Frederiksberg Kommune Reviews 8

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Underligt man ikke kan ringe?

Underligt man ikke kan ringe?
Der skal udfyldes mailformular hvor der svares: “Vi modtager mange henvendelser, og der kan derfor gå nogle dage, før du får svar”.
Intet sted på hjemmesiden står hvordan handicapforholdene er.

29 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

bookingsystem der koster 10 kr ekstra…

bookingsystem der koster 10 kr ekstra pr gæst. For vores familie på 5 bliver det 50 kr ekstra. dvs 294,-
Kun 1 times badning, på klokkeslættet.
Meget lille varmt bassin til de små ( som er overfyldt)
Da jeg ville tage min søn og hans ven på 10 år med, skulle jeg betale fuld pris for at holde øje med dem ( skulle ikke have svømmebillet, bare sikre mig at de var ok, da svømning jo er på ejet ansvar.)

Det havde også været rart hvis de havde oplyst at de fjerner aquabanen kl 15 i weekenden.

4 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte nyt pas på Frederiksberg borgerservic, kom til at betale for passet to gange

Jeg bestilte et nyt pas på paskontoret i Frederiksberg rådhus.
Imidlertidig kom jeg til at betale for passet to gange.
Så regner jeg med at det bare er en formssag, af få mine penge tilbage, men det virker ikke så.
Jeg har skrevet 4 gange, ringet 3 gange fået brev for 3 uger siden med en undskyldning og lovning på at det ville blive ordnet straks.
Efter endnu et opkald fik jeg endnu en undskyldning og det ville blive effektueret senest denne uge, desværre er ugen gået og jeg har stadig ikke set mine penge.
Det var ved et tilfælde at jeg opdagede at passet var blevet trukket på min konto to gange og det er trals, at det ikke er ordnet nu her over to måneder senere.
Dårlig service.

3 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Flintholm svømmehal diskriminerer og…

Flintholm svømmehal diskriminerer og mobber handicappede ældre ud, så de ikke mere kan deltage i den for dem livsvigtige fysioterapitræning i varmt vand for ganghandicappede. Handicappede og gamle er fra efterårssæsonen i år gradvist blevet forment adgang til de eneste omklædnings- og vaskefaciliteter, nogle af dem er i stand til at benytte. De tidligere små handicaprum, hvor der er noget at holde i hele vejen rundt, har fået fjernet loftlifte og badestole til fordel for babybadekar og pusleborde. Nu er det kun de unge, med babyer, der må benytte dem. En tid va det muligt at benytte rummene for dem, der kom med rollator. Men det er nu også slut. Rummene låses af for alle andre end unge forældre. Hvorfor er der ikke mere plads alle i svømmehallen? Er det mon Frb. Kommunes politik?
For få år siden blev ganghandicappede budt velkommen og netop vist til disse rum. Nu mødes de af en en låst dør og fryses ud af umenneskekelige, kolde regler og ansatte. På vores to små hold har allerede 4 (halvdelen) måttet opgive at komme i svømmehallen.
Dette skrives af en grædefærdig, for hvem træningen i varmtvandsbassinet er eneste mulighed for bevægelse i ugens løb. Det er anstrengende og svært med rygsmerter, smerter i alle led, opererede som uopererede), neuropati (føleforstyrrelser) i ben og fødder, træder direkte på koglerne (ingen ‘trædepuder’ = store smerter på bare ben). Men det varme vand gør bevægelse, som ellers er umulig, mulig. Derfor tåler man den besværlige omklædning/badning. Men det har svømmehallen nu forpurret.
Er det mon de unge forældre, der står bag denne diskrimination? Eller er det en leder, der vil tækkes de unge? Eller ikke har anelse om, hvad det vil sige at være handicappet?

26 October 2022
Rated 4 out of 5 stars

En skøn svømmehal

En skøn svømmehal. God mulighed for at svømme og der er som regel fin plads. I omklædningen er der mange nydanskere der ikke vasker sig overhovedet før de går ind og svømmer. Det kan personalet godt være bedre til at holde øje med for det er ret ulækkert.

27 September 2017

Stram op..

Svømmehallen er livsfarlig. trapperne som man træder på for at komme op af bassinet har skarpe kanter, og det kan gå grueligt galt hvis nogle skulle skærer sig på det. Henvendte mig til personalet, men de havde travlt med at grine af deres interne jokes, og mere blev der ikke gjort med den trappesag.

22 September 2012
Rated 3 out of 5 stars

Der mangler noget!

God svømmehal med rene lokaler. Men det kniber med hygiejnen hos gæsterne. Mange springer den omfattende afvaskning uden badetøj over, før de går i bassinet. Personalet er alt for passivt og kommer sjældent i baderummene. Min kone og jeg kommer i svømmehallen 4-6 gange om ugen og ser der, at manglerne er de samme hos damerne som hos herrerne. Tag jer nu sammen.

24 June 2012

Is this your company?