Grönmobil Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Beställde 3-pack med SiGN Smart Home WiFi Smart Plug som skulle finnas i lager. Fick 11 dagar senare Star Trading Smart Plug Outdoor levererade i stället. Har tidigare SiGN pluggar och ville ha samma... See more

Rated 5 out of 5 stars

Från det första bemötandet tills man gick ifrån butiken var helt underbar. Underbar personal som hjälper en kravlöst och gör allt för kundens bästa. Hade man kunnat slänga till en extra stjärna hade j... See more

Rated 1 out of 5 stars

Ni bytte ut mina produkter till ett annat märke utan att fråga innan, det är INTE okej. Och att jag ska betala frakten för retur… URUSELT Var i kontakt med er, fick till svar att det var bara att ski... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt. Löste problem med att hitta ny lämplig mobil då den förra tragiskt gick i golvet, kom in med ett problem, gick därifrån med en lösningen på fickan.

Company details

1. Mobile Phone Accessory Shop
  2. Cell phone recycling and unlocking service
  3. Telecommunications equipment supplier

Written by the company

Grönmobil strävar efter att främja en förbättrad teleekonomi genom att erbjuda en mix av nya produkter av hög kvalitet och noggrant granskade begagnade enheter. Företaget, grundat 2011, har etablerat sig både genom fysiska butiker och onlineplattformar, och har framgångsrikt assisterat tiotusentals kunder under åren. Den centrala målsättningen för Grönmobil är att presentera konsumenterna mer hållbara alternativ inom telekomindustrin. Genom att integrera noga utvalda begagnade enheter i sitt sortiment strävar vi inte bara efter att erbjuda prisvärda alternativ utan även att minska den miljömässiga påverkan av elektronikavfall. Produkterna genomgår en rigorös granskning innan de blir tillgängliga för kunder, vilket säkerställer att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med vår långa närvaro på marknaden har Grönmobil inte bara skapat en stark närvaro genom sina butiker utan också byggt upp en onlineplattform för att möta kundernas behov och öka tillgängligheten för sina produkter och tjänster. Med ett fokus på både kvalitet och hållbarhet strävar Grönmobil mot att vara en ledande aktör som driver fram en positiv förändring inom telekomsektorn. Med vänlig hälsning, Joakim Englund Grundare

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Väldigt bra

Bra hemsida lätt att beställa super snabb leverans rekommenderas /Thomas

13 November 2024

Reply from Grönmobil

Stort tack för fina ord Thomas! Som litet bolag betyder de så mycket när folk skriver fina ord. Vi bygger hemsidan med små resurser men den växer och växer! Tack! Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Bra pris

Bra pris, snabb leverans.

20 November 2024

Reply from Grönmobil

Tack för fina ord :) Det betyder mycket för oss att du delar din åsikt. Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Rated 5 out of 5 stars

Snabbt, billigt och bra kvalite

Beställde och fick mina saker dagen efter! Snabbt och sakerna jag fått var av bra kvalite. Priserna var även mycket bra. Mer kunde jag inte be om

7 November 2024

Reply from Grönmobil

Tack för att du tog dig tid och skriva ett omdöme till oss. Är du nöjd är vi nöjd! Trevlig helg och välkommen åter! Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Fantastisk leverans

Fantastisk leverans! Vi beställde igår och det kom idag. Också är det rea och fina produkter. Mycket nöjd.

6 November 2024

Reply from Grönmobil

Tack för fina ord! De betyder mycket för oss att du är nöjd! Trevlig helg! Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande från personalen

Mycket bra bemötande från personalen. Fick super bra hjälp och lösning på mitt ärende.

17 May 2024

Reply from Grönmobil

Hej Kari, stort tack för fina ord. De betyder så mycket för oss att få feedback. Med vänlig hälsning, Jaokim Grönmobil

Rated 4 out of 5 stars

bra bemötande!

3 May 2024

Reply from Grönmobil

Hej Eva, Tack så mycket för fina ord. De betyder mycket för oss att du är nöjd! Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Problem med orden

Problem med att skicka orden, sedan när man fick orden så var det problem med orden.DÅLIG kvalite Sedan när man skulle skicka orden i retur så var man tvungen att påminna om återbetalning även där..jobbigt.

11 September 2023

Reply from Grönmobil

Hej, ledsen att du haft problem med en order hos oss. vi uppskattar din feedback och löpande tar vi till oss de ni kunder skriver för att förbättra vår verksamhet. Jag hittar ingen kund i vårt system med namnet Hemen Vemen så du får gärna maila oss på info@gronmobil.se med ordernr så vi kan se vad som blivit fel så vi kan hantera de bättre i framtiden.

Hoppas du får en fin dag och en fin sommar!

Med vänlig hälsning,
Joakim Grönmobil

Dålig kvalitet

Enligt hemsidan skulle produkten komma efter 1-3 arbetsdagar. Jag fick min produkt efter över en vecka. När jag väl fått produkten var den defekt och fungerade inte som den skulle, så jag fick skicka tillbaka den och väntar nu på pengarna tillbaka.

25 April 2024

Reply from Grönmobil

Hej Sofie, tyvärr har vi haft högt antal ordrar på produkten du beställt, därav sen leverans. Självklart olyckligt att du fått en defekt produkt. Både kostnad för produkten och fraktkostnad är utbetalt till dig idag. Ber åter igen om ursäkt för den dåliga kundupplevelsen som du fått. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på info@gronmobil.se. Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Mycket bra

Mycket bra god service

3 April 2024

Reply from Grönmobil

Tack för fina ord! Vi försöker alltid göra de bästa vi kan i alla kundsituationer. Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Snabb leverans med bra varor

Snabb leverans med bra varor

11 March 2024

Reply from Grönmobil

Tack för ett fint betyg! Kul att du är nöjd med leverans och varor och tack för att du tog dig tid att skriva på trustpilot till oss! Med vänlig hälsning, Joakim Grönmobil

Jättebra service vid frågor

Jättebra service vid frågor, snabba svar.
Helnöjd med allt! 👍

20 February 2024

Reply from Grönmobil

Supertack för fina ord! Det är exakt så vi vill uppfattas. Att du tagit dig tid och gett oss ett omdöme betyder mycket för oss. Välkommen åter! Med vänlig hälsning, Joakim

Rated 5 out of 5 stars

Positivt och mycket trevligt bemötande…

Positivt och mycket trevligt bemötande av kunnig personal!!

7 February 2024

Reply from Grönmobil

Supertack för fina ord! Bedömningar online av nöjda kunder betyder mycket för oss så stort tack för att du tagit dig tiden att skriva om oss på Trustpilot. Med vänlig hälsning, Joakim Team Grönmobil

Mycket bra service

12 December 2023

Reply from Grönmobil

Supertack för fina ord Nicolai! Det betyder mycket för oss att du är nöjd!

Super bra hjälp

Super bra hjälp, snabba och duktiga på sitt område. Bra och snabb support från dem. Kommer absolut att komma tillbaka.

30 November 2023

Reply from Grönmobil

Tack så mycket Carin! De fina orden gör oss superglada! Med vänlig hälsning, Joakim Team Grönmobil

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look