Dårlig oplevelse - ødelagde en fødselsdagsgave
Jeg har været i Flintholm Kurbad mange gange over de sidste 1,5 år og har normalt været glad for stedet. Derfor gav jeg min veninde et besøg hos jer som fødselsdagsgave d. 3. april kl. 13-14:50. Det var hendes første gang, og hun var glad og spændt, men det blev desværre ikke en god oplevelse.
Allerede i receptionen blev vi mødt af en kvindelig medarbejder med en sur og ubehagelig tone. Min veninde havde ikke set sedlen om, at man ikke må filme, og tog en hurtig video, fordi hun syntes stedet så flot ud. Hun undskyldte med det samme, og det er helt fair at bede hende slette den.
Men medarbejderen gik rundt på den anden side af disken, sagde “må jeg se dig slette det” og stod og kiggede direkte ned i hendes telefon imens. Det føltes grænseoverskridende og som manglende tillid.
Der var ingen velkomst, intet smil og ikke engang et “god fornøjelse”. Hun pegede bare på reglerne og virkede generelt irriteret. Det er ikke en særlig god måde at tage imod gæster på, især ikke når det er første gang.
Den første gus var rigtig god. Gusmesteren var rolig, behagelig og havde afslappende musik, som det skal være.
Den anden gus blev holdt af den samme kvindelige medarbejder, og det var desværre en helt anden oplevelse. Hun havde sin telefon med ind, hvilket virker uprofessionelt.
Hun startede med en lang gennemgang af regler uden at spørge, om nogen havde været der før. Under selve gusen snakkede hun stort set hele tiden med løbende kommentarer, guidning og instruktioner, selvom hun selv havde sagt, at der skulle være stilhed og ro.
Vejrtrækningsøvelserne var fine, men derefter blev det meget med øvelser for arme, ben, ryg og rotationer. Når man sidder i en varm sauna, bliver det hurtigt lidt for meget. Små nakkeøvelser kunne måske fungere, men det her tog fokus væk fra det, gus normalt handler om.
Man kunne tydeligt mærke, at flere ikke deltog i øvelserne, og det påvirkede stemningen i rummet. Det blev ikke den rolige og afslappende oplevelse, man forventer.
Det er virkelig ærgerligt, fordi jeg ellers har været glad for stedet, men det her var ikke den oplevelse, jeg havde håbet at give min veninde på hendes fødselsdag.