekster ved valg af produkt og meget stor grad af overskuelighed. Man føler sig tryg og får løbende gode informationer om køb samt forsendelse

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service! For andet år i træk har jeg nu handlet med flexshoppen og igen i år har de bevist hvorfor vi bruger dem som partner i vores virksomhed. Fantastisk service, hurtig svar ve... See more

Company replied

Company details

1. Mobile Phone Shop

About Flexshoppen

Written by the company

Bruttolønsordninger med værdi for alle.

Flexshoppen hjælper virksomheder ved at tilbyde en outsourcet bruttolønsordning til håndtering af mobiltelefoner, tablets, laptops mm, alt fra indkøb, leverance, support, garanti, reparation og frikøbshåndtering. Samtidig med at denne opgave outsources, får jeres medarbejdere et fedt personalegode.

Som kunde hos os vil du blive mødt af åben og ærlig rådgivning og sparring. Vi ved at enhver form for outsourcing handler om tid, frigivelse af tid og ressourcer, så den interne tid bliver brugt bedst muligt.

Du finder os nede på jorden og altid i øjenhøjde, vi gør os umage for at sætte os ind i jeres forretning og sammensætte en løsning der passer til netop jer.

Vi gør alt hvad vi kan for at give jeres medarbejdere en lækker oplevelse omkring deres bestilling og levering af produkter fra os. Det skal fungere fra start til slut, fra første besøg på vores shop til det sidste frikøb af udstyr.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Gennemskuelig hjemmeside og hurtig …

Gennemskuelig hjemmeside og hurtig levering. 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26 February 2026

Reply from Flexshoppen

Mange tak Maja, vi er meget glade for alle 5 stjerner.

Stor fornøjelse

25 March 2026

Reply from Flexshoppen

Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering af bestilte vare

Har kun brugt Flexshoppen en enkelt gang men fik hurtig min bestilling

15 April 2025

Reply from Flexshoppen

Hej Kenneth, mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Nem bestilling

Nem bestilling, og væsentlig hurtigere levering end forventet

23 May 2025

Reply from Flexshoppen

Hej Morten, tak forbi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

God og hurtig levering

God og hurtig levering samt en overskuelig hjemmeside

10 April 2025

Reply from Flexshoppen

Hej Nadia, mange tak for du har taget dig tid til at lave en anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Fremragende CYOD-løsning

Rigtig god CYOD-løsning for vores medarbejdere, med nem og brugervenlig medarbejderportal, og med professionel og dedikeret support. Alt spiller bare.

23 May 2025

Reply from Flexshoppen

Hej Thorbjørn, mange tak for de pæne ord. Dejligt at hører i er glade for ordningen.

Nemt

Nemt, god service, hurtig levering

1 April 2025

Reply from Flexshoppen

Hej Anne, mange tak for din anmeldelse.

Super hurtig levering.

Jeg handlede hos Flexshoppen.dk da mit arbejde har en aftale med dem, og jeg er super tilfreds med mit køb! Jeg købte en Iphone og noget tilbehør som jeg fik det leveret indenfor en uge.
Det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler hos dem!

22 February 2024

Hej Camilla,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hører du havde en god oplevelse i forbindelse med dit køb.

Mvh,
Flexshoppen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igennem min arbejdsplads…

Jeg har igennem min arbejdsplads bestilt udstyr på Flexshoppen, det fungerede 100% som det skulle og supporten svarer meget hurtigt hvis man har spørgsmål. Derudover sidder jeg med ansvaret for et par teams, og det er fantastisk ikke at skulle tale om fornyelse af udstyr længere, alt kører automatisk og jeg taler ikke om nye telefoner og andet længere.

1 May 2024

Reply from Flexshoppen

Hej Max, tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt at hører du er glad for vores løsning, både som medarbejder og som leder. Mvh, Flexshoppen

Take a closer look