De verkoper heeft alle gedaan wat hij kon doen, hij nam het over van een ander en die had iets te veel blotte babbels
Location
Switch locationRingveste 4, 3992 DD Houten, Utrecht, NL
See what reviewers are saying
De garage had een andere tijd voor onze afspraak in de planning staan dan aan mij was doorgegeven. Toen ik al onderweg was werd ik gebeld of ik eerder kon komen. Nogal slordige agendavoering. Ik kon... See more
Company replied
Prima ontvangst. Vriendelijk en correct. Alle afspraken zijn nagekomen. Werkzaamheden zijn vast goed uitgevoerd (kan ik als leek niet beoordelen). Ik vind het wel vreemd en opmerkelijk, dat er niet ee... See more
Company replied
Prima koffie, heerlijk zitten schrijven terwijl m'n auto een beurt kreeg. Ik was eigenlijk te vroeg (had gewoon niet op de tijd gelet), maar auto werd keurig met voorrang behandeld. Geen 'gekke' repar... See more
Company details
About Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Written by the company
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Contact info
Ringveste 4, 3992 DD, Houten, Utrecht, Netherlands
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De verkoper heeft alle gedaan wat hij…
May use AI-assist with repliesRead more
Ben tegen de vooraf opgegeven prijs…
Ben tegen de vooraf opgegeven prijs goed geholpen.

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
De communicatie over de verhuizing naar…
De communicatie over de verhuizing naar klanten is niet gedaan. Intern schorte er ook het nodige aan. De banden uit de opslag waren op het oude adres geleverd. Pand leeg dus naar weer terug naar de opslag. Een uur voor niets zitten wachten voordat ik dit hoorde.

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Het onderhoud duurde veel te lang
Het onderhoud duurde veel te lang, zonder duidelijke oorzaak

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
De ontvangst is vriendelijk en correct
De ontvangst is vriendelijk en correct. Na afloop wordt netjes uitgelegd wat er aan de auto is gebeurd.

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Top geholpen bij de aanschaf van onze…
Top geholpen bij de aanschaf van onze auto. Daarna niet meer langs geweest dus bezoek 5-12 klopt niet .

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Top garage want het maakt niet uit…
Top garage want het maakt niet uit wanneer ik langs kom als er problemen zijn wordt ik altijd op de juiste manier geholpen.
Top service

tevrede…
meedenken met de klant,altijd vriendelijk personeel en een kopje thee staat klaar voor je

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Vandaag heel goed en snel geholpen
Vandaag heel goed en snel geholpen! vriendelijke mannen, goede service en een mooie nette vestiging. bedankt!

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Jammer dat de auto niet gewassen wordt…
Jammer dat de auto niet gewassen wordt als extra service

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Keurig te woord gestaan door de heer de…
Keurig te woord gestaan door de heer de winter, jammer dat de garage bij controle van de 80 punten de ruitenwissers waren vergeten. In groningen heb ik nieuwe gekregen.

Duidelijke kosteninformatie vooraf
Duidelijke kosteninformatie vooraf. Mijn aandachtspunten genoteerd. Vriendelijke en gastvrije benadering.
Auto op tijd klaar. Al mijn punten nagelopen. Rekening conform afspraak. Fijne garage, veel vertrouwen in.

Garantie herstel
Accu was kapot en dit werd hersteld als garantie. Ondertussen bakje heerlijke koffie en met 45 minuten weer op weg

Prima geholpen.
De servicebeurt is volgens afspraak uitgevoerd.
Vriendelijk personeel.

Reply from Nissan-dealer Hedin Automotive - Houten
Men luister goed naar je klacht
Men luister goed naar je klacht. Het bezoek was vriendelijk. Ook contact tussen garage en Nissan Nederland was heel fijn i.v.m. klacht afhandeling

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.