Company replied
Från det första bemötandet tills man gick ifrån butiken var helt underbar. Underbar personal som hjälper en kravlöst och gör allt för kundens bästa. Hade man kunnat slänga till en extra stjärna hade j... See more
Ni bytte ut mina produkter till ett annat märke utan att fråga innan, det är INTE okej. Och att jag ska betala frakten för retur… URUSELT Var i kontakt med er, fick till svar att det var bara att ski... See more
Company replied
Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Löste problem med att hitta ny lämplig mobil då den förra tragiskt gick i golvet, kom in med ett problem, gick därifrån med en lösningen på fickan.
Company replied
Grönmobil strävar efter att främja en förbättrad teleekonomi genom att erbjuda en mix av nya produkter av hög kvalitet och noggrant granskade begagnade enheter. Företaget, grundat 2011, har etablerat sig både genom fysiska butiker och onlineplattformar, och har framgångsrikt assisterat tiotusentals kunder under åren. Den centrala målsättningen för Grönmobil är att presentera konsumenterna mer hållbara alternativ inom telekomindustrin. Genom att integrera noga utvalda begagnade enheter i sitt sortiment strävar vi inte bara efter att erbjuda prisvärda alternativ utan även att minska den miljömässiga påverkan av elektronikavfall. Produkterna genomgår en rigorös granskning innan de blir tillgängliga för kunder, vilket säkerställer att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår långa närvaro på marknaden har Grönmobil inte bara skapat en stark närvaro genom sina butiker utan också byggt upp en onlineplattform för att möta kundernas behov och öka tillgängligheten för sina produkter och tjänster. Med ett fokus på både kvalitet och hållbarhet strävar Grönmobil mot att vara en ledande aktör som driver fram en positiv förändring inom telekomsektorn. Med vänlig hälsning, Joakim Englund Grundare
Ringvägen 76, 731 33, Köping, Sweden
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Skydsglas kom sprucken! Väntar på
En återbetalning eller en ny på väg än så
Länge inget har inträffats.
Beställde 3-pack med SiGN Smart Home WiFi Smart Plug som skulle finnas i lager. Fick 11 dagar senare Star Trading Smart Plug Outdoor levererade i stället. Har tidigare SiGN pluggar och ville ha samma pluggar även denna beställning. Den leverade pluggen visar inte visuellt att WiFi är ansluten 😒. Fick ingen fråga om jag accepterade ett annat fabrikat innan leveransen.

Reply from Grönmobil
Var i kontakt med er, fick till svar att det var bara att skicka tillbaka, och hur man gjorde det fanns på hemsidan. Inget erbjudande om returfrakt.

Reply from Grönmobil
Bra pris och produkt. Stod att varan fanns i lager, skulle skickas inom 1-3dgr. Gick över 1 vecka och inget paket. Skickar och frågar var paketet är och blir informerad att vara är slut. Dålig kommunikation..

Reply from Grönmobil
Jag får alltid bra bemötande av personalen vilket betyder mycket för mitt omdöme samt att deras priser är bra
första beställning 4dagar leverans
andra 9 dagar efter min påminnelse
blir sämre ??

Reply from Grönmobil
Bra service och utfört arbete under en tim.
Men batteriet var inte av orginal kvalitet tyvärr blev inte mycket bättre än innan byte.
Hadde räknat med samma batteri längd som orginal eller även bättre då det går framåt i utvecklingen.
Bra pris och snabb leverans vid köp av mobil och tillbehör
Inget fel på wifi utaget som jag köpte men det blev försenat därför det lägre betyget

Reply from Grönmobil
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ jag är otroligt nöjd med dessa wifi smart outdoor plug, dom fungerar klockrent, hög kvalitet, och dom bespar mig både tid och arbete, jag har köpt 4 st, så bra pris på dessa produkter, jag kommer köpa fler👍

Reply from Grönmobil
Det är bra tanke men grön mobil, men priserna är fortfarande för höga för en begagnad mobiltelefon

Reply from Grönmobil
Jag väntar fortfarande på en produkt jag beställde i december. Den är betald men ingen uppdatering om beställningen och inga svar på mina två mail om vad som pågår.

Reply from Grönmobil
Bra produkt som motsvarade beskrivningen. Snabb leverans.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.