Frederiksberg Reviews 18

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg treatede min mor til et spabad

Jeg treatede min mor til et spabad, men vi blev ikke oplyst om hvor kort tid vi ville have derinde så vi "spildte" meget tid på lidt ligegyldige ting. Det er også aaalt for kort tid, det føles som om de presser folk igennem så de kan tjene flere penge og priserne er stødt stigende - ikke nok med at de er steget efter forbedringerne, men de stiger også lige med 7-8 kr engang imellem 🙄 not worth it.

28 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg forsøgte at bestille tid til…

Jeg forsøgte at bestille tid til kurbadet, men det viste sig desværre ikke at være så enkelt som forventet. Jeg skulle først oprette en profil, hvilket jeg gjorde, men profilen virkede desværre ikke, så jeg måtte prøve igen. Efter andet forsøg fungerede det stadig ikke.

Jeg forsøgte derefter at ringe til svømmehallen (telefonnummeret fremgår i øvrigt ikke tydeligt på jeres svømmehalside). Den lange telefonsvarerbesked oplyste dog, at man ikke kan bestille tider eller billetter via telefon.

En yderligere bemærkning er, at det kunne være langt mere klart, hvilken lokation de forskellige tilbud hører til.

Vi endte derfor med at opgive og fandt i stedet et alternativ i Valby Vandkulturhus, som kan anbefales og er nemt at benytte.

Til Frederiksberg Svømmehaller vil jeg anbefale, at I overvejer, om der er mulighed for forbedringer, så det bliver lettere for kunderne at benytte jeres tilbud. Jeg ville ellers gerne have prøvet både kurbadet og svømmehallen, hvis processen havde været mere enkel.

En kunde, der gerne ville have besøgt jer

17 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Mangler sæbe i toilettet hos herrerne…

Mangler sæbe i toilettet hos herrerne og mangle sæbe i bad hos herrerne. Jeg kommer i dag søndag og skal til babysvømning klokken 10, til min overraskelse sidder jeg inde på herrernes toilet har lavet stort som man siger ja. Så mangler jeg toiletpapir. Bagefter opdager jeg at der også mangler sæbe på herretoilettet. Jeg tænker hundredvis mænd render rundt i Frederiksberg svømmehal med beskidte fingre.

Så kommer jeg ind til baderummet hos herrerne og tænker nu skal jeg vaskes ren. Den første bruser jeg er stået på har ikke noget sæbe heller ikke den anden bruser. Den tredje bruser er så lykkens gang.

Man taler meget om at borgerne skal huske at vaske sig og gøre sig ren. Men i dette tilfælde skulle Frederiksberg Kommune og svømmehallen måske sørge for at borgerne kan gøre sig rene. Så i dag uren oplevelse i Flintholm svømmehal.

2 November 2025
Rated 3 out of 5 stars

En gammel dame - og det kan stadig ses

Jeg er kommet i Frederiksberg Svømmehal siden 2004 og har glædet mig til at se genåbnede og før jeg kommer med det dårlige, vil jeg understrege at det klæder den gamle svømmehal med en gang maling, en mega fed rutchebane med musik og farver osv. Dog blev jeg lidt skuffet over følgende:

1. At man har opdelt svømmebanerne i langsom, motion, hurtig og leg - med kun en 1 meter vippe giver meget god mening, men personalet henviser ikke svømmerne til de rette baner, så det er pensionister som svømmer ekstremt langsomt som svømmer i lege banen - også selvom man spørger ind og så er de 3 meter og 5 meter vipperne konsekvent lukkede andre dage end fredag, hvilket er skuffende når man kommer som barn.
2.Omklædning og bad virkede stadig slidt og nusset.
3. Den ellers så hyggelige cafe med burger og pommes fritter var nu erstattet af en meget spartant indrettet hipster cafe med grød osv - langt fra svømmer fritter med udsigt til svømmehallen.

Jeg kommer stadig til at besøge Frederiksberg Svømmehal, men hvor ville jeg ønske de rettede nogle af disse ting ind.

Priserne er i øvrigt super fine og personalet meget venligt og serviceminded!

16 July 2025

Sygdom og afbud.

Pas på med at blive syg og meld afbud på booket spa. Det tager over 30 dage at få pengene retur plus man skal betale penge for at få sine penge retur.
Skod koncept og dårlige medarbejdere som misvejleder kunderne.

8 June 2025
Rated 2 out of 5 stars

Herreomklædning under al kritik

Herreomklædning under al kritik. Masser af omklædningsbokse, men kun 10-12 ledige garderobeskabe, resten er defekte?
Har været det igennem en længere periode og INGEN tager action på at få forholdene udbedret?
Hvad er årsagen til at de gamle omklædningsrum er sat ud af drift?

4 June 2025

Fyldt med klamme typer

Jeg har været der en eneste gang. Der stod en klam mand og onanerede under bruseren. Jeg sagde det til personalet og de gjorde intet ved det. Nu kan jeg så læse i nyhederne at mange homoseksuelle mænd kommer der og laver alt muligt. Ikke et sted jeg nogensinde besøger igen.

7 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og manglende skiltning

Vi stod en helt flok i kø i receptionen, mens tre medarbejdere var i gang med én kunde eller lavede ingenting. Da det blev vores tur var betjeningen småsur, på trods af at vi var flinke og imødekommende over for hende. Selvom medarbejderen spurgte om vi havde været i kurbadet før (hvilket vi ikke havde) var der ingen vejledning om noget som helst, og da skiltningen er virkelig ringe, endte jeg med at klæde om i det almindelige omklædningsrum og ikke hvor vi havde betalt ekstra for. Dette opdagede jeg først da jeg havde skiftet og havde været på en længere tur rundt for at finde kurbadet. Noget jeg kun lykkedes med, fordi jeg spurgte en svømmehals-gæst om vej. Da vi var færdige i kurbadet, kunne jeg iøvrigt ikke komme hen til mine ting og måtte lede efter en medarbejder.
Den almindelige omklædning var ikke så lækker. Ret beskidt og rodet. Ubemandet. Det virker som om medarbejderne ikke rigtig gider lave noget. Skuffende oplevelse på min runde fødselsdag.

27 February 2025

Forfærdeligt kurbad

Forfærdeligt kurbad. Dårlig service, uhøfligt personale og alt for mange mennesker på et lille sted. Fordi mit hår ikke var helt vådt (som mange andre gæster heller ikke havde) blev jeg som den eneste jagtet af tre forskellige personaler om at mit hår skulle være helt vådt, selvom jeg ikke havde i tanke, at have hovedet eller håret under vandet inde i kurbadet. Jeg har aldrig oplevet andre (meget finere og lækrere) spasteder, hvor man er blevet fortalt eller jagtet rundt for at blive fortalt at håret skulle være helt vådt - hvilket i øvrigt ikke stod nogle stedet. Kun at man skulle skylle sig.
Kæmpe ubehagelig og dårlig oplevelse.

2 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Møgbeskidt i omklædning og baderum(på…

Møgbeskidt i omklædning og baderum(på herresiden), og ligeglad personale når man påpeger ting. Seneste oplevelse var plaster i bassinet(bla dt andre ting) og en 70+ der intim barberet sig i bruseren....aldrig mere.
De burde få sig en god gammeldags bademester....og nogle medarbejdere der gider være der

15 January 2025

Ligeglad med folks ting

Ligeglad med folks ting.
Jeg glemte mit Apple Watch sent igår fredag d. 3.1 og opdager det først, da jeg er i Helsingør. Ringer inden de lukker og igen lørdag to gange. Og ingen gider kigge i det skab jeg beder om. Det ville tage 2 min. Igår efter lukketid men nej, den medmenneskelighed eksisterede ikke. Ej heller ved de to samtaler idag. Fik af vide jeg selv kunne komme og kigge efter og at de ikke ringede tilbage hvis de ikke fandt det. De har ikke kigget og havde ikke tid til det.
Ved ikke hvordan de selv eller andre ville have det hvis det skete. Men at være så direkte ligeglad med folks ting var virkeligt nedslående.

3 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Igen en super oplevelse med gode

Igen en super oplevelse med gode, møre bøffer, brandvarme pomfritter og cremet bearnaise sauce! Altid fin betjening med et smil! Elsker jeres musikvalg. Retro og ikke for høj musik.
Kh. Bo

18 February 2024
Rated 2 out of 5 stars

Discount-service

Wellnes-massage inkl Kurbad var en ekstremt blandet fornøjelse. Selve massagen var helt i orden, men alle andre medarbejdere jeg var i kontakt med var uengagerede, ligeglade og lejlighedsvis direkte uhøflige og uempatiske.
Jeg har skrevet et langt udførligt brev om mine oplevelser hvortil de lakonisk svare at jeg forventer for meget for mine 500kr..
Luksus og forkælelse som de anpriser det købte produkt med har jeg i hvert fald svært ved at genkende.
Det virker som om man har givet omtrent totalt op og blot venter på at genåbne efter den planlagte ombygning.
Jeg ville blot tro man til den tid også får brug for loyale og tilfredse kunder. Det bliver ikke mig! og skulle nogen spørge vil jeg huske den skuffende oplevelse rigtig længe.

22 November 2019

Booking af Babyhold i Frederiksberg svømmehal

Jeg har godt nok hørt at Frederiksberg svømmehals Babyhold er på populært, så jeg sidder også med to tablets klar, da booking er åben for nye hold dags dato D.20/3 kl.00.00.
Jeg logger ind kl.23.59, så jeg er top klar og da jeg kommer ind på selve holdet 00.00.45 er samtlige hold booket.
Man kan ej heller skrive sig på venteliste.
Jeg undre mig!!!
Er det kun for Frederiksberg borgere?
Jeg tænker at det umuligt kan værre booket under et minut efter at holdene er udbudt, så jeg tænker at det måske er en database fejl og forsøger mig frem til kl. 00.28 på en ikke specielt brugervenlig hjemmeside. Stadig på to tablets! Uden held.
Der er heller ingen mulighed for at maile til svømmehallen og stille spørgsmål, hvilket jeg finder under al kritik.
Så desværre en sur anmeldelse her på trustpilot istedet til en ellers udemærket svømmehal.

19 March 2016

Is this your company?